NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Jyväskylä

Katon korjaus Jyväskylä, kaikki katon kunnostus ja korjaustyöt hoituvat taidolla ja turvallisesti osaajiemme käsissä. Monenlaiset asiat voivat toimia selkeinä merkkeinä korjaustarpeesta. Katto saattaa vuotaa savupiipun juuresta tai jiirin tai kiinnikkeen kohdalta, tai reiät, kulumat, halkeamat ja repeämät voivat vaivata katepintaa. Toisissa kohteissa kunnostusta vailla ovat rännit tai kattoturvatuotteet. Myös aluskatteen ja yläpohjan tienoille voi paikantua haasteita toimivuuteen liittyen. Rakenteiden kosteus- tai lahohaitat vaativat välittömiä toimia. Olipa korjaustarpeen luonne mikä tahansa, hoidamme paikkaukset taidolla.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaukseen Jyväskylässä voi olla montakin syytä. Tavallisesti vauriot kuitenkin syntyvät ympäristön kulutusten toimesta. Ikääntyminen, kosteus, lehtiroska ja uv-säteily tuovat katolle haastetta. Materiaalista riippuen sammalta tai ruostettakin pinttyy katteeseen iän myötä. Puutteellinen tai laiminlyöty kattohuolto edistää korjaustarvetta, ja vakavaa vahinkoa saattavat aiheuttaa myös alkuperäisen asennuksen virheet. Toisaalta katoista parhainkin voi kärsiä myrsky- tai lumivaurioista, joiden laajuus vaihtelee katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, ja tuloksena kattoon syntyi reikä. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle.

Meiltä saat avun kaikkiin katon korjauksiin, paikkauksiin ja tiivistyksiin Jyväskylässä, yksittäisen kattovuodon kunnostuksesta aluskatteen ja rakenteiden korjauksiin. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot samoin kuin myrskyvaurioiden korjaukset. Kattotöihimme voi hakea joustavaa rahoitusta, ja ne kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Toimialueeseemme sisältyy kattavasti Jyväskylä ja Keski-Suomi; Korpilahti, Säynätsalo, Muurame, Jämsä, Petäjävesi, Joutsa ja Laukaa. Lisäksi toteutamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Hoidamme työt aina avaimet käteen- palvelulla sekä ensiluokkaisin tuottein, pelti-, tiili- sekä huopakatoille harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Kun siis tarvitset omakotitalon, autotallin, saunan, varaston tai mökin katon korjausta, pätevä ja luotettava palvelu järjestyy ammattilaistemme toimesta!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Jyväskylä – pitävä kunnostus taitureidemme kautta

Huopakaton korjaus Jyväskylä, katon kunnostus palauttaa kattosi vesitiiveyden ja parhaan toimintakyvyn. Huopakaton, eli bitumikaton korjaustarve voi liittyä esimerkiksi myrskytuhoihin. Kenties huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky muulla tapaa vioitti kattoa. Haasteet voivat näkyä myös katepinnan reikien, kulumien ja repeämien muodossa, tai kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa vaikkapa auenneiden saumojen kohdalta. Repsottavat bitumipaanut tai törröttävät huopanaulat kertovat paikkaustarpeesta, samoin kermien kuprut ja pullistumat eli niin sanotut huopakaton höyrypussit.

Huopakaton korjausta Jyväskylässä tarvitaan yleensä vanhemmalla katolla, josta sään ja ympäristön kulutukset ovat jo ehtineet viedä veronsa. Kosteus, uv-säteily ja lämpötilanvaihtelut heikentävät kermien kuntoa. Myös ikääntymisen myötä huovat kuivuvat, ja halkeilun riski kasvaa. Sammaleen juuret sekä lumikuorma aiheuttavat erityistä painetta saumoihin, ja kuprut eli höyrypussit puolestaan synnyttää kermien välinen kosteus. Myös taitamaton käsittely vääränlaisilla välineillä voi vioittaa herkkää huopaa. Esimerkiksi liian kovakourainen puhdistus tai lumenpoisto saa aikaan mekaanisen vaurion.

Meiltä sujuu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Jyväskylässä, ja samoin toteutamme huopakaton kunnostukset kaikissa saarikohteissa. Valitsemme kaikki materiaalit ja menetelmät huolella kohteen mukaan, jotta työnjälki on taatusti siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Paikkaamme katepinnan vekit, kulumat, painumat, reiät sekä repeämät, ja tiivistämme kärsineet saumat sekä hoidamme repsottavat bitumipaanut kuntoon. Kuprut eli höyrypussit leikkaamme varoen auki tasoitusta varten. Saat meiltä myös taitavat tasakaton korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Lisäksi suoritamme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Samaten hoidamme kunnostukset alushuovan ja umpilaudoituksen suhteen.

Peltikaton korjaus Jyväskylä, tuloksena saat vahvan ja käyttövarman katon

Peltikaton korjaus Jyväskylä – tiivistys- ja paikkaustyöst hoituvat sujuvin ottein ja siistillä työnjäljellä kauttamme. Peltikatonkin korjaustarve näkyy yleensä yksittäisinä epäkohtina. Katteesta voi löytyä irvistäviä saumoja tai ylösnousseita nauloja, ja vuodot saattavat näin ollen paikantua epätiiviiden liitosten kohdalle. Myös peltien reiät, kulumat ja kolhut viestivät paikkaustarpeesta. Joissakin tapauksissa vaurioita paljastuu lisäksi yläpohjasta.

Kun peltikatto vuotaa Jyväskylässä, korjaus voi liittyä arkisiin kulutuksiin. Esimerkiksi sään- ja lämpötilanvaihtelut aiheuttavat katolle haastetta. Muuttuvissa olosuhteissa kattopellit alkavat elää edestakaisin. Tämä löystyttää liitokset ja kiinnitykset niin, että katto rämisee tuulella. Ruoste voi reikiinnyttää peltejä puhki varsinkin vanhemmiten, ja uudenkin katon uhkana saattavat olla myrskyvauriot. Kenties vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tapaa vioitti kattoa.

Kattopeltisepiltämme hoituvat peltikaton korjaukset ja tiivistykset Jyväskylässä. Suoritamme peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja samalla vaihdamme laajemminkin nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Hoidamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, huonokuntoisten eristevillojen vaihdot sekä rakenteiden lahovauriopaikkaukset. Lisäksi saat meiltä peltikaton lumi- sekä myrskyvaurioiden korjaukset, samoin peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Jyväskylä – paikkaus on edullinen keino suojata rakenteet

Tiilikaton korjaus Jyväskylä, kokeneet tekijämme hoitavat kuntoon kaikenlaiset katot sekä kohteet. Myös tiilikaton paikkaustarve saattaa syntyä myrskyvahinkojen myötä. Ehkä rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tiilikatto saattaa kuitenkin vuotaa myös katepinnan vaurioiden johdosta, sillä katolta voi paljastua lohjenneita, haljenneita tai paikoiltaan irronneita tiiliä. Kunnostustoimia vaatii samoin notkolle painunut rakenne. Lisäksi yläpohjaan saattaa paikantua kosteus- tai lahohaittoja.

Tiilikaton korjaus Jyväskylässä tulee tarpeeseen yleensä iän myötä. Paikkaustarve kehittyy pikkuhiljaa sään ja ympäristön kulutuksissa. Esimerkiksi sammal ja jäkälä tarraavat juurillaan tiukasti kattoon. Talvella lumi voi painaa rakenteet notkolle tai rikkoa tiilikaton saumoja. Myös säänvaihtelut yhdessä kosteuden kanssa pakkasrapauttavat tiilet, ja kun murentunut kate viimein antaa periksi, vesi päätyy ruodelautoihin. Jos vielä aluskatekin on vaurioitunut, kosteus etenee yläpohjaan. Tällöin käsissä on ennen pitkää laajempaakin korjaustarvetta.

Toteutamme tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Jyväskylässä, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Tarpeen tullen suoritamme suojakäsittelyt tai uudelleenpinnoitukset katolle. Tämä auttaa kattoa jatkossa hylkimään säätä, likaa ja sammalta. Hoidamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin kunnostukset muihinkin elementteihin, kuten ränneihin tai kattoturvatuotteisiin. Saat meiltä painuneen rakenteen oikaisut ja tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Lisäksi toteutamme tiilikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Jyväskylä, etsimme kohteelle optimaalisen ratkaisun

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Jyväskylä – kunnostus ehkäisee kosteusvauriot sekä ennenaikaiset remontit. Aluskatteen ongelmat on joskus haastavaa havaita ennen kuin ne ehtivät jo isommiksi. Aluksi voi löytyä reikiä, repeämiä tai muita paikallisia vaurioita. Varsin pian epäkohdat kuitenkin kasvavat kosteus- ja lahohaitoiksi.

Miksi tarvitaan peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjausta, tiivistystä ja paikkausta? Ensinnäkin aluskate hapertuu iän myötä siinä missä muutkin katon osat. Jatkuva altistuminen kosteudelle heikentää katteen kuntoa. Lisäksi tulevat vielä valitettavan yleiset asennukseen liittyvät virheet. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, jolloin vesi ohjautuu vääriin paikkoihin, kuten kertyy aluskatteen päälle. Tai sitten jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, niin että aluskate vuotaa. Tai kenties eristykset on toteutettu huolimattomasti vaikkapa ilmanvaihtokanavien suhteen.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Jyväskylässä hoituu kauttamme läpivientien kohdalta: kattoikkunan, kattovalokuvun, savupiipun, kattoluukun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja toteutamme korjaukset tai paikkaukset myös jiiristä eli sisätaitteesta. Paikkaamme reiät ja repeämät sekä vaihdamme vauriokohtiin uutta aluskatetta, ja huolehdimme kuntoon lahonneet rakenteet tai kastuneet eristevillat. Tarvittaessa kohennamme välikaton toimivuutta esimerkiksi ilmanvaihdon suhteen – näin aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Jyväskylässä hyödyttää kattoasi parhaiten!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Jyväskylä – korjaus tehdään meiltä sujuvalla palvelulla alusta loppuun saakka

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Jyväskylä – korjaus pitää kattosi turvassa suuremman kokoluokan vaurioilta. Läpivientien haasteet näkyvät lämpöhukkana sekä ikävien vesivuotojen muodossa. Pidempään jatkuessaan tilanne äityy kosteushaitoiksi yläpohjaan. Tällöin ovat vaarassa rakenteet sekä viime kädessä sisäilman terveys.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Jyväskylässä, johtuu se tavallisesti tiivisteistä tai muista läpiviennin paikallisista vaurioista. Myös asennusvirheet voivat saada aikaan, ettei katto toimi kunnolla. Tai ehkäpä läpivientien tarkistusta ja huoltoa on lykätty jo pidemmän aikaa. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, sekä savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Autamme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Jyväskylässä – pidä siis katosta ensiluokkainen huoli teettämällä korjaukset kauttamme!