NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Hausjärvi

Katon korjaus Hausjärvi, tuloksena terveet ja hyvinvoivat rakenteet, kun laitat töihin taitavan ammattitiimimme. Paikkaustarvetta syntyy väistämättä jossain vaiheessa jokaiselle katolle. Katepinnasta löytyy ehkä reikiä, kulumia, halkeamia, repeämiä tai muita vaurioita, tai katto saattaa vuotaa savupiipun juuresta tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta. Myös läpiviennit ovat rakenteensa puolesta vuotoherkkiä elementtejä. Tai kenties korjausta katolla kaipaavatkin rännit tai kattoturvatuotteet. Laajempia vaurioita saattaa ilmetä aluskatteen ja yläpohjan kohdalla, jos vuodot tai toimivuuteen liittyvät haasteet heikentävät välikaton kuntoa. Pahimmillaan tuloksena on kosteusvaurioita tai rakenteiden lahohaittoja. Olipa ongelmien luonne mikä tahansa, täytyy paikkauksiin ryhtyä ajoissa.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvellä voi tulla eteen hyvinkin äkkiä, jos vaikka lumi irrotti kattoläpiviennin, lumiesteen tai tikkaat, niin että kattoon tuli reikä. Useimmiten katepinnan vauriot kuitenkin syntyvät ajan kanssa, kun kosteus sekä sään- ja lämpötilanvaihtelut kuluttavat vähitellen kattoa. Materiaalista riippuen sammalta tai ruostetta pinttyy katteeseen kiinni, ja jälkensä jättävät myös siitepöly, lehtiroska, pakkanen sekä uv-säteily. Korjaustarvetta saattaa osaltaan edistää puutteellinen tai olematon kattohuolto, tai jos katon alkuperäiseen asennukseen liittyen on tehty kohtalokkaita virheitä. Vielä eräs merkittävä uhkatekijä ovat myrskyn tekemät vahingot. Kenties rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus hoituu meiltä Hausjärvellä avaimet käteen- palveluna. Teemme niin yksittäisen kattovuodon paikkaukset kuin aluskatteen ja rakenteiden korjaukset. Saat meiltä kastuneiden villojen vaihdot sekä laudoitusten lahovauriopaikkaukset, samoin vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset sekä korjaukset. Paikkaamme huolella pelti-, tiili-, huopa- sekä palahuopakatot, kaikenlaiset kohteet harjakatosta pulpettiin ja aumakatosta mansardikatteeseen. Palvelualueeseemme sisältyy kattavasti muukin Kanta-Häme, esimerkiksi Janakkala, Hämeenlinna, Riihimäki, Hattula ja Loppi. Lisäksi saat meiltä katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa rahoitusta tarpeen mukaan, ja kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin. Kun siis tarvitset kesämökin, omakotitalon, autotallin, saunan tai varaston katon korjausta, viisas valinta on kutsua paikalle kokeneet ammattilaisemme!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Hausjärvi – paikkauksilla hoidetaan toimivuus kuntoon

Huopakaton korjaus Hausjärvi, hoidamme kattosi takaisin tiiviiksi asiantuntevin ottein. Huopakaton, eli bitumikaton korjaustarve ilmenee tyypillisesti katepinnan oireista. Huopaan saattaa syntyä reikiä, painumia, kulumia, kupruja tai vekkejä, joskus jopa näkyviä pullistumia eli niin sanottuja huopakaton höyrypusseja. Tai huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa saumojen ja läpivientien kohdalta. Myös ylösnousseet huopanaulat tai repsottavat bitumipaanut kertovat paikkaustarpeesta. Lisäksi huopakatto saattaa kärsiä myrskyn tekemistä tuhoista, joiden luonne ja laajuus vaihtelevat suuresti kohdekatosta riippuen. Kenties myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle.

Huopia kuluttavat vuosien varrella monenlaiset arkiset rasitukset, ja useimmiten huopakaton korjausta Hausjärvellä tarvitaankin niiden takia. Sade- ja sulamisvedet, sammal sekä lumikuorma luovat painetta saumoihin. Ikääntyminen ja uv-säteily kuivattavat kermejä kasvattaen halkeilun riskiä. Kupruilevan katteen puolestaan aiheuttaa salakavala kosteus, kun se pääsee päällikermin ja alushuovan väliin ja laajenee vesihöyryksi muuttuessaan. Joissakin kohteissa taas huolimaton käsittely on aiheuttanut hallaa katolle. Puutteellinen tekniikka tai vääränlaiset välineet voivat synnyttää mekaanisen vaurion.

Meiltä hoituu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvellä, katepinnan paikkauksista jiiritöihin sekä myrskyvaurioiden korjaukseen. Tiivistämme kärsineet saumat sekä asennamme paikkapalat vauriokohtiin, ja hoidamme kuntoon höyrypussit sekä repsottavat bitumipaanut. Tarvittaessa toteutamme kunnostukset myös alushuovan tai umpilaudoituksen suhteen, ja meiltä saat samaten tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi teemme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Varmaotteinen palvelumme toimii aina kattosi ehdoilla.

Peltikaton korjaus Hausjärvi, vahva kokemuksemme on kattosi eduksi

Peltikaton korjaus Hausjärvi – kunnostus pitää katosta huolen niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Kun peltikatto vuotaa, syy löytyy yleensä katepinnan kolhuista ja vaurioista. Pelteihin voi ilmestyä reikiä tai kulumia, tai katto saattaa rämistä tuulella. Lisäksi vuotoja voi paikantua vaikkapa liitoksiin tai kiinnitysten tuntumaan. Katteesta törröttävät naulatkin kertovat osaltaan korjaustarpeesta. Toimivuuteen liittyviä ongelmia saattaa löytyä myös aluskatteen kohdalta.

Peltikaton korjaus Hausjärvellä voi liittyä muun muassa myrskyvaurioihin, jos vaikka tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai ehkä myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Ajan myötä pelteihin iskee myös ruoste kosteuden ja lehtiroskan myötä. Toistuvat sään- ja lämpötilanvaihtelutkin laittavat katon lujille, kun pellit elävät edestakaisin, ja liitokset alkavat irvistää. Lämpöliikkeen voimasta kiinnikkeet höltyvät, ja katto rämisee tuulella. Tällöin tiiveys on menetetty, ja ripeitä korjaustoimia tarvitaan.

Räätälöimme peltikaton korjaukset ja tiivistykset Hausjärvellä kattosi mukaan. Tunnollisilla pohjatöillä varmistamme parhaan mahdollisen tuloksen. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja samalla voimme laajemminkin vaihtaa nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Saat meiltä peltikaton reikien paikkaukset sekä yksittäisten kattopeltien vaihdot, samoin peltikaton aluskatteen ja yläpohjan korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi hoidamme peltikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa. Tuloksena saat rakenteille tiiviin suojan myös tulevia aikoja ajatellen.

Tiilikaton korjaus Hausjärvi, palauttamassa katepinnan takaisin tiiviiksi

Tiilikaton korjaus Hausjärvi – paikkaus tukee katon toimivuutta ja tiivistää talosi suojaa. Myös tiilikaton korjaustarve havaitaan helpoiten murentuneen katepinnan muodossa. Lohjenneet tai halkeilleet tiilet eivät pidä kosteutta enää poissa. Tai ehkä tiiliä on jopa liikkunut paikoiltaan, jos vaikka tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Muitakin mekaanisia vaurioita saattaa löytyä myrskyn jäljiltä, mikäli myrsky esimerkiksi kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Oma lukunsa ovat kastuneet rakenteet tai vuodot aluskatteessa. Meiltä saat pätevää laatupalvelua kaikissa tiilikaton haasteissa.

Tiilikaton korjaus Hausjärvellä tulee yleensä tarpeeseen ajan kuluessa, kun ympäristön mekaaninen ja kemiallinen rasitus jäytävät katepintaa. Sammal syö tiilestä ravinteita ja tuo katolle kosteutta. Lumi taas voi painaa rakenteet notkolle tai rikkoa tiilikaton saumoja. Säänvaihtelut yhdessä kosteuden kanssa pakkasrapauttavat tiilet, ja kun kosteus etenee katteen alle, lahottaa se ruodelaudat. Lopulta tiilet alkavat painua alaspäin, kun ne eivät enää ole missään kiinni. Johtuivatpa kattovauriot mistä tahansa, on niihin tärkeää reagoida ajoissa.

Toteutamme tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hausjärvellä, samoin kaikki tiilikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Teemme haljenneiden, lohjenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot, samoin aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, kun tiilikatto vuotaa rakenteisiin. Kunnostamme katolta tarpeen vaatiessa muutkin yksittäiset elementit, kuten laudoitukset, pellitykset, saumat, jiirit, rännit sekä kattoturvatuotteet. Oikaisemme painuneen rakenteen ja paikkaamme sammaleen tai lumikuorman jäljet. Hoidamme samoin taidolla tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvi – paikkaus vahvistaa tuntuvasti koko talon turvaa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvi, vahvan tietotaidon ja kokemuksen turvin katto-osaajiemme toimesta. Aluskatteen haasteita ei aina välttämättä havaita, ennen kuin niistä tulee jo laajoja. Mekaaniset vauriot, kuten repeämät ja reiät, voivat vaivata aluskatetta. Yläpohjan rakenteisiin saattaa paikantua myös home- tai lahohaittoja.

Miksi tarvitaan peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, tiivistys ja paikkaus? Varsin usein aluskatteen ongelmat liittyvät alkuperäisen asennuksen virheisiin. Aluskate on voitu asentaa väärälle kireydelle, tai läpivientien ylösnostoja puuttuu. Tai ehkä ilmanvaihtoputkien eristys on riittämätön, tai jiiripuiden välistä löytyy rakoa. Tietysti jokainen aluskate kohtaa myös sään ja iän tuomat kulumat. Jatkuva altistus kosteudelle haperruttaa parhaintakin katetta.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvellä hoituu meiltä läpivientien kohdalta: kattoikkunan, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, savupiipun, kattoluukun ja kattovalokuvun kohdalta. Suoritamme tunnolliset ylösnostot, kuten aluskatteen tiivistämisen savupiippuun, ja toteutamme korjaukset sekä paikkaukset myös jiiristä ja sisätaitteesta. Paikkaamme reiät sekä vaihdamme vauriokohtiin tarvittaessa uutta aluskatetta, ja korjaamme katolta kastuneet villat sekä lahonneet yläpohjan rakenteet. Voimme myös kohentaa välikaton toimivuutta muun muassa ilmanvaihdon suhteen. Näin aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hausjärvellä on kattosi eduksi ja turvaksi!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvi – korjaus on tasokasta palvelua kattosi tarpeisiin

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvi – korjaus vahvistaa läpivientien toimivuutta ja pitää kosteuden poissa. Läpiviennin vauriot näkyvät vesivuotoina sekä tarpeettoman lämpöhukan muodossa. Kosteuden ehtiessä yläpohjaan ovat rakenteet laajemminkin vaarassa. Pahimmillaan syntyy lahohaittoja tai jopa sisäilmaan liittyviä ongelmia.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hausjärvellä, tyypillinen syy ovat paikalliset vauriot vaikkapa tiivisteiden tai suojapeltien suhteen. Tietysti huolimaton kattohuolto tai asennusvirheetkin voivat saada aikaan, että läpivientien tiiveys rakoilee eikä katto siten toimi kunnolla. Meiltä saat katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Hoidamme homman, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hausjärvellä – ota siis yhteyttä ammattilaisiimme, niin tiivistämme kattosi kuntoon!