NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Kauniainen

Katon korjaus Kauniainen, varmaotteisilta osaajiltamme homma hoituu viimeisen päälle huolella. Korjaustarvetta tuottavat niin ajan hampaan nakerrus kuin mekaaniset ja kemialliset rasituksetkin. Aluksi voi kyse olla tihkuvuodoista tai muista yksittäisistä epäkohdista, mutta jos tilanteen annetaan muhia itsekseen, korjaustenkin kokoluokka kasvaa. Ajoissa tehty katon kunnostus sen sijaan ehkäisee vakavammat vauriot, ja nykyinen katto saa pidemmän käyttöiän sekä paremman toimintavarmuuden. Kun katto vuotaa, syyksi voivat paljastua sään- ja lämpötilanvaihtelut, kosteus, siitepöly, lehtiroska, sammal sekä auringon voimakas uv-säteily. Vähitellen tiilet murentuvat, pelti ruostuu ja huopa halkeilee, ja tilannetta pahentavat vielä kattohuollon laiminlyönti sekä alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta korjaustarve voi hyvin yhyttää uuden ja terveenkin katon, mikäli siihen iskevät odottamattomat lumi- tai myrskyvauriot. Kenties haasteita syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle, tai kun lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä.

Vuotaako katto siis savupiipun juuresta tai piipun tai läpiviennin kohdalta? Tai onko tarpeen toteuttaa vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun korjaus sekä tiivistys? Suoritamme moitteettomat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta myrskyvaurioiden korjauksiin. Teemme aluskatteen ja läpivientien tiivistykset sekä katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin kattovarustelujen korjaukset. Kunnostamme taidolla kaikenlaiset kohteet riippumatta katon mallista tai materiaalista – tiili-, huopa- sekä peltikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Voit tilata kauttamme niin omakotitalon, kesämökin kuin autotallinkin katon korjaukset, kunnostukset pihakatokseen ja rantasaunaan sekä muihin asuin- tai ulkorakennuksiin. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Kattotöihimme sisältyy mahdollisuus rahoitukseen sekä kotitalousvähennyksen hyödyntämiseen, ja tuomme mukanamme kaiken tarvittavan harjatiivisteistä henkilönostimiin. Toteutamme korjaukset asiakaslähtöisesti avaimet käteen- periaatteella, laatutuottein sekä -menetelmin aina kattosi tarpeiden mukaan. Toimialueeseemme kuuluu Kauniaisten ohella muukin Uusimaa, kuten Espoo, Vantaa, Helsinki, Nurmijärvi ja Vihti. Palkintona saat kauniin ja kestävän katon sekä kuivat ja terveet rakenteet – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta Kauniaisissa!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Kauniainen – paikkaus antaa katolle paremman toimintavarmuuden

Huopakaton korjaus Kauniainen, räätälöimme paikkaukset kattosi mukaan ja laaja-alaisen kokemuksen turvin. Huopakattoa, eli bitumikattoa vaivaavat ajan myötä muun muassa katepinnan kulumat. Mekaaniset sekä kemialliset rasitukset kuluttavat suojaavan sirotteen pois, ja kun ikääntyminen sekä uv-säteily kuivattavat huopia, riski halkeilulle kasvaa. Kermeihin voi ilmestyä painumia, reikiä, vekkejä, repeämiä ja kupruja, joskus jopa suoranaisia pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa jiireistä, saumoista tai läpivienneistä, sammaleen juurten sekä lumikuorman vuoksi tai myrskyvaurioiden toimesta. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky vioitti kattotekniikkaa, tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Meiltä saat huopakaton sekä palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa, katepinnan kunnostuksista huopakaton tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Käsittelyaineet ja paikkaustavat katsomme tarkasti kohteelle sopiviksi, mikä varmistaa pitävän korjausjäljen sekä ensiluokkaisen tuloksen. Kun kyse on pienehköistä katepinnan kulumista, voi riittää kunnostus massalla, kun taas isompiin vauriokohtiin täytyy kenties asentaa nimenomaiset huopakaton paikkapalat. Tiivistämme aukeilleet tai halkeilleet saumat ja liimaamme irronneet bitumipaanut palahuopakatolta, ja leikkaamme auki kuprut eli höyrypussit, jotta kate saadaan tasoitettua kuntoon. Suoritamme Kauniaisissa huopakaton alushuovan sekä umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi toteutamme huopakaton sekä palahuopakaton korjaustyöt saarikohteissa – katto kuin katto ja työ kuin työ, käsissämme homma hoituu!

Peltikaton korjaus Kauniainen, hyvin pidetty katto takaa rakenteiden turvan

Peltikaton korjaus Kauniainen – kunnostamme rautaisella ammattitaidolla kaikentyyppiset vauriot. Peltikaton saattavat rikkoa muun muassa myrskyn tai lumen tekemät tuhot. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten lumi riuhtoi alustasta irti rännit sekä kattotikkaat, niin että peltiin tuli reikiä. Vuoto- ja tiiveysongelmia syntyy kuitenkin myös huomattavasti arkisemmista rasituksista, kun sään- ja lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Tuloksena tästä kiinnikkeet höltyvät ja peltikaton naulat pumppautuvat ylös, jolloin peltien liitokset alkavat irvistää, ja vesitiiveys on katolta mennyttä. Kun peltikatto vuotaa, voi haasteita löytyä myös yläpohjan ja aluskatteen tienoilta – vaikkapa aluskate saattaa olla väärin asennettu tai kärsinyt mekaanisen vaurion. Vielä eräs perinteinen peltikaton uhka on kattoa nuoleva ruoste, ja erityisen tehokkaasti korroosio tuhoaa hoitamatta jätetyt pellit.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Kauniaisissa on toimestamme tapauskohtainen palvelu. Ensiksi kartoitamme ongelmien luonteen ja tutkimme mahdolliset vahingot. Kun vauriot jäävät lieviksi ja paikallisiksi, riittää nykyisen peltikaton reikien paikkaus, sekä toisinaan yksittäisten kattopeltien vaihto, jos se kohdekaton kannalta on kätevämpää. Pohjatyöt, kuten lian- ja ruosteenpoiston, hoidamme samaten huolella; näin massaukset ja tiivistykset tarttuvat hyvin, ja korjaustulos on siisti sekä kestävä. Toteutamme kattopeltien lisäkiinnitykset sekä naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, samoin peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa. Lisäksi suoritamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, sekä peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Kauniainen – kunnostamme kattosi laatutuottein sekä tyylikkäin, luotettavin tuloksin

Tiilikaton korjaus Kauniainen, sujuvat ja siistit kunnostukset täsmätyönä osaajiemme toimesta. Vankkatekoinen tiilikattokin kärsii osansa sään ja ympäristön kulutuksista. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti tiileen, ja ne syövät katteesta ravinteita sekä tuovat tullessaan kosteutta. Talvella omat haasteensa aiheuttaa katon päälle kasautuva lumikuorma, sillä lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin saumavuotoja. Ikääntyvä tiilikatto murentuu hiljalleen myös pakkasrapautumisen myötä, kun huokoistunut kate imee kosteutta, joka säänvaihteluissa jäätyy ja sulaa. Jos rikkinäisten tiilien annetaan pysyä katolla pitkään vaihtamatta, vesi pääsee rei’istä katteen alle ja päätyy lahottamaan ruodepuut. Mikäli tiilikatto vuotaa rakenteisiin asti, täytyy tutkia myös aluskatteen tilanne – siitäkin voi löytyä epäkohtia, kuten vaurioita tai asennusvirheitä. Tai kenties rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniaisissa säästää monelta murheelta. Katto välttää ikävät kosteushaitat sekä turhat, ennenaikaiset remontit. Tyypillisesti tiilikaton korjaustarve osoittautuu luonteeltaan hyvinkin paikalliseksi, jolloin katolle riittävät täsmätoimet, kuten rikkinäisten kattotiilien vaihto. Hoidamme myös tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa, samoin myrskyvaurioiden korjaustyöt sekä katon kunnostukset saarikohteissa. Tiilikaton korjauksen ja paikkauksen lopuksi pintakäsittelemme kärsineet tiilet. Näin huokoistunut kate saa taas pidettyä puolensa säätä ja sammalta vastaan.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniainen, palveluksessasi tehokas ja luotettava kattotiimimme

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kauniainen – huolellinen toteutuksemme palvelee kattosi täyttä turvaa sekä hyvinvointia. Aluskatteen tehtävä on poistaa rakenteista sekä ulkoa että sisältä tuleva kosteus. Kun aluskate vuotaa, voivat haasteita aiheuttaa sään ja iän tuomat kulumat, alkuperäisen asennuksen puutteet ja virheet sekä äkilliset mekaaniset vauriot. Pienikin vuoto saattaa yläpohjassa johtaa mittavan kokoisiin ongelmiin, joten kunnostukset on paras toteuttaa ensi tilassa epäkohtien havaitsemisen jälkeen. Meiltä saat tyylipuhtaat aluskatteen kunnostukset kohteessa kuin kohteessa – teemme peltikaton sekä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa.

Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme katolta valumajäljet, lahovauriot tai kastuneet villat. Olennainen seikka aluskatteen kannalta on toimiva ilmanvaihto rakenteissa, joten kohennamme myös eristystä tai välikaton tuuletusta, jos kohdekaton tilanne niin vaatii. Hoidamme aluskatteen korjaukset ja paikkaukset haastavienkin elementtien osalta, kuten jiiristä ja sisätaitteesta sekä muun muassa savupiipun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolehdimme tiivistämisen savupiippuun, ja asennamme jiireihin laudoitukset, saumaukset sekä pellitykset viimeisen päälle. Lisäksi teemme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kauniaisissa läpiviennin kohdalta; kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniainen – korjaus on täsmäpaikkauksia, joilla saavutat suuret hyödyt

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniainen – korjaus uudistaa kattosi vedenpitävyyden, kun laitat asialle tasokkaan ammattitiimimme. Läpiviennit muodostavat selkeän vuotoriskin puhkaistessaan vesikatteen sekä aluskatteen. Kun huomaat, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniaisissa, kutsu paikalle kokeneet osaajamme toteuttamaan tarvittavat paikkaukset. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta. Vaihdamme virttyneet tiivistykset ja aikansa eläneet suojapellit. Asennamme myös puuttuvat tiivistekappaleet sekä puolitiehen jätetyt ylösnostot.

Meiltä löydät ratkaisun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kauniaisissa – ota siis yhteyttä ja pyydä tarjouksemme katon korjauksesta sekä paikkauksesta!