NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Kirkkonummi

Katon korjaus Kirkkonummi – katon kunnostustyöt parantavat kattosi toimintavarmuutta, joten kutsu paikalle pätevät ammattilaisemme. Jokaisella katolla korjaustarve tulee vastaan jossakin vaiheessa elinkaarta. Täsmätöitä voivat vaatia katon pelti- ja puuosat, laudoitukset, rännit sekä kattotuotteet, revennyt tai roikkuva aluskate sekä muut epäkohdat katon toimivuudessa. Tai ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy teettää vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Katepintaa verottavat ajan saatossa monenlaiset ympäristön rasitukset; sammal, siitepöly, lehtiroska, kosteus sekä auringon paahtava uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut pyrkivät hapertamaan läpivientien tiivisteet, ja vähitellen kattopellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu. Tilannetta pahentaa edelleen, jos katon huolto on huonolla tolalla. Tai ehkä katon alkuperäisen asennuksen yhteydessä on tehty mainittavia virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin iskeä uuteen ja terveeseenkin kattoon, mikäli paikalle sattuvat varoittamatta myrsky- tai lumivauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme ensiluokkaiset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta lumi- sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä kattoturvatuotteiden korjaukset. Käsiimme voit jättää luottavaisin mielin kaikenkokoiset ja -tyyppiset kohteet; paikkaamme tiili-, pelti- sekä huopakatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Suoritamme sujuvasti omakotitalon, autotallin, -katoksen ja mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa tarpeen mukaan joustavaa rahoitusta. Palvelualueeseemme sisältyy Kirkkonummen ohessa muukin Uusimaa, kuten Espoo, Vihti, Siuntio, Kauniainen ja Lohja. Hoidamme korjaukset tyylipuhtaasti ja asiakaslähtöisin ottein, avaimet käteen- periaatteella aina kattosi parasta ajatellen. Meiltä saat kattotöihin kokeneet tekijät sekä laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet – ota yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kirkkonummella!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Kirkkonummi, kattosi pitkäaikaiseksi eduksi ja hyödyksi

Huopakaton korjaus Kirkkonummi – toteutamme paikkaukset tinkimättömällä laadulla ja pätevin ammattiottein. Huopakattoa, eli bitumikattoa saattavat vaivata muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset syövät suojaavan sirotteen pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Katteeseen voi ilmestyä reikiä, repeämiä, vekkejä, painumia tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa sammaleen tai lumikuorman johdosta. Erityisen vuotoherkkiin elementteihin kuuluvat saumat, jiirit sekä läpiviennit. Vielä eräs varteenotettava vaihtoehto ovat huopakaton myrskyvauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa, kun sattuvat osumaan kohdalle. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta.

Hoidamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella. Katsastamme vaurioiden luonteen sekä laajuuden, ja mitoitamme korjaustyöt sen mukaan. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme nimenomaiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki pullistumien tasoitusta varten. Saat meiltä Kirkkonummella tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samaten myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kirkkonummi, joustavalla ja taidokkaalla palvelulla kauttamme

Peltikaton korjaus Kirkkonummi – vahva sekä laaja-alainen ammattitaitomme turvaa kattosi hyvinvoinnin. Peltikaton saattavat hetkessä rikkoa esimerkiksi myrskyvauriot. Kenties ongelmia syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Arkisempiin peltikaton uhkiin lukeutuvat sään- ja lämpötilanvaihtelut, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena kiinnikkeet antavat periksi ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta tiessään. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Peltikaton tyypillisiin vaivoihin kuuluu myös kattoa riipivä ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kirkkonummella aloitetaan tilannekartoituksesta. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa tapauksissa järkevin ratkaisu on nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Toteutamme tunnolliset pohjatyöt, kuten lian sekä ruosteen poiston alustasta; näin massaukset saadaan kunnolla tarttumaan, ja korjaustulos on tiivis sekä kestävä. Hoidamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella. Kattopeltisepiltämme sujuvat niin ikään peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä kattavat peltikaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kirkkonummi – kunnostus tukee talon rakenteiden turvaa

Tiilikaton korjaus Kirkkonummi, huolellinen palvelumme hoitaa kattosi tiiveyden ja toimivuuden kohdilleen. Myös tiilikaton kohtaloksi saattavat koitua myrskyn aikaansaamat vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten korjaustarve kuitenkin kehittyy pikkuhiljaa ympäristön kulutuksissa, kun tiiliä nakertavat sammal ja lumikuorma sekä jatkuvat lämpötilanvaihtelut. Sammal syö katteesta mineraaleja sekä ujuttaa juurensa tiileen, ja lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista. Ikääntyvä tiilikate myös haurastuu lisää sitoen itseensä kosteutta, ja kun vesi tiilten sisällä vuoroin jäätyy ja sulaa, katto rikkoutuu vähä vähältä. Tätä tuhoisaa kierrettä kutsutaan tiilikaton pakkasrapautumiseksi, ja viimein vesi pääsee lahottamaan ruodepuita, jolloin katto alkaa painua alaspäin. Jos tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne. Siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kirkkonummella hoituu taidolla kauttamme, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Olennaista on, että korjaustoimiin ryhdytään riittävän hyvissä ajoin; näin katto välttää vakavammat kosteushaitat sekä suuremman kokoluokan remontit. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella, samoin yläpohjan lahovauriopaikkaukset sekä katon saneeraukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kuluneet tiilet, jotta kulunut kate saadaan takaisin turvaan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kirkkonummi – kokenut kattotiimimme kunnostaa taidolla kaikenlaiset katot sekä kohteet

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kirkkonummi – tehokkaan sekä taitavan kattopalvelun löydät helposti kauttamme. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Jos aluskate kuitenkin on reikäinen tai revennyt, tai roikkuu irti paikoiltaan, ei vesi pääse ohjautumaan räystäitä kohden, vaan se viipyy yläpohjan vaivoina. Joissakin kohteissa haastetta tuottavat myös alkuperäisen asennuksen virheet; esimerkiksi eristykset on voitu toteuttaa puutteellisesti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen. Meiltä saat sujuvat ja pätevät kunnostukset kohteessa kuin kohteessa – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella.

Paikkaamme aluskatteen yksittäiset reiät sekä muut mekaaniset vauriot, ja tarpeen tullen vaihdamme repeämäkohtiin uutta aluskatetta tilalle. Jos katolta löytyy lahonneita lautoja tai kastuneita eristevilloja, hoidamme täydellä ammattitaidolla tällaisetkin epäkohdat kuntoon. Palvelemme aluskatteen korjauksissa ja paikkauksissa minkä tahansa elementin suhteen, myös jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kirkkonummella läpiviennin kohdalta, kuten kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kirkkonummi – korjaus hoituu meiltä katollesi laatuosaajien kautta

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kirkkonummi – korjaus vahvistaa kattosi toimintakykyä, kun laitat asialle kokeneet ammattilaisemme. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Kirkkonummella, meiltä saat paikalle pätevät tekijät sekä laadukkaat tuotteet ja tarvikkeet. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta. Vaihdamme hapertuneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Asennamme myös läpivientien tiivistekappaleet sekä puuttuvat aluskatteen ylösnostot.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kirkkonummella – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!