NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Porvoo

Katon korjaus Porvoo – pidämme kattosi tiiveyden kohdillaan ja toimivuuden kaikin puolin kunnossa. Kun korjaustarve alkaa osoittaa merkkejä itsestään, on aika kutsua ammattitiimimme paikalle. Katepinnan vaurioihin kuuluvat halkeamat, reiät, kulumat ja repeämät, ja muihin mahdollisiin vuotokohtiin lukeutuvat saumat sekä katon liitokset. Sadevesikourut tai kattotuotteet saattavat samoin olla uusimista vailla. Myös läpivientien rakenne muodostaa katolle merkittävän vuotoriskin. Toisissa kohteissa tulevat vastaan aluskatteen ja yläpohjan korjaukset – niihinkin voi liittyä vesivuotoja, tai muita ongelmia toimivuuden suhteen. Pahimmillaan katolle pääsee kehittymään isomman kokoluokan haasteita, kuten kosteus- ja lahohaittoja, jolloin myös korjausta tarvitaan laajemmassa mitassa.

Katto voi kaivata monestakin syystä korjauksia ja paikkauksia Porvoossa. Ikääntyminen heikentää katon toimintakykyä, samoin myös ulkoiset rasitukset. Ruoste, sammal ja sadevedet jättävät jälkensä katepintaan. Veronsa vaativat myös lumikuorma sekä toistuvat lämpötilanvaihtelut. Ehkä puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, ja tarvitaan myrskyvaurioiden korjausta. Tai ehkä lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, ja tuloksena kattoon syntyi reikä. Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta voidaan kaivata myös asennusvirheiden takia. Lisäksi osaamaton tai puutteellinen kattohuolto jouduttaa vaurioiden syntyä.

Katon korjaus, paikkaus sekä tiivistys Porvoossa sujuu meiltä taidolla ja tyylillä, tarvittiinpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai läpivientien kunnostustoimia. Kenties katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai jiirin tai sisätaitteen kohdalta, tai ehkä täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Meiltä saat kattavatkin rakennepaikkaukset, kuten kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot, olipa kyseessä sitten omakotitalon, pihasaunan, kesämökin tai autotallin katon korjaus. Tunnemme hyvin niin peltikatot, tiilikatot, huopa- kuin palahuopakatotkin, ja kaikki katetyypit harjakatosta pulpettikattoon sekä  tasa- ja taitekattoon. Tarjoamme korjauksia avaimet käteen- palveluna kohteenamme koko Uusimaa; Myrskylä, Sipoo, Pornainen, Askola, Loviisa ja niin edelleen. Kattotyömme kuuluvat luonnollisesti myös kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen. Turvallinen ja laadukas kattopalvelu hoituu siis sujuvasti kauttamme. Korjauksilla pidennät katon elinkaarta ja parannat talosi turvaa!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Porvoo, tyylikkäin ottein ja laatutuotteilla kauttamme

Huopakaton korjaus Porvoo – hoidamme katteen ongelmakohdat kaikenkokoisissa ja -tyyppisissä kohteissa. Huopakaton korjaustarve näkyy yleensä katepinnan vaurioina tai muutoksina. Näihin lukeutuvat reiät, repeämät, painumat, rypyt ja vekit, joskus myös silminnähtävät pullistumat eli niin kutsutut huopakaton höyrypussit. Vuotoja löytyy ehkä huopakaton saumoista sekä liitosten ja läpivientien kohdalta. Tai sitten kaivataan huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjausta. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Joskus huopakaton haasteet ulottuvat myös alushuovan tai umpilaudoituksen tienoille.

Kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, syy löytyy yleensä hyvin arkisista seikoista; vanhetessaan huopakatto halkeilee ja kuivuu, jolloin vaurioita syntyy herkemmin. Katepintaan iskevät myös uv-säteily, sammal, pakkanen ja lumikuorma. Jos kosteutta pääsee kermien väliin, saattaa se pullistaa huovan. Mekaanisia vaurioita voi niin ikään syntyä huolimattoman käsittelyn seurauksena. Liian kovakourainen kattopesu tai lumenpoisto voi tuhota huovan sirotepinnan.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa, materiaalin mukaisilla laatutuotteilla sekä vaurioille sopivin metodein. Toteutamme paikkaukset huopakaton reikiin ja tiivistykset auenneisiin saumoihin. Lisäksi tasoitamme katepinnan kuprut eli niin sanotut höyrypussit kuntoon. Kunnostamme tarvittaessa alushuovan ja umpilaudoituksen sekä teemme huopakaton tulityöt, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset Porvoossa. Lisäksi saat kauttamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Porvoo – pidämme kattosi tiiveydestä huolta

Peltikaton korjaus Porvoo, tiivistämme kattosi vedenpitäväksi ja turvaamme toimintakyvyn. Peltikatto voi viestiä korjaustarpeesta muun muassa katepinnan vuodoilla. Peltikatto saattaa vuotaa reikien, kulumien tai irvistävien liitosten johdosta, ja vielä eräs vaurioille altis alue ovat kattopeltien erilaiset kiinnikkeet. Jos aluskatteen toimivuus on niin ikään kärsinyt, kosteus pääsee rakenteisiin saakka, jolloin seurauksena voi syntyä lahovaurioita tai jopa suoranaisia sisäilmaongelmia.

Peltikaton korjaus Porvoossa voi olla tarpeen myrskyvaurioiden johdosta. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Myös arkiset ympäristön uhkatekijät tuovat katolle omat haasteensa, vaikkapa lehtiroskan, ruosteen ja sadevesien sekä lämpötilanvaihteluiden muodossa. Muuttuvat olosuhteet saavat kattopellit elämään, mikä höllentää pikkuhiljaa kiinnikkeet. Tuloksena tästä saumat alkavat irvistää, ja pellit rämisevät tuulella.

Suoritamme peltikaton korjaukset ja tiivistykset ammattitaidolla Porvoossa. Tiivistämme falskaavat liitokset asentamalla lisäkiinnitykset kattopelteihin. Samalla voimme vaihtaa kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin, asentaen mukaan tuliterät tiivisteet, jotta vedenpitävyys on jatkossa taattu. Hoidamme peltikaton reikien paikkaukset sekä vaurioituneiden kattopeltien vaihdot, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Kattopeltisepiltämme saat myös kaikki peltikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Tiilikaton korjaus Porvoo – kunnostuksilla väistetään isommat remontit

Tiilikaton korjaus Porvoo, vahvalla tietotaidolla ja vakuuttavin ottein asiantuntijoidemme kautta. Tiilikaton korjaustarpeen voi tyypillisesti havaita vaurioituneesta katepinnasta. Tiiliä saattaa ajan myötä lohjeta, haljeta tai irrota paikoiltaan, jolloin tiilikatto vuotaa joka tapauksessa ainakin vesikatteen osalta. Pahimmassa tapauksessa vaurioita on syntynyt myös tiilikaton aluskatteeseen; tällöin tuloksena on kastuneita eristevilloja sekä huonokuntoiset, lahonneet rakenteet.

Tiilikatto joutuu ajan mittaan kärsimään monista ympäristön rasituksista. Kosteus ja lämpötilanvaihtelut saavat aikaan kuluttavaa pakkasrapautumista. Lisäksi sammal ja jäkälä viihtyvät tiilessä valitettavan hyvin, ja talvella painava lumikuorma saattaa painaa rakenteita notkolle. Tai ehkä tiilikatto vaurioitui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Meiltä saat mallikkaat tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Porvoossa, samoin myös esimerkiksi tiilikaton kunnostukset saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toteutamme tyylipuhtaasti liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot uusiin, sekä korjaamme mahdolliset asennusvirheet esimerkiksi kattotuotteiden ja sisätaitteiden kohdalta. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen yhteydessä käsittelemme kärsineen katepinnan. Uudelleenpinnoitus suojaa kattoa jatkossa säältä ja sammaleelta. Teemme myös painuneen rakenteen oikaisut sekä myrskyvaurioiden korjaustyöt Porvoossa, samoin tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset kohteessa kuin kohteessa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoo, pidentämässä kattosi käyttökaarta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoo – hoidamme kaikki kunnostukset niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteeseen. Aluskatteen vaurioita on usein vaikea havaita ennen kuin ongelmat ovat jo laajoja. Reiät, venymät sekä repeämät aluskatteessa johtavat vesivuotoihin, ja jos tilanne saa muhia pitkään rauhassa, syntyy kosteusvaurioita yläpohjaan. Merkkejä tästä ovat kastuneet villat, valumajäljet sekä lahonneet rakenteet. Erityisen haastavissa tapauksissa myös sisäilman terveys vaarantuu.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoossa voi olla tarpeen monestakin syystä. Vanhemmiten kattomateriaalien kuluminen kiihtyy, ja kosteuskin hapertaa aluskatetta. Mekaaniset vauriot saattavat tulla kyseeseen vaikkapa myrskytuhojen muodossa. Aluskatteen kohdalla valitettavan yleisiä ovat myös asennusvirheet. Riittämätön eristys läpivientien suhteen voi johtaa kondenssiongelmiin, tai kenties aluskate on asennettu väärälle kireydelle, väärinpäin tai väärästä suunnasta.

Toteutamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavistakin kohteista, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Porvoossa sujuu meiltä myös muiden läpivientien suhteen, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun tai kattovalokuvun kohdalta. Suoritamme aluskatteen purku- ja korjaustyöt riittävän laajalta alueelta, ja huolehdimme limitykset ja tiivistykset kuntoon, jotta katto on tiivis koko matkalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun. Kohennamme lisäksi välikaton eristystä ja tuuletusta, jos se toimivuuden takia on tarpeen. Meiltä saat niin aluskatteen reikien paikkaukset kuin kattavammat yläpohjan korjaukset, myös kastuneiden eristevillojen vaihdot sekä rakenteiden lahovauriopaikkaukset.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoo – korjaus luo rakenteille entistä paremmat puitteet

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoo – korjaus varmistaa katollesi vedenpitävyyden ja rakenteille ensiluokkaisen turvan. Läpivientien korjausta tarvitaan tyypillisesti kattovuotojen ja kosteusvaurioiden takia. Huonokuntoisen läpiviennin kohdalle syntyy tihkuvuotoja ja lämpöhukkaa. Myös kondenssivuodot ovat konkreettinen riski väärin toteutetun läpiviennin kohdalla.

Miksi sitten kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoossa? Läpiviennit ovat väistämättä vuotoherkkiä elementtejä, sillä ne puhkaisevat vesikatteen sekä aluskatteen. Tiivistykset joutuvat myös säälle alttiiksi vuoden jokaisena päivänä. Mahdollisia ovat niin ikään asennusvirheet sekä muut mekaaniset vauriot. Hoidamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan tai kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja puutteellisesti toimivat suojapellit. Korjaamme myös läpivientiä ympäröivät rakenteet, jos se kattosi tilanteessa on tarpeen.

Kutsu meidät apuun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Porvoossa, tai kun tarvitset mitä tahansa kunnostuksia katon eri elementtien suhteen. Korjaajamme palauttavat katollesi tiiveyden sekä täyden käyttövarmuuden – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon kunnostustöistä!