NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Sipoo

Katon korjaus Sipoo – sujuvat paikkaukset kattosi parhaaksi helposti ja huokeasti kauttamme. Jokaisella katolla korjaustarvetta tulee vastaan ennemmin tai myöhemmin. Katepintaan ilmestyy reikiä, repeämiä, halkeamia, kulumia tai kolhuja, tai katto saattaa vuotaa savupiipun juuresta tai saumojen ja kiinnikkeiden kohdalta. Ehkä rännit ja pellitykset repsottavat, tai kattovarustelut ovat uusimista vailla. Tai kenties katto ei ole energiatehokas vaan päästää lämmön harakoille. Vaurioita saattaa paikantua niin ikään aluskatteen ja yläpohjan tuntumaan. Haasteet välikaton toimivuudessa johtavat äkkiä laajempiin ongelmiin.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Sipoossa voi tulla eteen monestakin syystä. Sään ja ajan arkiset rasitukset eivät säästä yhtäkään kattoa. Katepintaan kertyy siitepölyä, lehtiroskaa ja sade- sekä sulamisvesiä, ja sammal sekä ruoste reikiinnyttävät kattoa ja heikentävät sen vesitiiveyttä. Toistuvat lämpötilanvaihtelut hapertavat esimerkiksi läpivientien tiivisteet, ja korjaustarvetta edistävät kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Tai ehkä lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, ja tuloksena kattoon syntyi reikä. Tai sitten ongelmat alkoivat, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle.

Meiltä saat laatuvarmat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sipoossa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin sadevesikourujen korjaukset. Toimialueeseemme kuuluu Sipoon ohella muukin Uusimaa, kuten Vantaa, Kerava, Helsinki, Pornainen ja Porvoo. Lisäksi toteutamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan, ja kattotyömme kuuluvat luonnollisesti myös kotitalousvähennyksen piiriin. Paikkaamme laatutuottein ja avaimet käteen- periaatteella kaikentyyppiset kohteet; pelti-, tiili- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Kun on aika toteuttaa omakotitalon, kesämökin, autotallin tai ulkovaraston katon korjaus, hanki katollesi pätevä palvelu ammattilaistemme toimesta!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Sipoo, meiltä löytyy vankka ammattiosaaminen kaikkiin katon paikkauksiin

Huopakaton korjaus Sipoo – tiivistämme kattosi epäkohdat kuntoon ja parannamme toimivuutta. Huopakaton korjaustarve on useimmissa tapauksissa helppo havaita katepinnasta. Kermeihin voi ilmestyä reikiä, painumia, vekkejä, repeämiä tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja liitosten kohdalta, tai yhtäkkisten mekaanisten vaurioiden, kuten myrskytuhojen toimesta. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Huopakaton korjausta Sipoossa tarvitaan tyypillisesti vanhemmalla katolla. Ikääntyminen kuivattaa huopakermejä, jolloin halkeilun riski kasvaa. Kosteus, pakkanen ja uv-säteily vievät huovasta veronsa, ja sammaleen juuret sekä lumikuorma rasittavat kermien liitoskohtia. Joskus mekaaninen vaurio syntyy huopakatolle huolimattoman käsittelyn myötä. Taitamaton tekniikka tai vääränlaiset välineet voivat herkästi vioittaa huopaa.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sipoossa, katepinnan kulumien kunnostuksesta myrskyvaurioiden korjauksiin. Tiivistämme kärsineet saumat ja paikkaamme huopakaton reiät sekä repeämät, aina ensiluokkaisin tuottein ja menetelmin, jotta vedenpitävyys saadaan taattua. Tarpeen mukaan mitoitamme ja asennamme vaurioihin huopakaton paikkapalat. Kupruilevan katteen puolestaan leikkaamme auki, tasoitamme ja tiivistämme uudelleen. Saat meiltä taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa. Ajoissa tehdyt kunnostukset pitävät nykykaton mahdollisimman pitkään kunnossa.

Peltikaton korjaus Sipoo – pidämme huolta myös rakenteiden hyvinvoinnista

Peltikaton korjaus Sipoo, tyylikkäin ottein ja kestävällä tuloksella kokeneiden korjaajiemme kautta. Peltikaton korjaustarve on helppo tunnistaa katteen kulumista ja vuotokohdista. Katepinnan suoranaisten reikien lisäksi katto voi vuotaa läpivienneistä, tai kattopeltien löystyneiden liitosten sekä kiinnikkeiden kohdalta. Oireisiin voi liittyä törröttäviä nauloja tai tuulessa rämiseviä peltejä. Jos vaurioita löytyy myös aluskatteen osalta, ovat yläpohjan lahohaitatkin mahdollisia.

Peltikaton korjausta Sipoossa voidaan kaivata myrskyvaurioiden vuoksi, jolloin tuntuvaa tuhoa saattaa olla syntynyt uudella ja terveelläkin katolla. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Peltikate joutuu kärsimään myös arkisista sään- ja lämpötilanvaihteluista, kun aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämä löystyttää pikkuhiljaa kiinnikkeitä, ja saumat alkavat irvistää. Lisäksi ruoste syö pelteihin reikiä, jolloin vesitiiveys on katolta tiessään.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Sipoossa hoituu huoletta kauttamme, reikien paikkauksesta kattopeltien vaihtoon sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Mikäli reikä löytyy kattopeltien kiinnikkeen kohdalta, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Samalla voimme toteuttaa myös kattopeltien lisäkiinnitykset, jos sellaisia kohteessa tarvitaan. Kun peltikatto vuotaa rakenteisiin, suoritamme lahovauriopaikkaukset, samoin sujuvat peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Kattopeltisepiltämme voit tilata myös peltikaton korjaustyöt saarikohteissa. Laadukkaat paikkauksemme auttavat suojaamaan tiiviisti talosi rakenteet.

Tiilikaton korjaus Sipoo – tehokas palvelu katepinnan parhaaksi

Tiilikaton korjaus Sipoo, paikkauksilla parannetaan vedenpitävyyttä ja sitä kautta koko talon turvaa. Tiilikatonkin kohdalla tyypillisin korjaustarpeen merkki ovat katepinnan vauriot. Tiilet ovat voineet haljeta, lohjeta, rikkoutua tai liikkua paikoiltaan, jolloin vesi pääsee vuotamaan katteen alle ja kastelemaan ruodelaudat. Tiilet ovat saattaneet niin ikään alkaa ajan myötä painumaan alaspäin. Pahimmassa tapauksessa tiilikatto vuotaa myös aluskatteen ja yläpohjan tienoilta.

Mikä johtaa siihen, että on tarpeellista toteuttaa tiilikaton korjaus Sipoossa? Ajan hampaan nakerrus ja ympäristön kulutukset iskevät voimalla kattoon. Sammalta sekä jäkälää pinttyy tiiliin, ja kosteus tuottaa pakkasrapautumisen kierteen. Talvella lumikuorma voi synnyttää saumavuotoja tai painaa rakenteita notkolle. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Hoidamme taidolla tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Sipoossa, samoin kaikki tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Meiltä saat rikkinäisten kattotiilien vaihdot sekä jiirien ja laudoitusten korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Vaihdamme huonokuntoiset eristevillat sekä uusimme kastuneet rakenteet, ja hoidamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Tiilikaton korjaustöiden jälkeen voimme vielä suojakäsitellä tai uudelleenpinnoittaa katteen. Näin tiili pystyy jatkossa paremmin hylkimään säätä, likaa ja sammalta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Sipoo, pitämässä yllä yläpohjan terveyttä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Sipoo – tasokas ja tunnollinen korjausjälki saavutetaan varmaotteisten osaajiemme kautta. Aluskatteen korjaustarve on joskus haastavaa havaita, ja vauriot saattavat ehtiä laajemmiksi. Korjaustarpeesta kielivät aluskatteen reiät, repeämät ja venymäkohdat, tai toisaalta voi olla että aluskate roikkuu tai on osittain irti paikoiltaan. Jos kosteus muhii yläpohjassa pidemmän aikaa, se pääsee tärvelemään rakenteet. Tällöin voi katolta löytyä lahohaittoja, kosteusvaurioita ja kondenssivuotoja.

Miksi täytyy tehdä peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Sipoossa? Tietysti aluskate kuluu ajan saatossa siinä missä muutkin katon osat. Äkillisiä mekaanisia vaurioita voi syntyä esimerkiksi myrskyn toimesta, mutta ikävän usein törmäämme katolla myös asennusvirheiden aiheuttamiin ongelmiin. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle. Tai sitten eristykset on toteutettu huolimattomasti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen.

Hoidamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset kaikkien läpivientien kohdalta: kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken ja savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja toteutamme aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset myös jiirin ja sisätaitteen kohdalta. Korjaamme reiät ja repeämäkohdat sekä irronneet aluskatevuodat, ja kunnostamme kastuneet eristevillat sekä mahdolliset rakenteiden lahovauriot. Tarpeen mukaan kohennamme myös yläpohjan ilmanvaihtoa eristystä tai tuuletusta lisäämällä. Näin aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Sipoossa tuo katollesi parhaan hyödyn!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sipoo – korjaus vaikuttaa myönteisesti koko katon turvaan ja tiiveyteen

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sipoo – korjaus sekä paikkaus auttavat jatkamaan nykyisen katon elinkaarta. Läpivientien haasteet näkyvät vesivuotoina, ja lisäksi katolle aiheutuu lämpöhukkaa. Kosteus voi päätyä läpiviennin kohdalta huonetilaan tai rakenteisiin. Ongelma tulee ilmi viimeistään siinä vaiheessa, kun vettä tippuu sisäkatosta lattialle.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Sipoossa, tavallisin syy ovat falskaavat tiivisteet tai muut vaurioituneet läpiviennin osat. Korjaustarpeen syntymistä voi edesauttaa puutteellinen tai osaamaton kattohuolto, sekä alkuperäisessä asennuksessa tehdyt virheet, joiden vuoksi katto ei toimi kunnolla. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta.

Tarjoamme parhaan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Sipoossa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!