NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Vantaa

Katon korjaus Vantaa – Varminta on ottaa yhteyttä meidän ammattilaisiimme ja tilata kattokorjaus tästä osoitteesta! Me korjaamme kattosi niin, ettei se enää vuoda mistään kohdasta. Muistamme tiivistää kaikki tiivistämistä vaativat kohdat (kuten läpiviennit) ja huolehtia siitä, että ilma vaihtuu katon alla – esimerkiksi yläpohjan kastuneiden eristeiden vaihtamista saatetaan nimittäin tarvita ilmanvaihto-ongelmien eikä suinkaan kattovuodon takia. Katon korjaus Vantaalla voi sisältää myös aluskatteen korjauksen ja jonkin kattohuollon.

Niin kattovuodon korjaus kuin myrskyvaurioiden korjauskin hoidetaan aina avaimet käteen -periaatteella. Asiakkaan ei siis tosiaankaan tarvitse tehdä muuta kuin ottaa yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun ja tilata katon korjaus ja katon paikkaus. Kun tunnemme tilanteen, annamme hyvän tarjouksen esimerkiksi vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjauksesta. Kaikki katon korjaukset Vantaalla voi maksaa yhteistyökumppaniltamme haettavalla rahoituksella, ja yksityisasiakkaalla on mahdollisuus hakea niin katon vesivahinkojen korjauksesta kuin vaikkapa kattopeltien vaihdostakin kotitalousvähennystä.

Kun siis haluat kaiken menevän putkeen, tilaa katon korjaus Vantaalle meiltä – eikä vain sinne, sillä palvelualuettamme on koko Uusimaa (mihin kuuluvat myös esimerkiksi Helsinki, Espoo, Nurmijärvi, Tuusula sekä Sipoo).

Mitä aikaisemmassa vaiheessa katon tiivistys tehdään, sen parempi. Siksi katolla on hyvä käydä ainakin kahdesti vuodessa tarkastamassa se, onko kaikki kunnossa. Jos lumi on irrottanut lumiesteet tai tikkaat ja kattoon on tullut reikiä, ota yhteyttä ja pyydä meitä korjaamaan katto. Ota yhteyttä myös silloin, jos katto vuotaa savupiipun juuresta – tai jos huopakatto, peltikatto tai tiilikatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut katon päälle. Kunnostamme katot myös saarikohteissa, joten saat meiltä apua aina, jos katto vuotaa tai tasakatolla, pulpettikatolla, harjakatolla tai vaikkapa mansardikatolla on joitain muita ongelmia.

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Vantaa – Vanhastakin huopakatosta tulee käsissämme tiivis

Huopakaton korjaus Vantaa – Valitse meidät kaikkiin huopakattokorjauksiisi, niin sinun ei tarvitse arvuutella lopputuloksen laatua! Huopakaton tai palahuopakaton korjaus ja paikkaus sujuu meiltä suorastaan ultrahyvin, koska ammattilaisemme ovat kokeneita ja päteviä. Lisäksi me olemme oikeasti kiinnostuneita katostasi. Haluamme nähdä vaivaa saadaksemme kattosi jälleen huippukuntoon.

Vanhakin huopakatto kannattaa korjata, jos kattoremontti ei ole ajankohtainen ihan vielä. Jos huopakaton korjaus Vantaalla jätettäisiin väliin, voisivat kattorakenteet kastua ja lahota, ja aikanaan aloitettava kattoremontti olisi siksi normaalia työläämpi. Seuraa siis omakotitalosi, mökkisi tai ulkorakennuksiesi kattojen kuntoa ja ota heti yhteyttä, jos jokin huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Ihanteellisessa tapauksessa pystyt tilaamaan huopakaton tai palahuopakaton tiivistyksen jo ennen kattovuotoa. Tarkastathan kattosi joka kevät ja syksy, niin voit tilata esimerkiksi huopakaton tai palahuopakaton reikien paikkauksen ennen katon alapuolisten osien kastumista.

Monet harja- ja esimerkiksi tasakattojen korjaukset johtuvat ajan hampaasta. Huopakatot kuluvat vuosi vuodelta. Kosteus, kosteutta keräävät sammaleet ja aurinko ovat huopakattoa eniten kuluttavia rasituksia. Myös lumen paino voi aiheuttaa ongelmia. Tasakatto voi alkaa vuotaa siksi, että kattokaivot ovat täynnä roskia, ja siksi katolle jää seisovaa vettä. Säännöllisten kattotarkastusten ansiosta kaikki normaalista kulumisesta johtuvat huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt voidaan tilata ajoissa – myös saaressa. Toteutamme taidokkaasti myös kaikki huopakattohuollot (myös lumenpudotukset ja jäänsulatukset).

Huopakaton korjaus Vantaalla voi kuitenkin tulla eteen myös täysin yllättäen. Ota silloinkin yhteyttä ja tilaa huopakaton korjaus Vantaalle meiltä. Aloitamme esimerkiksi huopakaton ja palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt turhia viivyttelemättä. Teemme katostasi ehjän ja tiiviin silloinkin, kun huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut huopakaton päälle myrskyssä.

Peltikaton korjaus Vantaa – Valitse peltikattokorjaukseen parhaat ammattilaisemme

Peltikaton korjaus Vantaa – Valitsemalla tämän katonkorjauspalvelun saat esimerkiksi aaltopeltikattosi kerralla kuntoon! Parhaat ammattilaisemme aloittavat peltikaton korjauksen niin pian kuin mahdollista. Kattokorjauksen yhteydessä puutumme kattosi kaikkiin tarpeisiin. Meiltä ei jää huomaamatta tarve tehdä peltikaton aluskatteen korjaus tai kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihto uusiksi kateruuveiksi.

Tarvittaessa lupaamme myös pestä ja maalata kattosi sitten, kun peltikaton korjaus Vantaalla on ohi. Kattokorjaus pitää nimittäin tehdä aivan ensimmäiseksi, sillä jos esimerkiksi peltikaton reikien paikkauksen kanssa viivytellään, voi käydä niin, että peltikatto vuotaa.

Peltikattovuoto ei tietenkään ole mikään katastrofi, sillä peltikattokorjaajamme osaavat korjata luotettavasti ja kohtuuhintaisesti myös vuotavat peltikatot. Vuotavan peltikaton korjaukseen Vantaalla voi liittyä myös katon kosteusvaurioiden kunnostus, kuten homeisten villojen vaihtaminen ja lahosta kärsivien puuosien uusiminen. Edellä mainitut toimenpiteet ovat tärkeitä. Homeiset villat voivat pilata rakennuksen sisäilman, eikä lahoihin kattorakenteisiin oikein ole luottamista.

Koska peltikaton korjaus Vantaalla olisi hyvä toteuttaa jo mahdollisimman aikaisessa vaiheessa (eli ennen kattovuotoja ja kosteusvaurioita), katon ehjyys kannattaa tarkastaa usein. Jos mahdollista, käy katolla kahdesti vuodessa (eli joka kevät ja syksy). Jos kaikki ei ole kunnossa, tilaa tarvitsemasi peltikaton korjaustyöt meiltä – myös saarikohteisiin.

Joinain vuonna voidaan tarvita ylimääräisiäkin kattotarkastuksia. Jotta peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt eivät jäisi roikkumaan, olisi katto kuin katto hyvä tarkastaa kaikkien isompien myrskyjen jälkeen. Myrsky voi esimerkiksi irrottaa kattopellit tai peltilistat, ja tällaisen jälkeen voidaan tarvita kattopeltien vaihtoa. (Kattopeltien lisäkiinnityksien avulla kattopellit pysyisivät paremmin paikoillaan.)

Myrskyvaurioissa on vain harvoin kyse siitä, että myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle. Vauriot ovat tyypillisesti paljon pienimuotoisempia, ja siksi ne huomaa vasta tarkastellessaan katon kuntoa aivan lähietäisyydeltä.

Tiilikaton korjaus Vantaa – Valehtelematta paras tiilikattokorjaus: mikä on sen salaisuus?

Tiilikaton korjaus Vantaa – Vakuuttavat ammattilaisemme kunnostavat vaikka kaikki vastaan tulevat tiilikatot! Ota siis yhteyttä ja pyydä mainio tarjous tiilikattosi korjauksesta ja paikkauksesta. Laskemme hinnan tiilikaton korjaukselle Vantaalla muun muassa korjattavan alueen koon ja katon alapuolisten rakenteiden hyvä- tai huonokuntoisuuden perusteella. Kun tiedämme, miten kattosi saadaan loistokuntoon, esitämme sinulle tarjouksemme. Sitten onkin aika aloittaa tiilikaton korjaustyöt, mitkä teemme mielellämme myös saarikohteissa. Luota ammattilaisiimme myös silloin, jos myrsky irrotti jonkin kattotiilen (kuten harjatiilen tai reunatiilen), tai jos puu kaatui tiilikaton päälle.

Mikä on kaikin puolin onnistuneen tiilikattokorjauksen salaisuus? Syitä sille, että tiilikattojen korjaukset Vantaalla sujuvat meiltä niin hyvin, on monia. Ammattilaisemme ovat kokeneita, lahjakkaita ja käteväkäsisiä. He osaavat käyttää kaikkia työkaluja ja muita tykötarpeita, joita esimerkiksi tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus voi edellyttää. He eivät pelkää työtä tai kammoksu erilaisia säitä. Uskoisimme kuitenkin, että motivaatio on se suurin tekijä. Tietotaidosta ei ole paljoakaan hyötyä, jos kattokorjaajaa ei voisi vähempää kiinnostaa rikkinäisten kattotiilien vaihto tai vuotavien läpivientien tiivistys.

Meidän ammattilaisemme ovat sitoutuneet siihen, että kaikki katonkorjausurakat hoidetaan kunnialla alusta loppuun. Kun poistumme paikalta, asiakkaan ei tarvitse jäädä pohtimaan sitä, vieläkö tiilikatto vuotaa. Tiilikatto ei vuoda, koska olemme korjanneet tai uusineet kaikki huonokuntoiset kohdat. Tarvittaessa olemme tehneet toimenpiteitä, joiden avulla katon rasituksensietokyky on kohentunut niin, etteivät uudetkaan tiilikattovuodot ole erityisen todennäköisiä.

Tiilikaton korjaus Vantaalla voi sisältää myös tiilikaton aluskatteen korjauksen. Aluskatteen tiiviys on oikeastaan yhtä tärkeä asia kuin vesikatteen ehjyys. Aluskate pitää kattorakenteet kuivina, vaikka vesikate vuotaisi – tai vaikka katon alle nousisi sisätiloista lämpöä ja kosteutta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vantaa – Korjaus vaatii tietotaitoa 

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Vantaa – Korjaus onnistuu varmasti vain silloin, jos kattokorjaajilla on riittävästi urakassa tarvittavaa tietotaitoa (kuten meillä). Jos siis huomaat, että jokin kattoläpivienti (kuten kattoikkuna, kattovalokupu tai kattoluukku) vuotaa Vantaalla, ota yhteyttä tähän katonkorjauspalveluun ja pyydä oivallinen tarjous kattosi korjaamisesta avaimet käteen -periaatteella.

Osaamme korjata kaikki peltikatot, kuten esimerkiksi aaltopeltikatot, lukkosaumakatot ja konesaumakatot. Hallitsemme myös tiilikattokorjaukset, olipa kyse sitten betoni- tai savitiilikatoista (joista viimeksi mainitut ovat jo melko harvinaisia). Ota yhteyttä myös silloin, jos jokin huopakaton läpivienneistä vuotaa. Kunnostamme taidokkaasti sekä tiivissaumakatot, kolmiorimahuopakatot että palahuopakatot.

Se, kuinka autotallisi, autokatoksesi, rantamökkisi, omakotitalosi tai esimerkiksi pihasaunasi katto korjataan, selvitetään joka kerta erikseen. Siihen, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Vantaalla, voidaan puuttua monin eri tavoin. Joskus riittää vesikatteen ja läpiviennin yhtymäkohdan tiivistys. Toisinaan urakkaan on sisällytettävä myös aluskatteen korjaus läpiviennin kohdalta ja katon alle syntyneiden kosteusvaurioiden kunnostus. Joissain tilanteissa päädytään uusimaan läpivienti (tai poistamaan se katolta lopullisesti).

Säännöllisten kattotarkastusten avulla sinulta ei jää huomaamatta se, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Vantaalla. Mitä aikaisemmassa vaiheessa esimerkiksi katon korjaus vuotavan savupiipun kohdalta aloitetaan, sen parempi. Piipunjuuri voi tarvita tiivistämistä esimerkiksi pitkän talven jälkeen, joten se(kin) kannattaa tarkastaa heti keväällä. Ehkä tarvitset katon korjausta myös vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken tai TV-antennin kohdalta.

Seuraavan kerran katto kannattaa tarkastaa syksyllä, koska katolla voi olla uusia paikkaustarpeita. Vaikka katto olisi täysin ehjä, kattotarkastus ei mene niin sanotusti hukkaan, sillä tieto katon tiiviydestä lämmittää mieltä niin rankkasateella kuin talvellakin.