NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Raasepori

Katon korjaus Raasepori, meiltä saat pätevän ja tehokkaan avun kaikenkokoisiin katto-ongelmiin. Korjaustarvetta syntyy väistämättä katolle jossakin vaiheessa elinkaarta. Tyypillisiin oireisiin kuuluvat erilaiset reiät, kulumat ja halkeamat, jolloin korjaavana toimenpiteenä katolle toteutetaan tiivistys tai kattovuodon korjaus. Vuotovaurio saattaa paikantua myös esimerkiksi saumoihin tai liitoksiin, tai sitten katto vuotaa jiirin tai läpiviennin, kuten piipun tai kattoikkunan kohdalta. Rännit ovat voineet nähdä parhaat päivänsä tai muut kattovarustelut vaatia vaihtoa. Korjaustarpeisiin saattavat niin ikään lukeutua aluskatteen ja yläpohjan ongelmat.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa voi tulla eteen monestakin syystä. Katto kuin katto kuluu ajan myötä sekä sään ja ympäristön rasituksissa. Sadevedet, uv-säteily, pakkanen, lumi sekä lehtiroska iskevät kattoon, ja vanhemmiten reikiä tuottaa materiaalista riippuen esimerkiksi sammal tai ruoste. Lumikuorma on voinut painaa rakenteita notkolle tai synnyttää saumoihin vuotoja. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Toisinaan oireiden syy saattaa löytyä alkuperäisen asennuksen virheistä, tai ehkä katon huoltotoimet on laiminlyöty tai toteutettu puutteellisin taidoin. Uusi ja tervekin katto taas voi kaivata myrskyvaurioiden korjausta, jos vaikka puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Meiltä saat kaikki katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukset Raaseporissa, olipa ongelma sitten ajan kanssa kehkeytynyt tai yhdessä hetkessä syntynyt. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot samoin kuin saumojen ja katepinnan korjaukset. Kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Kunnostamme kattavasti harjakatot, pulpettikatot, auma-, tasa- sekä mansardikatot, kaikki materiaalit pellistä tiileen ja bitumikermistä palahuopakatteeseen. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin lähiseutu sekä Uusimaa, kuten Inkoo, Siuntio, Lohja, Hanko, Vihti, Tammisaari, Karjaa ja Pohja. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Laadulla toteutetut kunnostustoimet säästävät aikaa ja rahaa, huomioivat kattosi nimenomaiset tarpeet ja estävät isommat remontit. Kun siis tarvitset omakotitalon, kesämökin, autotallin tai varaston katon korjausta, käänny avaimet käteen- palvelumme puoleen ja turvaa kattosi toimivuus!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Raasepori – huolellinen ja hallittu avaimet käteen- palvelu kattokorjaajiemme kautta

Huopakaton korjaus Raasepori, hoitamassa kattosi huolella kuntoon harjalta räystäille saakka. Huopakatto kertoo korjaustarpeesta tyypillisesti katepinnan kautta. Huovasta voi löytyä reikiä, repeämiä, kupruja, kulumia ja painumia, tai kosteuden aikaansaamia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa saumojen ja liitosten kohdalla, tai katolla saatetaan kaivata esimerkiksi myrskyvaurioiden korjausta.

Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli kattohuopia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Myös sään ja ympäristön arkiset rasitukset voivat myötävaikuttaa siihen, että tarvitaan huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus tai tiivistys Raaseporissa. Ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa aiheuttaen halkeilua katolla, ja veronsa vaativat myös kosteus, lumikuorma, neulaset, lehtiroska sekä sammal. Mekaanisia vaurioita voi aiheutua niin ikään taitamattoman käsittelyn myötä. Puutteellinen tekniikka tai vääränlaiset välineet vioittavat herkästi huopaa.

Toteutamme tyylikkäät huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset Raaseporissa, samoin kaikki huopakaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Käsittelemme sammaleesta kärsineet saumat ja paikkaamme katepinnan reiät sekä kulumat. Kuprut eli höyrypussit taas leikkaamme auki, tasoitamme ja tiivistämme uudelleen. Meiltä saat vakuuttavasti ja varmoin ottein muutkin vaativat korjaukset, kuten kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi hoidamme tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Laatutuotteet sekä vankka kokemuksemme varmistavat ensiluokkaisen tuloksen.

Peltikaton korjaus Raasepori, pidämme kattosi toimintakyvyn kunnossa

Peltikaton korjaus Raasepori – paikkauksilla huolehdimme kattosi tiiveyden ja toimintakyvyn kuntoon. Peltikaton pinnassa näkyvät reiät ja kulumat ovat merkkejä korjaustarpeesta. Peltikatto saattaa helposti vuotaa myös saumojen tai kiinnikkeiden kohdalta, ja katteesta voi löytyä törröttäviä nauloja tai tuulessa rämiseviä peltejä. Jos peltikatto on vaurioitunut tai puutteellisesti toimiva myös aluskatteen ja yläpohjan osalta, on tuloksena ennen pitkää kosteusvaurioita ja rakenteiden lahohaittoja.

Peltikaton korjaus Raaseporissa on ennen kaikkea ruostevaurioiden paikkausta. Korroosio valtaa herkästi etenkin hoitamatta jätetyt pellit. Peltikattoon kohdistuu myös ulkoisia rasituksia erilaisten säänvaihteluiden muodossa, ja tämä saa aikaan edestakaista lämpöliikettä, joka on kuluttavaa erityisesti kiinnikkeille. Toisaalta peltikatto saattaa kärsiä yhtäkkisen myrskyvaurion, jolloin uusi ja tervekin katto voi kaivata mittavan kokoluokan korjausta. Ehkä ongelmia syntyi, kun tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat. Tai sitten myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, ja tuloksena rakenteita rikkoutui.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Raaseporissa hoituu sujuvasti kauttamme, reikien paikkauksesta ruosteenpoistoon sekä yksittäisten kattopeltien vaihtoon. Rämisevä katto sekä irvistävät liitokset korjaantuvat kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja samalla voimme vaihtaa nauloja tai kateruuveja laajemminkin uusiin kateruuveihin. Hoidamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin yläpohjan lahovauriokunnostukset sekä kastuneiden villojen vaihdot. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset Raaseporissa, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Raasepori – tuloksena tiivis ja tyylikäs suoja rakenteille

Tiilikaton korjaus Raasepori, vahvalla taidolla ja ensiluokkaisin tuottein ammattilaistemme toimesta. Tiilikatonkin tapauksessa korjaustarve näkyy yleensä katepinnan muutoksina tai vaurioina. Tiiliä on voinut haljeta, lohjeta, rikkoutua tai irrota paikoiltaan, ja pahimmassa tapauksessa ongelmia löytyy myös aluskatteen sekä yläpohjan suhteen. Tai kenties tiilikattoon ovat varoittamatta iskeneet myrskyn aikaansaamat tuhot, jolloin oireet voivat vaihdella pintanaarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Useimmiten tiilikaton korjaus Raaseporissa tulee ajankohtaiseksi iän myötä. Tiilikatto vanhenee ja kuluu siinä missä muutkin katteet, ja joutuu myös säälle alttiiksi. Kosteus sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut pakkasrapauttavat tiilet, ja talvella lumikuorma voi aiheuttaa vuotoja tai painaa rakenteet notkolle. Tiilipintaa jäytävät sammaleen juuret, uv-säteily ja ilmansaasteet. Vuodot yläpohjassa puolestaan johtavat rakenteiden kosteusvaurioihin.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa on pätevä palvelu kauttamme. Tarkistamme katolta saumat ja toteutamme rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin, teemme yläpohjan lahovauriopaikkaukset, samoin sujuvat tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Hoidamme niin ikään kaikki tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Lisäksi toteutamme tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Korjaustöiden lopuksi voimme tarvittaessa suojakäsitellä tai uudelleenpinnoittaa katteen, jotta ruopuneet tiilet saavat takaisin suojansa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raasepori, kunnostukset pitävät yläpohjan turvassa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raasepori – tuloksekas kunnostus hoituu tyylillä kokeneiden osaajiemme kautta. Aluskatteen korjaustarvetta ei ole aina helppo havaita ajoissa, joten vauriot voivat ehtiä isommiksi. Reiät, venymät ja repeämät kertovat akuutista korjaustarpeesta, tai aluskate saattaa myös roikkua tai olla osittain irronnut paikoiltaan. Yläpohjasta voi lisäksi löytyä kosteusvaurioita, vuotoja tai kondenssiongelmia. Tällöin on kyse jo mittavista tuhoista ja laajemmasta korjaustarpeesta.

Miksi tarvitaan peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä tai paikkausta? Kulumista tapahtuu tietysti iän myötä sekä katteen altistuessa kosteudelle. Huono-onninen katto voi niin ikään kohdata myrskyn tai muita mekaanisia vaurioita, mutta valitettavan tyypillisiä aluskatteen kohdalla ovat myös alkuperäisen asennuksen virheet. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai ilmanvaihtokanavien eristys puuttuu, tai sitten aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle.

Toteutamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Raaseporissa läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, savupiipun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta. Suoritamme tunnolliset ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja hoidamme aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset myös jiiristä ja sisätaitteesta. Paikkaamme reiät tai vaihdamme vauriokohtiin uutta aluskatetta tilalle. Kunnostamme niin ikään kastuneet villat sekä lahovaurioiset rakenteiden puuosat. Lisäksi varmistamme yläpohjan toimivuuden esimerkiksi ilmanvaihdon osalta – näin aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Raaseporissa huomioi kattosi kokonaisuutena!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raasepori – korjaus palauttaa läpiviennit priimakuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raasepori – korjaus hoitaa katolta epäkohdat kuntoon ja tukee yläpohjan terveyttä. Läpiviennin vuoto-ongelmat johtavat kosteusvaurioihin ja aiheuttavat lämpöhukkaa katolle. Jos tilanne on muhinut pidemmän aikaa, on kosteus voinut siirtyä ympäröiviin rakenteisiinkin. Pahimmassa tapauksessa vettä saattaa tippua jo sisäkatosta lattialle asti.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raaseporissa, yleisin syy ovat kuluneet tiivisteet. Myös suojapellit tai muut läpiviennin osat ovat voineet ajan kanssa vaurioitua. Joissakin tapauksissa katolta voi löytyä asennukseen liittyviä virheitä, jotka tärvelevät läpivientien tiiveyden ja estävät kattoa toimimasta kunnolla. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta.

Autamme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Raaseporissa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!