NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Nurmijärvi

Katon korjaus Nurmijärvi – siisti ja kestävä paikkausjälki syntyy pätevien ammattilaistemme käsissä. Korjaustarvetta tuottavat niin sään ja ajan rasitukset kuin äkilliset mekaaniset vauriotkin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista paikallisista ongelmista, mutta jos tilanteen annetaan muhia itsekseen, haasteiden kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehty katon kunnostus sitä vastoin säästää monelta murheelta, kun yksittäiset epäkohdat hoidetaan kuntoon ennen niiden äitymistä pahemmiksi. Kun katto vuotaa, tyypillisiä syitä ovat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Pikkuhiljaa pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yllättää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Meiltä saat varmaotteiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai lumi- sekä myrskyvaurioiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, aluskatteen ja läpivientien tiivistykset samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Kunnostamme tyylillä kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja pihasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toteutamme korjaukset tyylipuhtaasti ja asiakaslähtöisenä palveluna, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Palvelualueeseemme kuuluu Nurmijärven ohella muukin Uusimaa, kuten Vihti, Espoo, Hyvinkää, Tuusula ja Vantaa. Panosta siis katon turvaan ja hyvinvointiin teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Nurmijärvellä!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Nurmijärvi, tuloksena vahva ja varmatoiminen katto

Huopakaton korjaus Nurmijärvi – hoidamme osaavin ammattiottein niin pienet kuin suuretkin vauriot. Huopakaton saattavat yllättää esimerkiksi myrskyn aiheuttamat tuhot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Arkisempiin huopakaton uhkiin lukeutuvat mekaaniset sekä kemialliset rasitukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermeistä aluksi löytyvä sirotepinta hiipuu vähä vähältä pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Katteeseen voi ilmestyä reikiä, repeämiä, painumia, kulumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitoksista, jiireistä tai läpivienneistä – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä. Katsastamme vaurioiden laajuuden sekä luonteen, ja suhteutamme korjaustyöt sen mukaan. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit katepinnan tasoitusta varten. Hoidamme Nurmijärvellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Nurmijärvi – paikkauksilla lunastetaan lisäaikaa katolle

Peltikaton korjaus Nurmijärvi, paikkaamme tarkasti ja taitavasti kuntoon reiät sekä ruostekohdat katteesta. Korroosio iskee herkästi etenkin hoitamatta jääneisiin pelteihin. Myös hyvin huollettu katto voi kuitenkin kohdata vuoto- ja tiiveysongelmia, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja peltien liitokset alkavat irvistää, jolloin vesitiiveys menetetään, ja katto kaiken lisäksi rämisee tuulella. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua vesikatteen ohella myös yläpohjaan – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Tai ehkäpä katon ovat päässeet yllättämään myrsky- tai lumivahingot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi pudotti rännit, lumiesteet tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Nurmijärvellä aloitetaan tilannekartoituksesta, sekä huolella hoidetuista pohjatöistä, kuten lian- ja ruosteenpoistosta. Useimmissa kohteissa paras tapa edetä on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot osoittautuvat luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Nurmijärvi, kunnostamme sammaleen ja lumikuorman jäljet

Tiilikaton korjaus Nurmijärvi – meiltä saat laadukkaan ja luotettavan palvelun kaikentyyppisiin kohteisiin. Tiilikatonkin saattavat äkisti rikkoa myrskyn aiheuttamat vauriot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa pidemmän ajan kuluessa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta ravinteita sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilipinta rikkoutuu niin, että vesi pääsee lahottamaan ruodepuut, ja aikaa myöten tiilet alkavat painua alaspäin, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy katsastaa yläpohjan tilanne. Kenties tarvitaankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten irronneiden peltien kiinnitystä sekä rikkinäisten kattotiilien vaihtoa. Olennaista on, että korjaustoimiin tartutaan riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään kosteus- ja lahohaitat sekä suuremman kokoluokan remontit. Suoritamme myös tiilikaton lahonneiden lautojen ja myrskyvaurioiden korjaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Nurmijärvellä viimeistellään kuluneiden tiilten pintakäsittelyllä, jotta haurastunut kate saa taas asianmukaisen suojan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvi – tehokas ja tuloksekas palvelu kauttamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvi, kunnostukset tukevat yläpohjan turvaa, kun annat työt kokeneiden osaajiemme käsiin. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syyksi voivat paljastua sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittavan kokoluokan haasteisiin, joten paikkaukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Pätevät ammattilaisemme hoitavat taidolla kaikki aluskatteen korjaustyöt – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Nurmijärvellä.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja kattotöiden yhteydessä silmäilemme läpi myös yläpohjan kunnon sekä tilanteen. Jos katolta löytyy kastuneita villoja tai eristämättömiä ilmanvaihtoputkia, toteutamme tarkoin ja tehokkain ottein tällaisetkin vaativat täsmätyöt. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin saumaukset, laudoitukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Nurmijärvellä sujuu meiltä myös läpivientien kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun,  kattovalokuvun sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvi – korjaus vähentää tulevien remonttien tarvetta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvi – korjaus hoitaa kattosi haastekohdat kuntoon, kun laitat asialle timanttisen ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat selkeän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvellä, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja falskaavat tai vioittuneet suojapellit. Lisäksi asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Nurmijärvellä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!