NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Kotka

Katon korjaus Kotka – hoidamme kattosi ongelmakohdat siististi ja kestävästi kuntoon. Korjaustarpeen laajuus sekä luonne vaihtelevat siinä missä kohdekattojen ominaisuudetkin. Ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, jolloin täytyy kenties toteuttaa katon tiivistys tai yksittäisen kattovuodon korjaus. Toisissa kohteissa puolestaan kaivataan astetta kattavampia toimia, kuten painavan lumikuorman tekemien tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Tai sitten lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Arkisempiin katepinnan vaivoihin kuuluvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, sammal, lika, lehtiroska, kosteus sekä auringon paahtava uv-säteily. Pikkuhiljaa tiilet murentuvat, huopa halkeilee ja pelti ruostuu, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Ajoissa tehty katon kunnostus sitä vastoin taklaa isommat ongelmat. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit.

Toteutamme taidokkaat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa, katepinnan paikallisista kunnostuksista vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Käsiimme voit uskoa luottavaisin mielin kaikenkokoiset ja -tyyppiset kohteet – paikkaamme tiili-, huopa- sekä peltikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Hoidamme varmoin ottein omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Palvelemme korjauksissa vuoden ympäri laatutuottein sekä -menetelmin, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi ehdoilla ja parhaaksi. Toimialueeseemme sisältyy laajalti Kotka ja muukin Kymenlaakso; Hamina, Kouvola, Pyhtää, Virolahti, Miehikkälä, Haapasaari, Karhula ja Kymi. Tue siis kattosi toimintavarmuutta teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Kotkassa!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Kotka, pitämässä kattosi terveenä ja turvassa

Huopakaton korjaus Kotka – tehokas ja taitava kunnostuspalvelumme huomioi kattosi tilanteen. Huopakaton, eli bitumikaton voivat päästä yllättämään muun muassa myrskyvahingot. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Peltikaton laittavat kuitenkin lujille myös huomattavasti arkisemmat kulutukset, kuten sammalkasvusto ja lumikuorma sekä auringon paahtava uv-säteily. Kattohuovat kuivuvat ikääntymisen myötä, jolloin halkeilua tapahtuu helpommin, ja kun suojaava sirote hiipuu kermeistä pois, kate joutuu vaurioille alttiiksi. Huopaan saattaa ilmestyä reikiä, repeämiä, kulumia, painumia tai kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa lukuisista liitoskohdistaan – erityisen vuotoalttiisiin elementteihin kuuluvat saumat, jiirit sekä läpiviennit.

Meiltä hoituu huopakaton sekä palahuopakaton korjaus, tiivistys ja paikkaus Kotkassa, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki tarveaineet ja työkalut huolella kohteen mukaan, jotta lopputulos on luonteeltaan siisti ja kestävä sekä kaikin puolin optimaalinen katolle. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki katepinnan tasoittamista varten. Suoritamme Kotkassa myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja homma kuin homma, käsissämme paikkaus luonnistuu!

Peltikaton korjaus Kotka – paikkaamme reiät ja ruostekohdat kuntoon

Peltikaton korjaus Kotka, pitävät paikkaukset katollesi suorittaa rautainen kattopalvelutiimimme. Kunnostamme muun muassa korroosion jäljet, kuten reiät sekä ruostekohdat katteesta. Vuoto- ja tiiveysongelmia katolle tuottavat myös sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun aurinko, sadevedet, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tämän myötä kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja tuloksena vesitiiveys on tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita paikantua myös yläpohjan ja aluskatteen tienoille – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Vielä eräs varteenotettava vaihtoehto ovat myrskyn tai lumen tekemät tuhot, jotka voivat saada aikaan mittavaa vahinkoa uudella ja terveelläkin katolla. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi repi mukanaan alas rännit sekä kattotuotteet, niin että peltiin tuli reikiä.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kotkassa on toimestamme tapauskohtainen palvelu. Ensiksi kartoitamme ongelmien luonteen ja tutkimme syntyneet vahingot. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme niin ikään huolella; näin massaukset saadaan tarttumaan hyvin, ja työnjälki on tiivis sekä pitävä. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, paikkaukset sekä tiivistykset Kotkassa. Lisäksi saat meiltä peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kotka, kunnostuksilla tuet koko talon hyvinvointia

Tiilikaton korjaus Kotka – kokeneet osaajamme hoitavat kuntoon niin vesikatteen kuin yläpohjan ongelmat. Vankkatekoinen tiilikattokin kärsii osansa sään ja ympäristön kulutuksista. Muun muassa sammal ja jäkälä upottavat juurensa huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat mukanaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katon päälle kertyvä lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvälle tiilikatolle tutuksi tulee myös pakkasrapautumisen kierre, kun haurastunut kate imee kosteutta, joka vuoroin jäätyy ja sulaa. Lopulta rasitus rikkoo tiilet ja vesi pääsee kastelemaan ruodepuut, ja kun tiilten kiinnityskohdat vähitellen lahoavat, katto alkaa painua alaspäin. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy katsastaa myös yläpohjan tilanne – siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset, tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotkassa kannattaa toteuttaa ajoissa, ennen kuin katto ehtii syyttä suotta ränsistyä remonttikuntoon. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan varsin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta hapertunut kate saadaan takaisin turvaan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotka – tehostamme kattosi käyttövarmuutta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kotka, palautamme katollesi vesitiiveyden sekä parhaan käyttövarmuuden. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, syynä voivat hyvin olla sään ja iän tuomat kulumat, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheet tai äkilliset mekaaniset vauriot. Kenties jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa tai aluskate asennettu väärälle kireydelle, tai sitten eristykset on toteutettu puutteellisesti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Meiltä saat pätevät aluskatteen kunnostukset kaikenlaisissa kohteissa – niin peltikaton kuin tiilikatonkin aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme katolta kastuneet villat, lahovauriot ja valumajäljet. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten parannamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos se kohdekaton tapauksessa on tarpeen. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oikeaoppiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kotkassa läpiviennin kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotka – korjaus pitää läpivientien toimivuutta yllä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotka – korjaus varmistaa katollesi parhaan voinnin, kun laitat asialle tasokkaan ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat selkeän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotkassa, kutsu paikalle pätevät osaajamme toteuttamaan tarvittavat paikkaukset. Saat meiltä katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme kärsineet suojapellit ja vanhuuttaan virttyneet tiivisteet. Asennamme myös aluskatteen ylösnostot sekä niiden puuttuvat tiivistekappaleet.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kotkassa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!