NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Kaarina

Katon korjaus Kaarina – piinkovien kattoammattilaistemme paikkaus- ja tiivistystyöt pitävät kattosi viimeisen päälle kunnossa. Korjaustarve voi näkyä katosta monessakin eri muodossa. Katepintaan syntyy ehkä kulumia, halkeamia, reikiä tai muita vaurioita, tai katto saattaa vuotaa auenneesta saumasta tai jiirin tai kiinnikkeen kohdalta. Haasteet voivat keskittyä myös muihin elementteihin, kuten ränneihin tai kattoturvatuotteisiin. Tai vuotoja sekä erilaisia toimivuusongelmia voi löytyä aluskatteesta. Yläpohjan rakenteiden kosteus- ja lahohaitat vaativat välittömiä toimia. Kokeneisiin ammattilaisiimme voit nojata missä tahansa aluskatteen haasteessa.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Kaarinassa voi tulla yllättäenkin ajankohtaiseksi, jos ongelmia aiheuttavat yhtäkkiset tuhot, kuten lumi- tai myrskyvauriot. Kenties vahinkoa syntyi, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Myös sään ja ympäristön rasitukset iskevät kattoon aikaa myöten, esimerkiksi kosteuden, pakkasen ja uv-säteilyn sekä lämpötilanvaihteluiden muodossa. Materiaalista riippuen sammal tai ruoste vioittaa katepintaa. Mitä pidempään epäkohdat ehtivät muhia, sitä laajemmaksi korjaustarve kasvaa. Tilannetta pahentaa edelleen, jos katon huolto on heikolla tolalla. Tai ehkä katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty mainittavia virheitä.

Meiltä löydät pätevän palvelun kaikkiin katon korjauksiin Kaarinassa, kattovuodon korjauksista läpivientitöihin ja yläpohjan rakenteiden korjauksiin. Teemme saumojen täsmätiivistykset sekä rännien ja kattovarustelujen korjaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä revenneen aluskatteen paikkaukset. Saat meiltä vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset. Autamme myös, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai jiirin kohdalta. Paikkaamme sekä tiivistämme harjakatot, aumakatot, pulpetti- ja mansardikatteet, kaikki materiaalit pellistä tiileen ja bitumikermistä palahuopakatteeseen. Hoidamme korjaukset avaimet käteen- palvelulla alusta loppuun saakka, ja kattotöihimme voi hakea joustavaa rahoitusta sekä kotitalousvähennyksen hyötyjä. Toiminta-alueeseemme sisältyy koko Kaarina ja Varsinais-Suomi; Piikkiö, Sauvo, Parainen, Turku, Lieto ja Paimio. Samoin toteutamme katon korjaustyöt kaikissa saarikohteissa. Kun siis etsit taitavaa omakotitalon, kesämökin tai autotallin katon korjausta, luotettavan palvelun loistavin tuloksin saat pätevien osaajiemme kautta!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Kaarina, tyylikkäin ottein tekijöidemme kautta

Huopakaton korjaus Kaarina – laadulla toteutettu huopakaton korjaus vahvistaa kattosi turvaa ja elvyttää teknisen toimivuuden. Monenlaiset epäkohdat voivat kertoa huopakaton korjaustarpeesta. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa auenneiden saumojen kohdalta, tai katteesta voi löytyä näkyviä kupruja eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Myös katepinnan reiät, repeämät, painumat ja vekit vaativat toimia. Palahuopakaton ongelmiin puolestaan kuuluvat ylösnousseet bitumipaanut tai huopanaulat. Tai ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky muulla tapaa vioitti kattoa.

Huopakaton korjaus Kaarinassa on yleensä vanhemmalla iällä tarpeen, kun katto on ehtinyt kulua mekaanisen ja kemiallisen rasituksen toimesta. Sade- ja sulamisvedet sekä sammaleen juuret luovat painetta saumoihin. Katteeseen iskevät myös pakkanen, lumi, lehtiroska sekä uv-säteily. Vanhetessaan huovat lisäksi kuivuvat ja halkeilevat aiempaa helpommin, ja toisinaan vauriot katolle syntyvät osaamattoman käsittelyn myötä. Puhdistus tai lumenpoisto väärillä välineillä vioittaa pehmeää huopaa. Olipa haasteiden syy mikä tahansa, voit luottaa ammattiapuumme.

Toteutamme huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kaarinassa. Käytössämme on aina laatutuotteet sekä kohteelle soveltuvat menetelmät. Kunnostamme katepinnan vauriot sekä tiivistämme sammaleen aukomat saumat. Kiinnitämme paikoilleen huopanaulat ja bitumikermit palahuopakatolla. Jos kosteus on päässyt kermien väliin ja pullistanut huovan kupruille, leikkaamme tällaiset höyrypussit auki tasoitusta ja tiivistystä varten. Suoritamme myös kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot, samoin taitoa kysyvät tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Peltikaton korjaus Kaarina, kunnostus antaa katolle lisäaikaa

Peltikaton korjaus Kaarina – pidämme kattosi rakenteet turvassa sujuvin täsmäpaikkauksin. Myös peltikaton korjaustarve ilmenee tyypillisesti katepinnan ongelmakohdista. Nauloja on voinut nousta törröttämään katteesta, tai peltien liitokset irvistävät. Tällöin katto myös tyypillisesti rämisee kovalla tuulella. Reiät, kulumat ja muut yksittäiset vauriot kertovat paikkaustarpeesta, ja vuotoja voi paikantua myös peltikaton liitosten sekä kiinnikkeiden kohdalle. Lisäksi haasteita saattaa löytyä aluskatteesta ja yläpohjasta. Kosteusvauriot tai lahonneet rakenteet vaativat jo laajempaa korjausta.

Kun peltikatto vuotaa Kaarinassa, korjaus saattaa kohdistua ruostevaurioihin. Korroosio valtaa helposti etenkin hoitamatta jätetyt pellit. Myös arkiset sään ja ympäristön rasitukset tuovat haastetta katolle, kun lämpötilanvaihtelut saavat pellit elämään edestakaisin. Kuluttava lämpöliike löystyttää kiinnikkeet ja höllentää peltien liitokset, niin että peltikaton naulat pumppautuvat ylös, ja saumat alkavat irvistää. Tämä vie katolta vesitiiveyden ja aiheuttaa räminää tuulella. Uudenkin katon taas saattavat yllättää myrskyn tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Meiltä saat huolelliset peltikaton korjaukset ja tiivistykset Kaarinassa, samoin kaikki peltikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Tiivistämme peltikaton saumat toteuttamalla lisäkiinnitykset tarpeen mukaan. Samalla teemme laajemminkin kuluneiden naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin. Hoidamme tunnolliset pohjatyöt sekä peltikaton reikien paikkaukset, samoin yksittäisten kattopeltien vaihdot uusiin, mikäli vauriot keskittyvät tietyille osin kattoa. Suoritamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Huolehdimme tarvittavista kunnostuksista myös yläpohjan rakenteisiin liittyen. Lisäksi toteutamme peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaustyöt. Niin pienissä kuin suurissakin haasteissa voit kääntyä kattopeltiseppiemme puoleen.

Tiilikaton korjaus Kaarina – paikkaamme haljenneet tai pakkasrapautuneet tiilet

Tiilikaton korjaus Kaarina, kunnostus pitää huolta kattosi täydestä toimintakyvystä. Tiilikatonkin paikkaustarve voi saada alkunsa myrskyn tekemistä tuhoista. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mukanaan harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tavallisempiin merkkeihin korjaustarpeesta kuuluvat katepinnan kulumat ja vauriot, kuten lohjenneet, haljenneet, rikkinäiset tai paikoiltaan liikkuneet tiilet. Tai tiilikatto voi vuotaa saumakohdista, tai ehkä rakenne on painunut notkolle. Lisäksi yläpohjasta saattaa löytyä kosteus- tai lahohaittoja.

Tiilikaton korjaus Kaarinassa voi tulla tarpeeseen vanhemmalla katolla, sillä tyypillisesti ympäristön rasitukset vievät veronsa pikkuhiljaa. Sammal sekä jäkälä nakertavat tiiliä juurillaan vähin erin, ja talvisin lumi voi painaa rakenteet notkolle tai rikkoa tiilikaton saumoja. Säänvaihtelut yhdessä kosteuden kanssa myös pakkasrapauttavat tiilet. Murentunut kate päästää vedet ruodepuihin, ja pahimmillaan rakenteisiin saakka.

Suoritamme sujuvat tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Kaarinassa, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Tarpeen mukaan toteutamme suojakäsittelyt kohentamaan tiilien turvaa, ja kunnostamme samaten laudoitukset, jiirit, rännit sekä kattoturvatuotteet. Saat meiltä tiilikaton aluskatteenkin korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme tiilikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kaarina, meiltä löytyy laaja kokemus kattotöihin

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kaarina – toteutamme kunnostukset tietotaidolla ja kokemuksen suomalla varmuudella. Aluskatteen vauriot on joskus vaikea havaita ennen kuin ne ehtivät laajemmiksi. Yksittäiset reiät tai repeämät saattavat aluksi vaivata aluskatetta. Vähitellen niistä kehittyy suuremman kokoluokan kosteusongelmia ja lahohaittoja.

Miksi tarvitaan peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kaarinassa? Aluskatteen kohdalla yleinen haaste ovat asennukseen liittyvät virheet. Jos eristykset on toteutettu huolimattomasti, kondessiongelmia syntyy. Tai ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, josta vesi pääsee tihkumaan läpi. Tietysti aluskate kohtaa myös arkiset sään ja ympäristön kulutukset. Ikääntyminen ja jatkuva altistus kosteudelle haperruttavat parhaintakin aluskatetta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Kaarinassa hoituu meiltä läpivientien kohdalta: ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja hoidamme korjaukset tai paikkaukset myös jiiristä ja sisätaitteesta. Paikkaamme reiät sekä vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle, ja korjaamme kastuneet eristevillat sekä lahovaurioiset rakenteet. Tarvittaessa toteutamme parannukset myös välikaton ilmanvaihtoon liittyen. Näin aluskatteen korjaus, tiivistys ja paikkaus antaa katollesi suurimman hyödyn!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kaarina – korjaus on toimestamme laadukas täsmäpalvelu

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kaarina – korjaus huolehtii läpiviennit kuntoon yksityiskohtia myöten. Falskaava läpivienti tuo lämpöhukkaa ja mahdollisia vesivuotoja katolle. Kosteuden edetessä rakenteisiin vaurioiden kokoluokka kasvaa. Yläpohjaan syntyy lahohaittoja, ja jopa sisäilman terveys vaarantuu.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Kaarinassa, yleisin syy ovat hapertuneet tiivisteet tai muut vaurioituneet läpiviennin osat. Läpivientien toimivuutta saattavat rapauttaa myös alkuperäisen asennuksen virheet, tai jos katon huoltoja ja tarkistuksia on laiminlyöty pidemmän aikaa. Toteutamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, sekä kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Meiltä saat laatupaikkaukset, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Kaarinassa – teet viisaan sijoituksen kattosi parhaaksi, kun otat yhteyttä ammattilaisiimme!