NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Lahti

Katon korjaus Lahti – taitavat paikkaukset katollesi toteuttaa kokenut palvelutiimimme. Katto kuin katto vaatii korjaustoimia ennemmin tai myöhemmin. Haastetta voivat tuottaa falskaavat jiirit tai ruostuneet ja repsottavat rännit, revennyt tai roikkuva aluskate sekä muut epäkohdat katon toimivuudessa. Tai ehkä katto vuotaa vaikkapa savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Katepintaa verottavat ajan saatossa monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, sammal, lehtiroska, lika sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu. Tilannetta pahentaa edelleen, jos katon huolto on heikolla tolalla. Tai ehkä katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta lumi- tai myrskyvauriot. Kenties katto joutui kärsimään, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä.

Meiltä saat mallikkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lahdessa, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai aluskatteen ja rakenteiden korjausta. Teemme kastuneiden villojen tai laudoituksien vaihdot sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, sadevesijärjestelmien saneeraukset samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Kunnostamme taidolla kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – harja-, auma-, tasa- sekä taitekatot pellistä tiileen ja palahuopaan. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, kesämökin ja autotallin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaresta löytyviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Palvelemme korjauksissa ympärivuotisesti laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti muukin Päijät-Häme, kuten Heinola, Hollola, Orimattila, Iitti, Asikkala ja Nastola. Tehosta siis katon toimintakykyä ja rakenteiden täyttä turvaa – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Lahdessa!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Lahti, palautamme teknisen toimivuuden kohdilleen

Huopakaton korjaus Lahti – tehokkaat osaajamme hoitavat kattosi tiiveyden takaisin kuntoon. Huopakaton, eli bitumikaton saattavat rikkoa vaikkapa myrskyvahingot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Arkisempiin huopakaton uhkiin lukeutuvat mekaaniset ja kemialliset rasitukset, jotka vievät väistämättä veronsa etenkin vanhemmanpuoleisesta huovasta. Kermistä aluksi löytyvä sirotepinta hiipuu pikkuhiljaa pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat katetta, halkeilua tapahtuu helpommin. Huopaan saattaa muodostua painumia, kupruja, reikiä, vekkejä tai repeämiä, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa liitosten ja läpivientien kohdalta – saumat saattavat pettää seisovan veden alla, tai sammaleen tai lumikuorman toimesta.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lahdessa, tasakaton kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat valitsemme huolella kohteen mukaan, niin että lopputulos on kaikin puolin siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Esimerkiksi pienehköille katepinnan kulumille voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin mitoitamme ja asennamme nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja viillämme auki kuprut eli höyrypussit pullistumien tasoitusta varten. Toteutamme Lahdessa tarpeen tullen myös kokonaisvaltaisemmat korjaustyöt, kuten huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen sekä katevaneroinnin vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma hoituu!

Peltikaton korjaus Lahti – ruostuneet kattopellit takaisin reilaan

Peltikaton korjaus Lahti, laadukkaan ja luotettavan korjauspalvelun löydät helposti kauttamme. Paikkaamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät sekä ruostekohdat katteesta. Muihin peltikaton uhkiin kuuluvat sään ja ympäristön rasitukset, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä tutkia yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Tai ehkäpä kattoon ovat iskeneet kyntensä myrsky- tai lumivauriot, jotka voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi repi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin syntyi reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Lahdessa aloitetaan tilannekartoituksella. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samaten huolella; näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjaustulos on siisti sekä kestävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen kohdalle, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alkujaan asennettu liian harvaan. Lisäksi saat meiltä peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Lahdessa, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Lahti, tiivistykset antavat lisäaikaa katolle

Tiilikaton korjaus Lahti – kokenut ja taitava palvelutiimimme paikkaa kaikenlaiset vauriot. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat tuhot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa pidemmän ajan kuluessa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta ravinteita sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää saumavuotoja liitoksiin. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta tiilikatto rikkoutuu niin, että vesi pääsee kastelemaan ruodepuut, ja vähitellen tiilet alkavat painua alaspäin, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin saakka, täytyy tutkia yläpohjan tilanne. Vaikkapa aluskate saattaa olla vanhuuttaan kulunut, vaurioitunut tai väärin asennettu.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Lahdessa hoituu taidolla kauttamme, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Tärkeää on, että paikkaustoimiin tartutaan riittävän hyvissä ajoin; näin vältetään vakavammat kattovauriot ja turhat, ennenaikaiset remontit. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lahdessa, samoin yläpohjan lahovauriopaikkaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Viimeistelemme tiilikaton korjauksen ja paikkauksen kattotiilten pintakäsittelyllä, jotta kate saa taas pidettyä puolensa kosteutta ja kasvustoa vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lahti – kaunis ja kestävä työnjälki kauttamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lahti, hoidamme tietotaidon sekä kokemuksen turvin kaikenlaiset aluskatteen korjaustyöt. Aluskatetta tarvitaan poistamaan rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, saattaa se johtua sään ja ympäristön kulutuksista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai äkillisistä mekaanisista vaurioista. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittavan kokoisiin ongelmiin, joten kunnostukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Hoidamme taidolla aluskatteen paikkaukset kohteessa kuin kohteessa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Lahdessa.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat. Jos ilmanvaihtokanava tai viemärintuuletusputki on jäänyt eristämättä, toteutamme tyylillä ja tarkkuudella tällaisetkin haastavat täsmätyöt. Saat meiltä aluskatteen korjaukset ja paikkaukset minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin saumaukset, laudoitukset sekä pellitykset viimeisen päälle, ja suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun. Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Lahdessa hoituu meiltä myös läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, kattovalokuvun sekä viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lahti – korjaus tilkitsee vauriot ja vuotokohdat kuntoon

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lahti – korjaus tukee kattosi terveyttä ja tiiveyttä, kun jätät työt pätevien ammattilaistemme käsiin. Läpiviennit ovat kattoon tehtäviä reikiä tai leikkauksia, joten niihin sisältyy varteenotettava vuotoriski. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lahdessa, kutsu paikalle kokeneet osaajamme palauttamaan kattosi tiiveys. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja loppuunsa kuluneet suojapellit. Samoin asennamme läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Lahdessa – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!