NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Iitti

Katon korjaus Iitti, takuuvarmojen kattoammattilaistemme katon paikkaus ja tiivistys auttavat pitämään käyttövarmuuden kunnossa. Korjaustarve löytää tiensä katolle muodossa tai toisessa. Ensimmäisiä merkkejä ovat katepinnan reiät, kolhut, halkeamat tai repeämät. Vuotoja voi paikantua myös saumakohtiin sekä jiirien ja läpivientien tuntumaan. Kunnostusta saattavat samoin kaivata rännit tai kattoturvatuotteet, ja joissakin tapauksissa korjaustarve ulottuu yläpohjan rakenteisiinkin saakka. Aluskatteen vuodot tai toimivuusongelmat voivat koitua katon kohtaloksi. Olipa tilanne millainen tahansa, saat kauttamme pätevän palvelun.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Iitissä voi olla tarpeen monestakin syystä. Jokainen katto kuluu iän myötä sekä sään ja ympäristön rasituksissa. Kosteus, pakkanen, lehtiroska ja uv-säteily vievät veronsa katteesta. Materiaalista riippuen sammal ja ruostekin pyrkivät asettumaan taloksi. Uusikin katto voi toisaalta kaivata ripeitä kunnostustoimia, mikäli tarvitaan vaikkapa lumikuorman tuhojen tai myrskyvaurioiden korjausta. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle myrskyssä. Tai sitten lumi irrotti kattoläpiviennin, tikkaat tai lumiesteen, ja tuloksena kattoon syntyi reikä.

Meiltä saat Iitissä niin kattovuodon korjaukset kuin muutkin katon paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdosta jiirien ja läpivientien korjauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, ja autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta. Toteutamme korjaukset asiakaslähtöisesti avaimet käteen- periaatteella, harja-, auma-, tasa- sekä taitekatoille tiilestä peltiin ja palahuopaan. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin lisäksi haettavissa joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan. Toimialueeseemme kuuluu kattavasti muukin Päijät-Häme, kuten Orimattila, Lahti, Heinola, Asikkala ja Hollola. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kun siis tarvitset omakotitalon, autotallin, -katoksen tai mökin katon korjausta, hanki katollesi luotettava palvelu helposti ja huokeasti kauttamme!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Iitti – räätälöity palvelu osaajiemme kautta

Huopakaton korjaus Iitti, turvallinen toteutus hoituu katollesi laatutiimimme toimesta. Huopakaton, eli bitumikaton paikkaustarve näkyy usein ensiksi katepinnasta. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa vaikkapa auenneista saumoista. Myös erilaiset reiät, repeämät, painumat ja vekit ovat merkkejä kulumisesta. Eräs mahdollinen vaaranpaikka ovat huopakaton myrskyvauriot, jotka eivät katso katon ikää eivätkä kuntoa sattuessaan osumaan kohdalle. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli riepotteli huopavuotia, tai myrsky muulla tapaa vioitti kattoa.

Huopakaton korjaukseen Iitissä voi olla monta erilaista syytä. Joskus katto on ottanut osumaa taitamattoman käsittelyn myötä. Puhdistus tai lumenpoisto väärillä välineillä voi vioittaa pehmeää huopaa. Tyypillisimmin korjaustarpeen takaa löytyvät kuitenkin arkiset sään ja ajan rasitukset. Kermejä nakertavat sade- ja sulamisvedet, lumi sekä uv-säteily, ja saumakohtiin aiheuttavat painetta esimerkiksi sammaleen tai jäkälän juuret. Jos kosteus pääsee alushuovan ja päällikermin väliin, voi se pullistaa huovan kupruille, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi voi puhkaista katteen pinnan.

Meiltä hoituvat huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitissä, samoin kaikki huopakaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Valitsemme paikkauksiin laatutuotteet sekä kohteelle soveltuvat menetelmät, jotta tulos on kaikin puolin siisti ja pitävä sekä mahdollisimman pitkäikäinen. Asennamme paikkapalat vauriokohtiin sekä tiivistämme aukeilleet saumat, ja kiinnitämme ylösnousseet huopanaulat tai bitumipaanut paikoilleen palahuopakatolla. Kuprut eli höyrypussit leikkaamme auki tasoitusta ja tiivistystä varten. Saat meiltä myös vaativat tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Samoin teemme tarpeen mukaan kunnostukset alushuovan ja umpilaudoituksen suhteen.

Peltikaton korjaus Iitti – tiivistykset kohentavat talosi suojaa

Peltikaton korjaus Iitti, kunnostustemme avulla kattosi välttää turhat, ennenaikaiset remontit. Kun peltikatto vuotaa, reiät ja kulumat löytyvät usein katepinnasta. Haasteita voi paikantua myös kiinnikkeiden, saumojen tai läpivientien kohdalle. Peltien räminä tai törröttävät naulatkin kertovat korjaustarpeesta. Lisäksi ongelmia saattaa ilmetä aluskatteen toimivuuden suhteen. Rakenteiden kosteus- tai lahohaitat vaativat välittömiä toimia.

Peltikaton korjaus Iitissä voi tulla eteen arkisten tekijöiden vuoksi. Esimerkiksi kosteus, ruoste sekä lehtiroska kuluttavat puhki kattoa. Toistuvat lämpötilanvaihtelut vaikuttavat osaltaan myös peltien liitoksiin. Muuttuvissa olosuhteissa pelteihin syntyy liikettä, joka höllentää saumat ja kiinnikkeet. Peltikaton saattavat lisäksi yhyttää yllättäen myrskyvauriot, joiden tuhot voivat olla kaikkea katepinnan naarmuista rikkinäisiin välikaton rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Iitissä hoituu meiltä kaikille katoille, saumojen tiivistyksestä reikien paikkaukseen sekä yksittäisten kattopeltien vaihtoon. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä. Samalla vaihdamme laajemminkin kuluneet naulat tai kateruuvit uusiin kateruuveihin. Toteutamme peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, huonokuntoisten eristeiden uusimiset sekä kastuneiden rakenteiden vaihdot. Kattopeltisepiltämme sujuvat myös peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset. Lisäksi teemme peltikaton korjaustyöt saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Tiilikaton korjaus Iitti, kunnostuksilla vältät isommat vauriot

Tiilikaton korjaus Iitti – kunnostus auttaa kattoa pysymään ensiluokkaisessa iskussa. Tiilikatonkin paikkaus voi tulla ajankohtaiseksi myrskyvaurioiden toimesta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Useimmiten katolta kuitenkin löytyy arkisempia korjaustarpeen merkkejä, kuten lohjenneita, haljenneita, paikoiltaan liikkuneita tai muuten murentuneita tiiliä. Vuotavat saumat ja läpiviennit kuuluvat tiilikatonkin haasteisiin. Toisinaan ongelmia toimivuuteen aiheuttaa notkolle painunut rakenne.

Tiilikaton korjausta Iitissä tarvitaan yleensä katon vanhetessa, kun kosteus, lumi sekä lämpötilanvaihtelut ovat jättäneet kattoon jälkensä. Pakkasrapautuminen murentaa tiilet, jolloin vettä pääsee ruodelautoihin. Myös sammal ja jäkälä tarttuvat katteeseen, ja heikentävät juurillaan tiiveyttä. Talvisin lumi tuo lisää taakkaa jo muutenkin raskaalle katolle. Lumi saattaakin painaa rakenteet notkolle tai synnyttää liitoksiin vuotoja.

Kun tiilikatto vuotaa, kutsu paikalle asiantunteva tiimimme. Meiltä saat luotettavat tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iitissä. Teemme liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Tarpeen mukaan suoritamme suojakäsittelyt, joilla kohennetaan tiilien turvaa. Oikaisemme painuneen rakenteen ja toteutamme myrskyvaurioiden korjaukset, samoin tiilikaton aluskatteen tai yläpohjan korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Kunnostamme katolta laudoitukset, pellitykset, jiirit ja kattoturvatuotteet. Lisäksi suoritamme tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitti, asiantuntevasti ja laatutuottein

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitti – kunnostus hoituu taidolla ja tyylillä kokeneiden osaajiemme toimesta. Aluskatteen ongelmat on joskus vaikea havaita ennen kuin ne ehtivät laajeta. Aluksi voivat kyseessä olla yksittäiset reiät, repeämät tai muut vauriot. Ajan kanssa syntyy yhä suurempia murheita, kuten jopa kosteus- tai lahohaittoja.

Miksi täytyy tehdä peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, tiivistys ja paikkaus? Tietysti aluskate kuluu vuosien saatossa siinä missä muutkin katon osat. Myrskytuhot, kuten kaatuva puu, voivat jouduttaa korjaustarvetta. Aluskatteen kohdalla yleisiä ovat myös alkuperäisen asennuksen virheet. Kenties aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle, niin että vesi ohjautuu vääriin paikkoihin, kuten kertyy aluskatteen päälle. Tai ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, niin että aluskate vuotaa. Tai sitten eristykset ja tiivistykset ovat puutteellisia vaikkapa läpivientikanavien osalta.

Suoritamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Iitissä läpivientien kohdalta – kattoikkunan, kattovalokuvun, kattoluukun, savupiipun, ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta. Hoidamme aluskatteen ylösnostot, kuten huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja suoritamme korjaukset sekä paikkaukset esimerkiksi jiiristä ja sisätaitteesta. Paikkaamme reiät sekä vaihdamme uutta aluskatetta irronneen tai roikkuvan tilalle, ja kunnostamme katolta kastuneet villat sekä lahonneet rakenteiden puuosat. Tarvittaessa kohennamme ilmanvaihdon toimivuutta eristystä tai tuuletusta lisäämällä – näin aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Iitissä hyödyttää kattoasi parhaiten!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitti – korjaus parantaa toimivuutta ja läpivientien turvaa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitti – korjaus tuo paremman käyttövarmuuden ja tiivistää haastekohdat. Läpivientien tyypillisiin oireisiin kuuluvat vesivuodot ja lämpöhukka. Jos kosteus ohjautuu läpiviennistä yläpohjaan, rakenteidenkin terveys vaarantuu. Tuloksena voi syntyä lahohaittoja tai jopa ikäviä sisäilmaongelmia.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Iitissä, johtuu se yleensä yksittäisistä vaurioista tiivisteiden tai suojapeltien kohdalla. Syynä voivat olla säänvaihtelut tai kattohuollon laiminlyönti. Myös asennusvirheet voivat saada aikaan, ettei katto toimi kunnolla. Suoritamme katon korjaukset vuotavan savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta, samoin kattoluukun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Kattopalvelumme auttaa, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Iitissä – paranna siis katon turvaa ja toimivuutta teettämällä korjaukset kauttamme!