NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Pukkila

Katon korjaus Pukkila, kunnostukset pitävät kattosi tiiviinä ja talosi rakenteet turvassa. Kohteesta riippuen korjaustarve voi ilmetä vuotoina tai muina toimivuusongelmina. Katepintaan ilmestyy reikiä, kulumia, halkeamia, kupruja tai repeämiä, tai ehkäpä katto vuotaa katepinnan saumoista tai muualta liitosten kohdalta. Läpivienteihin sisältyy niin ikään riskejä tihkuvuotojen tai kondenssiongelmien suhteen. Myös kattoturvatuotteet tai sadevesikourut voivat olla nähneet parhaat päivänsä. Lisäksi saatetaan kaivata korjauksia aluskatteen tai yläpohjan osalta, sillä niistäkin voi löytyä vesivuotoja tai ongelmia toimivuuden suhteen. Tästä tuloksena ovat kastuneet villat sekä lahonneet rakenteiden puuosat, ja joissakin erityisen haastavissa tapauksissa vaarantuu myös sisäilman terveys.

Katon korjausta, paikkausta sekä tiivistystä Pukkilassa voidaan kaivata myrskyvaurioiden vuoksi, tai muiden mekaanisten vaurioiden myötä, jotka äkisti rikkovat katteen. Ehkä vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Kattovuodon korjauksia edesauttavat myös sään ja ympäristön uhkat: sateet, sammal, ruoste ja lehtiroska sekä auringon paahtava uv-säteily. Puutteellinen kattohuolto on niin ikään omiaan heikentämään katon kuntoa. Joskus taas ongelman juurisyynä ovat alkuperäisen asennuksen virheet.

Hoidamme Pukkilassa pienet ja suuret katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset; kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä jiirityöt ja aluskatteen korjaukset. Meiltä saat avun, kun katto vuotaa savupiipun tai ilmanvaihtokanavan kohdalta, tai kun tarvitaan vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Toteutamme katon korjaukset omakotitaloon, autotalliin, kesämökille tai vaikka rantasaunaan, ja hallitsemme kattotyypit harjakatosta mansardikattoon sekä pellistä palahuopaan. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toimialueeseemme kuuluu Pukkilan ohessa muukin Uusimaa; Myrskylä, Mäntsälä, Askola, Pornainen, Lapinjärvi sekä Hyvinkää. Kattotyömme kuuluvat verotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Meiltä saat kattotyöt avaimet käteen- palveluna ja ensiluokkaisin tuloksin. Kunnostusten avulla säästät aikaa ja rahaa sekä pienennät remonttitarvetta!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Pukkila – paikkauksilla väistetään ennenaikaiset remontit

Huopakaton korjaus Pukkila, paikkausten kautta katollesi palautuu paras tekninen toimivuus. Huopakaton, eli bitumikaton korjaustarpeen tunnistaa tyypillisesti katepinnasta. Huovassa voi näkyä reikiä, repeämiä, kupruja, painumia tai vekkejä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa myös auenneista tai halkeilleista saumoista, tai ehkäpä kaivataan mekaanisten vaurioiden, kuten myrskytuhojen korjausta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Toisinaan haasteita löytyy katolta myös alushuovan ja umpilaudoituksen suhteen.

Huopakaton korjaus Pukkilassa voi tulla eteen vanhemmiten katon kuluessa, kun ikääntyminen ja auringon uv-säteily saavat huovan halkeilemaan. Kermejä rasittavat myös sammal, lumikuorma, kosteus sekä lämpötilanvaihtelut. Kun huovan sirotepinta hiipuu pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Huopakaton tuhoksi saattaa niin ikään koitua sen vääränlainen tai osaamaton käsittely. Liian kova mekaaninen rasitus voi syntyä vaikkapa kattopesun tai lumenpoiston yhteydessä.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Pukkilassa, samoin huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Tasoitamme katteesta kuprut sekä pullistumat ja tiivistämme aukeilleet saumat. Paikkaamme reiät sekä huopapinnan repeämät laadukkain tuottein ja tarvikkein. Kokeneet osaajamme toteuttavat tyylillä myös astetta haastavammat korjaustyöt, kuten huopakaton tulityöt ja tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Suoritamme niin ikään huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, sekä muutkin tarvittavat kunnostukset huopakaton eduksi ja hyödyksi.

Peltikaton korjaus Pukkila, suojaamassa kattavasti talosi rakenteet

Peltikaton korjaus Pukkila – tyylikäs ja taitava kunnostuspalvelu järjestyy osaajiemme kautta. Myös peltikaton korjaustarve ilmenee yleensä yksittäisten vuotojen muodossa. Katepinnan reiät sekä kulumat heikentävät peltien kuntoa ja tiiveyttä, ja erityisen herkästi vaurioita syntyy myös ruuvien tai kiinnikkeiden kohdalle. Saumat sekä liitokset saattavat irvistää päästäen kosteutta lävitseen, ja pahimmillaan peltikatto saattaa vuotaa niin ikään aluskatteen ja yläpohjan osalta. Tällöin voi syntyä kosteusvaurioita, jotka vaativat laajempaa korjausta. Käytännön merkkeinä toimivat kastuneet villat sekä rakenteiden lahonneet puuosat.

Peltikaton korjausta Pukkilassa tarvitaan tyypillisesti katon vanhetessa, kun korroosio on ehtinyt ruosteen muodossa syövyttää katepinnan. Pakkanen, sadevedet, uv-säteily ja lumikuorma kuluttavat kaikki katetta, ja toistuvat lämpötilanvaihtelut aiheuttavat pelteihin lämpöliikettä. Seurauksena kiinnikkeet höllentyvät ja liitokset alkavat irvistää. Kohteesta riippuen saatetaan kaivata myös peltikaton myrskyvaurioiden korjausta, jos vaikka myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle rikkoen vesikatteen ja rakenteet. Tai kenties tuuli tai myrsky irrotti mukaansa kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti peltikattoa aiheuttaen korjaustarvetta.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Pukkilassa hoidetaan toimestamme taidolla, ruosteenpoistosta reikien paikkaukseen sekä kattopeltien lisäkiinnityksiin. Tarpeen mukaan vaihdamme kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin, sekä suoritamme yksittäisten kattopeltien vaihdot vaurioiden jäädessä paikallisiksi. Meiltä saat myös peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme peltikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus Pukkila – parannamme kattosi tiiveyttä ja toimintakykyä

Tiilikaton korjaus Pukkila, paikkauksilla säilytetään katon toimintavarmuus ja tuetaan rakenteiden terveyttä. Tiilikatto viestii korjaustarpeesta tyypillisesti katepinnan vaurioina. Tiilistä voi löytyä halkeamia, lohkeamia tai muita mekaanisia vaurioita, tai yksittäiset tiilet ovat voineet irrota ja liikkua pois paikoiltaan. Huonoimmassa tapauksessa tiilikatto vuotaa myös aluskatteen ja yläpohjan osalta. Tämä saattaa synnyttää kosteusvaurioita tai toimivuusongelmia välikatolle.

Tiilikaton korjaus Pukkilassa tulee tarpeeseen varsinkin vanhemmilla katoilla. Vuosien varrella lämpötilanvaihtelut ovat aiheuttaneet pakkasrapautumisen ilmiön. Kosteus, sammal sekä lumikuorma vievät kaikki veronsa tiilestä. Vesikate kuluu ja vaurioituu, tai rakenteet voivat painua notkolle. Tai ehkä tiilikatto vuotaa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Suoritamme sujuvasti tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa, samoin kaikki tiilikaton kunnostukset saaressa sijaitsevissa kohteissa. Teemme liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot sekä suojakäsittelyt kuluneelle katteelle, niin että tiilet pääsevät taas turvaan kosteuden ja kasvuston vaaroilta. Toteutamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Samoin saat kauttamme pienet ja suuret tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkila, asiantuntijoiltamme homma hoituu

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Pukkila – tyylipuhtaat kunnostukset katollesi hoituvat asiantuntijoidemme toimesta. Aluskatteen korjaustarve ilmenee usein vasta kun vauriot ovat kehkeytyneet jo kauan. Yksittäisiä reikiä, repeämiä tai venymiä voi löytyä aluskatteesta, ja vesivuodoista syntyy välikatolla ennen pitkää laajempia kosteushaittoja. Tuloksena on kastuneita eristevilloja ja lahonneita yläpohjan rakenteita, ikävimmässä tapauksessa myös terveydelle vaarallisia sisäilmaongelmia.

Katon ikääntyminen ja ulkoiset rasitukset vaikuttavat myös aluskatteen kuntoon. Kosteuden hapertamat materiaalit menettävät pikkuhiljaa teränsä. Aluskatetta voivat kohdata niin ikään mekaaniset vauriot, kuten myrskyn aikaansaamat tuhot. Valitettavan tyypillinen ongelma ovat myös asennukseen liittyvät virheet. Aluskate on ehkä asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle. Tai kenties eristykset on toteutettu huolimattomasti, tai aluskatteen ylösnostot läpivienteihin puuttuvat.

Meiltä saat peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa. Kokeneet ja ammattitaitoiset tekijämme hoitavat huolella kaikenlaiset kohteet. Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen mukaan vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Toteutamme riittävät limitykset ja tiivistykset vedenpitävyyden takaamista varten. Suoritamme myös aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Kauttamme saat aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Pukkilassa myös jiirien ja läpivientien kohdalta; kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, savupiipun, ilmanvaihtoputken sekä viemärintuuletusputken kohdalta. Lisäksi kunnostamme kastuneet rakenteet ja vaihdamme huonokuntoiset villat. Kohennamme myös yläpohjan eristystä tai tuuletusta, jos se katon toimivuuden puolesta on tarpeen.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkila – korjaus antaa katollesi uuden elämän

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkila – korjaus varmistaa katollesi parhaan turvan ja rakenteille kunnon sekä terveyden. Läpivientien korjaustarve tulee yleensä ilmi vesivuotojen ja kosteusvaurioiden myötä. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Pukkilassa, voi vesi päästä läpiviennistä rakenteisiin asti tai päätyä sisäkatosta lattialle. Muihin ikäviin oireisiin kuuluvat lämpöhukka ja kondenssiongelmat. Nopealla ja taitavalla reagoinnilla pahimmat vauriot voidaan välttää.

Tyypillisesti läpiviennin ongelmat johtuvat kuluneista ja falskaavista tiivisteistä. Läpiviennit joutuvat alttiiksi säälle sekä jatkuvalle ulkoiselle rasitukselle. Myös asennusvirheet tai mekaaniset vauriot ovat voineet aiheuttaa läpiviennin vuotoja, jos vaikka ilmanvaihtokanavia on jäänyt eristämättä, tai asianmukaisia tiivistyksiä uupuu. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun sekä muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Kutsu meidät paikalle, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Pukkilassa, niin toteutamme laadukkaat tiivisteiden vaihdot ja kattavammatkin läpiviennin korjaukset. Tiivis ja kaikin puolin toimiva katto on ihanteellinen suoja rakenteille – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauspalvelusta!