NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Riihimäki

Katon korjaus Riihimäki, varmistamme kattosi tiiveyden ja toimivuuden sujuvin ammattiottein. Yksikään katto ei täysin välty korjaus- ja kunnostustarpeelta. Katepinnan kulumat, reiät, halkeamat ja repeämät tuottavat vuotoja, ja vaurioita paikantuu esimerkiksi saumakohtiin tai katon kiinnikkeiden tuntumaan. Katto saattaa vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Tai ehkä kattoturvatuotteet ovat vaihtoa vailla, tai rännit ovat päässeet repsottamaan. Jos toimivuusongelmat vaivaavat kattoa myös aluskatteen ja yläpohjan osalta, voi tuloksena löytyä kosteushaittoja, lahovaurioita ja kondenssivuotoja.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäellä tulee monestakin syystä tarpeeseen. Kattovuodon paikkausten lisäksi voidaan kaivata esimerkiksi myrskyvaurioiden korjausta. Ehkä puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Tai kenties lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Myös pakkanen, sadevedet, kosteus, uv-säteily ja säänvaihtelut vaivaavat kattoa. Materiaalista riippuen sammal tai ruoste tekevät reikiä katepintaan. Puutteellinen tai osaamaton kattohuolto saattaa osaltaan pahentaa tilannetta. Ennen pitkää katolla tulevat ilmi myös alkuperäisen asennuksen virheet.

Meiltä saat tasokkaana avaimet käteen- palveluna kaikki katon korjaukset Riihimäellä, jiirien ja läpivientien tiivistyksestä vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä revenneen aluskatteen paikkaukset, samoin vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Kanta-Häme; Loppi, Janakkala, Hausjärvi, Hämeenlinna, Tammela ja Hattula. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme kunnostukset korkealaatuisesti kaikentyyppisiin kohteisiin, harja-, auma- sekä taitekatoille pellistä tiileen ja palahuopaan. Kun siis tarvitset omakotitalon, varaston, saunamökin tai autotallin katon korjausta, turvaa kattosi tulevaisuus kääntymällä kokeneiden osaajiemme puoleen!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Riihimäki – kokeneet tekijämme hoitavat homman

Huopakaton korjaus Riihimäki, kunnostukset pitävät nykyisen katon toimivana mahdollisimman pitkään. Korjaustarpeen oireet ja merkit paikantuvat tyypillisesti katepinnan kulumiin. Huovasta voi löytyä reikiä, repeämiä, painumia, vekkejä tai ryppyjä, joskus myös silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai kenties huopakatto tai palahuopakatto vuotaa auenneiden saumojen kohdalta, tai sitten huopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Mistä syistä huopakaton korjaus sekä paikkaus tulee ajankohtaiseksi Riihimäellä? Kermejä vaaniva kosteus kuuluu tietysti huopakaton pahimpiin uhkiin. Jos vesi pääsee saumoista sisään, vaarantuu myös umpilaudoituksen tai katevaneroinnin kunto, ja kermien välinen kosteus voi saada katteen pullistumaan kupruille. Sammal sekä lumikuorma rasittavat saumoja, ja uv-säteily kuivattaa huopaa. Vanhetessaan kate menettää sirotepintansa ja halkeilee aiempaa helpommin. Huopakatto on lisäksi tarkka siitä, että sitä käsitellään oikein. Liian kovat otteet esimerkiksi puhdistuksessa tai lumenpoistossa vioittavat herkästi huopaa.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Riihimäellä, laadukkain tuottein ja materiaalein aina kattosi tilanteen mukaan. Kunnostamme pienet kulumat ja asennamme vauriokohtiin huopakaton paikkapalat. Kuprut eli höyrypussit puolestaan viillämme auki, tasoitamme ja tiivistämme uudelleen. Hoidamme kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Riihimäki – tiivistykset uudistavat toimintavarmuuden

Peltikaton korjaus Riihimäki, paikkaus tuo katollesi huomattavaa hyötyä myös pitkällä aikavälillä. Peltikaton korjaustarpeesta viestivät katteen kolhut, reiät ja kulumat. Peltikatto saattaa pahimmillaan vuotaa myös aluskatteen ja yläpohjan osalta, tai sitten vaurioita saattaa paikantua saumojen ja kiinnikkeiden kohdalle. Joissakin tapauksissa katteesta törröttää näkyvästi nousseita nauloja, ja heikentyneet kiinnitykset voivat aiheuttaa myös peltien räminää tuulella.

Peltikaton korjaus Riihimäellä voi tulla eteen myrskyvaurioiden myötä. Tällöin uusi ja tervekin katto voi kärsiä mittavan kokoisista tuhoista. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Myös arkiset sään- ja lämpötilanvaihtelut laittavat peltikaton lujille, kun peltien eläessä edestakaisin liitokset ja kiinnikkeet höltyvät. Vanhemmiten katolle lisäksi ilmaantuu itsepintaista ruostetta, joka vähin erin reikiinnyttää kattopellit ja vie katolta tiiveyden.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Riihimäellä on meiltä katollesi räätälöity palvelu. Toteutamme peltikaton reikien paikkaukset ja kattopeltien lisäkiinnitykset tarpeen mukaan. Samalla voimme uusia laajemminkin katolta kuluneita nauloja tai kateruuveja, sekä suorittaa yksittäisten kattopeltien vaihdot, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Hoidamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin yläpohjan kastuneiden villojen vaihdot sekä rakenteiden lahovauriokorjaukset. Kauttamme voit tilata niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Riihimäki, paikkauksilla ehkäistään tarpeettomat remontit

Tiilikaton korjaus Riihimäki – taitava palvelumme parantaa kattosi suojaa ja toimintakykyä. Myös tiilikaton kohdalla korjaustarve paikantuu varsin usein katepinnan vaurioihin. Lohjenneet, irronneet tai halkeilevat tiilet vaativat välittömiä korjaustoimia, samoin liitosten tai jiirien vuotovauriot ja muut selkeät epäkohdat. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, niin että tiilikatto vuotaa rakenteisiin.

Tiilikaton korjaustarve syntyy tavallisimmin pikkuhiljaa vuosien varrella, kun ympäristön ulkoiset rasitukset pääsevät päivittäin iskemään kattoon. Kosteus yhdessä lämpötilanvaihteluiden kanssa pakkasrapauttaa tiilet. Sammal ja jäkälä syövät katteesta ravinteita ja työntävät juurensa tiileen. Talvella lumikuorma voi aukoa saumoja tai painaa rakenteet notkolle. Aluskatteen vuodot sekä toimivuusongelmat taas vaarantavat yläpohjan terveyden.

Toteutamme tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Riihimäellä, samoin kaikki tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Saat meiltä lohjenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, sekä tiilikaton jiirien ja laudoitusten samoin kuin muiden yksityiskohtien paikkaukset. Hoidamme painuneen rakenteen oikaisut ja tiilikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Lisäksi toteutamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Tiilikaton korjaus Riihimäellä viimeistellään kattotiilien pintakäsittelyllä, niin että haurastunut tiili saadaan takaisin turvaan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäki, avaimet käteen- palvelulla kattosi tarpeiden mukaan

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäki – kunnostukset suojaavat yläpohjan rakenteita ennenaikaiselta remontilta. Aluskatteen korjaustarvetta ei aina havaita ennen kuin vauriot ehtivät laajemmiksi. Aluskatteesta voi löytyä reikiä, repeämiä, venymiä tai muita mekaanisia vaurioita, tai ehkä aluskate on osittain irronnut ja roikkuu pois paikoiltaan. Jos tilanne on jatkunut katolla jo pitkään ja kosteus ehtinyt yläpohjaan, voi seurauksena syntyä kondenssiongelmia ja laajoja lahohaittoja rakenteisiin.

Mikä johtaa peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaukseen, tiivistykseen tai paikkaukseen? Aluskate hapertuu tietysti ajan myötä sekä altistuessaan jatkuvasti kosteudelle. Myös mekaaniset vauriot, kuten myrskytuhot, voivat tuottaa omat haasteensa, ja valitettavan usein törmäämme katolla asennukseen liittyviin virheisiin. Aluskate on voitu asentaa väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle. Tai sitten aluskatteen ylösnostot on tehty huolimattomasti, tai ilmanvaihtokanavien eristykset puuttuvat.

Teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Riihimäellä kaikkien läpivientien kohdalta; kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun, savupiipun ja kattoikkunan kohdalta. Huolehdimme kuntoon limitykset sekä moitteettoman tiivistämisen savupiippuun, ja suoritamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset myös jiirin sekä sisätaitteen kohdalta. Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja kunnostamme kastuneet eristevillat sekä yläpohjan lahovaurioiset puuosat. Tarvittaessa myös lisäämme eristystä tai tuuletusta, jos ilmanvaihdon toimivuus niin vaatii. Näin aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Riihimäellä tuo täyden hyödyn katollesi!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäki – korjaus tehdään taidolla ja laadukkain tuottein

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäki – korjaus hoidetaan kauttamme taitavin käsin niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Läpiviennin oireet liittyvät vesivuotoihin ja katolle aiheutuvaan lämpöhukkaan. Pahimmassa tapauksessa kosteus on ehtinyt jo yläpohjan rakenteisiin saakka. Joskus läpivientiongelma huomataan vasta siinä vaiheessa, kun vesi tippuu sisäkatosta lattialle.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäellä, ovat haasteena yleensä hapertuneet tiivisteet. Läpiviennistä voi löytyä muitakin vaurioituneita osia, kuten falskaavia suojapeltejä. Tavallisimmin läpiviennin ongelmat juontuvat sään ja ajan tuomiin rasituksiin, mutta niitä voivat pahentaa kattohuollon laiminlyönti tai alkuperäisen asennuksen virheet. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Pyydä meidät apuun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Riihimäellä, tai kun kattosi tarvitsee muita korjauksia tiiveyden ja toimivuuden tueksi. Meiltä saat sujuvalla laatupalvelulla niin pienet kuin suuretkin paikkaukset – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon kunnostustöistä!