NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Lapinjärvi

Katon korjaus Lapinjärvi, joustavalla ja tasokkaalla palvelulla kauttamme kattosi hyvinvoinnin tueksi. Korjaustarpeen luonne sekä laajuus vaihtelevat siinä missä kohteena olevat katotkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, niin että täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa taas voidaan vaatia astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties ongelmia syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katon vaivoihin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon paahtava uv-säteily. Vähitellen tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet.

Meiltä saat sujuvat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinjärvellä, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattoturvatuotteiden korjaukset. Käsissämme taipuvat kunnostukset kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme harja-, auma-, pulpetti- ja taitekatot tiilestä peltiin sekä palahuopaan. Voit tilata toimestamme omakotitalon, autotallin ja kesämökin katon korjaukset, kunnostukset varastoon ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Ammattilaistemme kattotöihin sisältyy mahdollisuus kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Hoidamme korjaukset osaavin ottein ympärivuotisena palveluna, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu Lapinjärven ohella muukin Uusimaa, kuten Askola, Porvoo, Loviisa, Myrskylä ja Pukkila. Kunnostamme katosta tyylikkään ja tiiviin sekä kaikin puolin toimintavarman – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Lapinjärvellä!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Lapinjärvi – paikkaus pitää kattosi käyttövarmuutta yllä

Huopakaton korjaus Lapinjärvi, räätälöity palvelumme huomioi tarkasti kattosi tarpeet ja tilanteen. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat ajan mittaan muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaninen sekä kemiallinen rasitus kuluttaa suojaavan sirotteen pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, halkeilun riski kasvaa. Kattoon saattaa ilmestyä painumia, kupruja, reikiä, vekkejä tai repeämiä, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa katepinnan liitoskohdista. Erityisen vuotoherkkiin elementteihin kuuluvat saumat, jiirit sekä läpiviennit. Vielä eräs varteenotettava vaihtoehto ovat huopakaton myrskyvauriot, jotka saattavat tehdä tuntuvaa tuhoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinjärvellä. Valitsemme kaikki tarveaineet ja työkalut huolella kohteen mukaan. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit pullistumien tasoitusta varten. Suoritamme Lapinjärvellä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi saat meiltä huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Lapinjärvi, täsmäpaikkaukset kohentavat kattosi turvaa

Peltikaton korjaus Lapinjärvi – paikkaamme katoltasi varmoin ottein niin pienet kuin suuretkin vauriot. Peltikaton saattavat yllättää vaikkapa myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.  Tai sitten lumi pudotti rännit, tikkaat tai lumiesteet, niin että kattoon tuli reikä. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös arkiset ympäristön kulutukset, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet höllentyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut ja sitä kautta kosteuden hapertama. Peltikaton tyypillisiin uhkiin lukeutuu myös kattoa nuoleva ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Lapinjärvellä tarkoittaa yleensä täsmätoimia, kuten nykyisen peltikaton reikien paikkausta tai yksittäisten kattopeltien vaihtoa. Pohjatyöt, esimerkiksi lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme samaten huolella; näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja lopputulos on kaikin puolin kestävä. Saat meiltä kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinjärvellä. Lisäksi toteutamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä pienet ja suuret peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Lapinjärvi, kattosi pitkäaikaiseksi eduksi ja hyödyksi

Tiilikaton korjaus Lapinjärvi – tuloksena saat kauniin ja kestävän katon, kun laitat asialle pätevät ammattilaisemme. Tiilikatonkin kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa ympäristön rasituksissa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä saumoista sisään. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilet rikkoutuvat niin, että vesi pääsee lahottamaan ruodepuut, ja vähitellen tiilet alkavat painua alaspäin, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne. Kenties kaivataankin tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinjärvellä säästää monelta murheelta. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, niin että katolle riittävät yksittäiset toimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton lahovauriopaikkaukset ja painuneen rakenteen oikaisut, myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjaus Lapinjärvellä viimeistellään pintakäsittelemällä kuluneet tiilet. Näin rapautunut kate saadaan jälleen suojattua kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinjärvi – asiakaslähtöinen ja joustava palvelu kattosi ehdoilla

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinjärvi, sujuvin ottein kattosi parhaaksi ammattilaistemme toimesta. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai se roikkuu irti paikoiltaan, ei vesi pääse poistumaan räystäitä kohden, vaan se viipyy yläpohjan vaivoina. Toisissa kohteissa ongelmia voivat tuottaa alkuperäisen asennuksen virheet; esimerkiksi eristykset on toteutettu huolimattomasti, tai tiivistekappaleet puuttuvat kokonaan. Löytyipä haasteiden syy mistä tahansa, meiltä saat laatuvarmat paikkaukset – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lapinjärvellä.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat. Olennainen seikka toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto rakenteissa, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin saumaukset, laudoitukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lapinjärvellä sujuu meiltä myös läpivientien kohdalta – kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, viemärintuuletusputken ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinjärvi – korjaus hoituu meiltä asiakaslähtöisin ammattikorjaajin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinjärvi – korjaus pidentää kattosi käyttökaarta, kun työt hoitaa ensiluokkainen ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat selkeän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinjärvellä, kutsu paikalle pätevät osaajamme palauttamaan kattosi tiiveys. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Uusimme kärsineet suojapellit ja aikansa eläneet tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä niiden puuttuvat tiivistekappaleet.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lapinjärvellä, ja samalla toteutamme muutkin korjaukset kattosi tilanteen mukaan. Vesitiivis katto sekä vahvat rakenteet turvaavat talosi terveyttä – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauspalvelusta!