NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Kerava

Katon korjaus Kerava – kunnostukset pitävät kattosi tiiviinä, kun laitat asialle laatuvarman palvelutiimimme. Katto kuin katto vaatii korjaustoimia ennemmin tai myöhemmin. Haasteita voivat tuottaa falskaavat jiirit sekä ruostuneet tai repsottavat pellit, revennyt ja roikkuva aluskate sekä muut epäkohdat katon toimivuudessa. Tai ehkä katto vuotaa esimerkiksi savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta, tai kenties täytyy toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys. Kattoa verottavat vuosien saatossa monenlaiset ympäristön kulutukset, kuten kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Toistuvat lämpötilanvaihtelut iskevät etenkin läpivientien tiivistyksiin, ja vähitellen pellit ruostuvat, huopa halkeilee ja tiili murentuu. Tilannetta hankaloittaa entisestään, jos katon huolto on heikoissa kantimissa. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli kohdalle osuvat odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä.

Toteutamme tunnolliset katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla, tarvitsitpa yksittäisen kattovuodon paikkausta tai lumi- sekä myrskyvaurioiden korjausta. Teemme jiirien ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Käsiimme voit uskoa luottavaisin mielin kohteet mallista tai materiaalista riippumatta – paikkaamme huopa-, tiili- sekä peltikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, autotallin, -katoksen kuin mökin katon korjaukset, kunnostukset kaikkiin asuin- ja ulkorakennuksiin sekä myös saaressa sijaitseviin kohteisiin. Ammattilaistemme kattotöitä voit niin ikään hyödyntää kotitalousvähennyksessä verotuksessa, ja sivujemme kautta on kuluihin haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Hoidamme korjaukset sujuvin ottein avaimet käteen- periaatteella, asiakaslähtöisenä palveluna aina kattosi parasta ajatellen. Toimialueeseemme sisältyy Keravan lisäksi muukin Uusimaa; Tuusula, Vantaa, Järvenpää, Pornainen ja Sipoo. Vahvista siis katon toimintakykyä teettämällä kunnostukset kauttamme – ota yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta Keravalla!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Kerava, huolehtimassa kattosi tiiveyden kuntoon

Huopakaton korjaus Kerava – pidämme kattosi tiiveydestä huolta ja palautamme teknisen toimivuuden. Huopakatolla, eli bitumikatolla korjaustarve paikantuu yleensä katepinnan kulumiin. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset syövät suojaavan sirotteen pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopaa, riski halkeilulle kasvaa. Kermeihin voi muodostua painumia, reikiä, vekkejä, repeämiä tai kupruja, joskus jopa silminnähtäviä pullistumia eli niin kutsuttuja huopakaton höyrypusseja. Tai ehkäpä huopakatto tai palahuopakatto vuotaa jiireistä, saumoista tai läpivienneistä, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Kenties myrskytuuli repi katolta huopia irti tai myrsky vioitti kattotekniikkaa, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Valitsemme kaikki tarveaineet ja työkalut huolella kohteelle sopiviksi, jotta paikkausjälki on luonteeltaan siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Tiivistämme aukeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja käsittelemme massalla kuntoon pienehköt katepinnan kulumat. Isompiin vauriokohtiin puolestaan kiinnitämme erityiset huopakaton paikkapalat, ja kuprut eli höyrypussit viillämme auki pullistumien tasoitusta varten. Suoritamme Keravalla myös huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, meiltä homma hoituu!

Peltikaton korjaus Kerava – kunnostamme kolhut ja korroosion jäljet

Peltikaton korjaus Kerava, tehokas palvelumme paikkaa katoltasi pienet ja suuret vauriot. Peltikaton saattavat yllättää esimerkiksi myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi mukanaan alas tikkaat sekä kattosillat, niin että peltiin tuli reikiä. Peltikaton laittavat niin ikään lujille arkiset ympäristön kulutukset, kun sadevedet, uv-säteily, pakkanen ja jää saavat kattopellit elämään edestakaisin. Lämpötilanvaihteluissa kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta mennyttä. Jos taas peltikatto vuotaa rakenteisiin, on syytä katsastaa yläpohjan tilanne – kenties tarvitaankin peltikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä sekä paikkausta. Vielä eräs tyypillinen peltikaton vaiva on kattoa nuoleva ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Keravalla on toimestamme tapauskohtainen palvelu. Etsimme ongelmien tarkan syyn ja sijainnin, ja tutkimme mahdolliset vahingot. Useimmissa tapauksissa korjaustoimiksi riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, toteutamme samoin huolella; näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja lopputulos on siisti sekä kestävä. Mikäli reikä paikantuu kattopeltien kiinnikkeen kohdalle, teemme naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä tarvittaessa lisäkiinnitykset kattopelteihin, jos pellit on alun pitäen asennettu liian harvaan. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset Keravalla, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kerava – täsmäpaikkaukset parantavat toimintavarmuutta

Tiilikaton korjaus Kerava, tyylikäs lopputulos syntyy toimestamme kokemuksella ja ammattitaidolla. Lujatekoinen tiilikattokin joutuu kärsimään sään ja ympäristön rasituksista. Muun muassa sammal ja jäkälä tarttuvat juurillaan huokoiseen tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä kuljettavat mukanaan kosteutta. Talvella haastekerrointa kasvattaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvän tiilikaton kohtaloksi voi koitua pakkasrapautumisen kierre, kun katteen sitoma kosteus vuoroin jäätyy ja sulaa lopulta rikkoen tiilet. Halkeamien kohdalta vesi pääsee katteen alle lahottamaan tiilikaton ruodepuut, ja ajan myötä tiilet alkavat painua alaspäin, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne – ehkä se on kulunut ja kosteuden hapertama, tai asennettu väärälle kireydelle. Tai kenties ongelmia syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Keravalla ehkäisee vakavammat vauriot, kuten ikävät kosteus- ja lahohaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti korjaustarve tiilikatolla osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Toteutamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla, samoin myrskyvaurioiden korjaukset sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen päätteeksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet, jotta kulunut kate saadaan takaisin suojaan kosteuden ja kasvuston uhkilta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kerava, sujuvin ottein sekä laatutuotteilla kauttamme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kerava – kartoitamme kattosi haastekohdat ja hoidamme paikkaukset taidolla. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa aiheuttaa mittavan kokoluokan haasteita, kuten kosteus-, home- sekä lahohaittoja tai suoranaisia sisäilmaongelmia. Kun aluskate vuotaa, syy saattaa löytyä sään ja iän tuomista kulumista, joskus myös alkuperäisen asennuksen virheistä tai muista mekaanisista vaurioista. Toteutamme aluskatteen kunnostukset varmoin ja vakuuttavin ottein – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme katolta kastuneet villat, lahovauriot sekä valumajäljet. Tärkeässä roolissa toimivuuden kannalta on riittävä ilmanvaihto, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä vaikkapa savupiipun kohdalta. Asennamme jiireihin oppikirjan mukaiset, kahdensuuntaiset aluskatteet, sekä suoritamme aluskatteen ylösnostot ja tarkan tiivistämisen savupiippuun. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Keravalla läpivientien kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, kattovalokuvun, viemärintuuletusputken ja kattoluukun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kerava – korjaus edistää rakenteiden turvaa ja terveyttä

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kerava – korjaus vahvistaa koko talon tiiveyttä ja turvaa, kun jätät työt kokeneiden osaajiemme käsiin. Läpiviennit muodostavat rakenteensa puolesta kattovuodon ja kosteusvaurion riskin. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Keravalla, pelasta katto pahemmilta vaurioilta teettämällä kunnostukset kauttamme. Hoidamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta. Uusimme repsottavat suojapellit ja aikansa eläneet tiivisteet. Samoin asennamme aluskatteen ylösnostot sekä puuttuvat tiivistekappaleet.

Meiltä saat asiantuntevan avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Keravalla – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!