NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Hanko

Katon korjaus Hanko, vahvalla taidolla kattosi turvaksi ammattilaistemme kautta. Korjaustarve saavuttaa jokaisen katon tavalla tai toisella. Yleisimpiä oireita ovat katepinnan reiät, kolhut, halkeamat tai repeämät, ja lisäksi katto saattaa vuotaa vaikkapa jiirin tai kiinnikkeen kohdalta. Saumat, liitokset ja läpiviennit ovat alttiita erilaisille vaurioille. Toisinaan taas korjausta kaipaavat esimerkiksi rännit tai kattoturvatuotteet. Toimivuuteen liittyviä haasteita voi hyvin löytyä myös aluskatteesta, ja ikävimmillään ne johtavat varsin kattaviinkin yläpohjan vaurioihin. Rakenteiden kosteus- tai lahohaitat vaativat välittömiä toimia. Olipa korjaustarve millainen tahansa, voit kääntyä osaajiemme puoleen.

Katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Hangossa voi olla monen asian tulosta. Ympäristön mekaaninen sekä kemiallinen rasitus jättävät jälkensä kattoon. Kosteus, pakkanen, uv-säteily, sammal ja ruoste tekevät tuhojaan. Parhainkaan katto ei sitä paitsi säästy ajan hampaan säälimättömältä nakerrukselta. Joissakin tapauksissa korjaustarve syntyy hyvinkin nopeasti katolle, jos vaikka rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui talon, mökin tai katon päälle. Tai ehkä lumi irrotti tikkaat, lumiesteen tai kattoläpiviennin, niin että kattoon tuli reikä. Myrskytuhot tai muut mekaaniset vauriot voivat iskeä uuteenkin kattoon. Korjaustarvetta edistää osaltaan myös, jos katon huoltoa laiminlyödään. Joskus taas oireiden takaa paljastuu alkuperäisen asennuksen virheitä.

Meiltä saat taitavat katon korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hangossa, kattovuodon paikkauksesta läpivientitöihin sekä myrskyvaurioiden korjaukseen. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä sadevesikourujen korjaukset. Autamme, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Toteutamme työt aina avaimet käteen- periaatteella, kokemuksella ja laatutuottein. Paikkaamme sujuvasti harjakatot, tasakatot, auma- sekä mansardikatteet, kaikki materiaalit pellistä tiileen ja palahuovasta bitumikermikatteeseen. Ammattilaistemme kattotöitä voit hyödyntää verotuksessa kotitalousvähennyksen kohdalla, ja sivujemme kautta on kuluihin lisäksi haettavissa joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Toimialueeseemme kuuluu laajasti muukin lähiseutu ja Uusimaa; Lohja, Inkoo, Raasepori, Siuntio, Vihti ja Kirkkonummi. Lisäksi toteutamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kun siis tarvitset autotallin, omakotitalon, kesämökin, saunan tai varaston katon korjausta, paras palvelu laadukkain tuloksin hoituu osaajiemme toimesta!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Hanko – tuomme mukanamme laatutuotteet sekä osaavat tekijät

Huopakaton korjaus Hanko, paikkaus on kauttamme yksilöllinen palvelu kattosi tarpeiden mukaan. Huopakaton, eli bitumikaton haasteisiin voivat kuulua esimerkiksi myrskyvauriot. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Tai sitten myrskytuuli repi katolta huopia irti, tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa. Yleisempiin korjaustarpeen merkkeihin kuuluvat katepinnan muutokset ja vauriot, kuten reiät, repeämät, kulumat, rypyt, vekit, kuprut tai painumat. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa myös auenneiden saumojen kohdalta. Repsottavat bitumipaanut tai törröttävät huopanaulat vaativat samaten korjausta.

Huopakaton korjaus Hangossa tulee tavallisesti iän myötä tarpeeseen, kun huovat kuivuvat sekä halkeilevat, ja riski vaurioille kasvaa. Kermejä rasittavat uv-säteily, pakkanen, kosteus ja lumikuorma. Sammal ja jäkälä puolestaan iskevät juurillaan saumakohtiin. Kosteus voi pullistaa katteeseen kuprun eli niin sanotun huopakaton höyrypussin, tai mekaanisia vaurioita saattaa syntyä varomattoman käsittelyn myötä. Liian kovakourainen puhdistus tai lumenpoisto vioittavat herkästi huopaa. Johtuivatpa haasteet sitten mistä tahansa, meiltä saat pätevän avun.

Käsissämme hoituu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hangossa. Valitsemme paikkaukseen laatumenetelmät sekä kohteelle soveltuvat tuotteet. Kunnostamme katepinnan vauriokohdat ja tiivistämme kärsineet saumat. Kuprut eli höyrypussit taas leikkaamme auki pullistumien tasoitusta varten. Kiinnitämme ylösnousseet huopanaulat tai bitumipaanut palahuopakatolta, ja suoritamme kaikki huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Hoidamme haastavat jiirityöt sekä huopakaton läpivientien paikkaukset. Saat meiltä samaten tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi teemme tyylillä huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt, sekä kaikki huopakaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Peltikaton korjaus Hanko, taidokkaalla palvelulla alusta loppuun saakka

Peltikaton korjaus Hanko – tiivistämme pellit ensiluokkaisesti harjalta räystäille saakka. Peltikatto viestittää korjaustarpeesta yleensä katepinnan vaurioina. Peltien reiät ja kulumat kannattaa paikata mahdollisimman pian. Peltikatto saattaa samoin vuotaa liitosten ja kiinnikkeiden tuntumasta. Joissakin tapauksissa oireisiin kuuluvat katteesta törröttävät naulat, tai peltikatto saattaa irvistää saumoistaan, ja rämistä ikävästi tuulella. Jos vuodot tai erilaiset toimivuusongelmat koskevat myös aluskatetta, voi yläpohjan rakenteistakin löytyä kavalia kosteus- tai lahohaittoja.

Katepinnan vaurioita aiheuttaa esimerkiksi ruoste vuosien saatossa. Korroosio nakertaa puhki varsinkin hoitamatta jääneet pellit. Peltikaton korjaus Hangossa voi liittyä myös sään- ja lämpötilanvaihteluihin. Ne aiheuttavat pelteihin edestakaista liikettä, joka löystyttää kiinnikkeet ja saumat. Joskus peltikatto saattaa vaatia myrskyvaurioiden korjausta, jolloin tuhot voivat vaihdella katepinnan naarmuista rikkinäisiin yläpohjan rakenteisiin. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Kattopeltisepiltämme sujuvat peltikaton korjaukset ja tiivistykset Hangossa, samoin peltikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Toteutamme saumojen tiivistykset sekä peltikaton reikien paikkaukset, joskus myös yksittäisten kattopeltien vaihdot, kun vauriot keskittyvät tietyille kohdin kattoa. Hoidamme kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihdot uusiin kateruuveihin, sekä lisäkiinnitykset siististi tarpeen mukaan, jos pellit irvistävät tai rämisevät tuulella. Saat meiltä peltikaton aluskatteenkin korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset. Käsiimme voit uskoa huolettomin mielin kaikenlaiset katot sekä kohteet.

Tiilikaton korjaus Hanko – tiivistykset pidentävät katon elinkaarta

Tiilikaton korjaus Hanko, kokeneet osaajamme hoitavat kattosi asianmukaisesti kuntoon. Tiilikatonkin kohdalla korjaustarve näkyy yleensä katepinnasta. Katolta voi löytyä haljenneita, lohjenneita tai paikoiltaan liikkuneita tiiliä. Tai tiilikatto saattaa vuotaa saumoistaan tai vaikkapa läpivientien kohdalta. Joskus korjaustarve on voinut syntyä niin, että myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tyypillisesti tiilikaton korjausta Hangossa tarvitaan iän myötä. Ympäristön monenlaiset kulutukset vievät pikkuhiljaa vesitiiveyden. Sammal sekä jäkälä tarttuvat juurillaan tiukasti huokoiseen kattoon. Talvella lumi voi painaa rakenteet notkolle tai synnyttää vuotoja saumoihin. Kosteus yhdessä säänvaihteluiden kanssa pakkasrapauttaa tiilet, ja halkeamista vesi pääsee katteen alle lahottamaan ruodelautoja. Jos vuotoja löytyy myös aluskatteesta, ovat yläpohjan päivätkin luetut. Rakenteisiin syntyy lahovaurioita ja muuta laajempaa vahinkoa.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Hangossa hoituu pätevästi kauttamme. Teemme liikkuneiden tiilien kiinnitykset sekä rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Tarpeen mukaan toteutamme suojakäsittelyt, joilla kohennetaan tiilien suojaa. Kunnostamme taidolla myös laudoitukset, jiirit, rännit sekä kattoturvatuotteet. Saat meiltä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset ja paikkaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä myrskyvaurioiden korjaukset. Lisäksi suoritamme tiilikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Tuloksena saat kauniin ja terveen katon, joka kestää säätä sekä aikaa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hanko, turvallisesti sekä peltikaton että tiilikaton osalta

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hanko – kunnostus auttaa pitämään suojassa yläpohjankin rakenteet. Aluskatteen vaurioita on välillä vaikea havaita hyvissä ajoin. Mekaaniset vauriot, kuten reiät tai repeämät aiheuttavat haastetta katolle, tai aluskate saattaa roikkua tai olla osittain irti paikoiltaan. Myös muita ongelmia toimivuudessa voi ilmetä aluskatteen kohdalla. Niistä saattaa seurata niin kondenssivuotoja kuin laajempia kosteushaittoja.

Miksi tehdään peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hangossa? Ajan myötä aluskate kuluu ja hapertuu siinä missä muukin katto. Jatkuva altistus kosteudelle heikentää katteen kuntoa. Myrskytuhot tai muut äkilliset vauriotkin voivat yllättää katon. Myös asennukseen liittyviä virheitä paikantuu usein aluskatteen kohdalle, jos vaikka jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, niin että aluskate vuotaa. Tai ehkä aluskate on asennettu väärälle kireydelle tai läpivientien ylösnostoja puuttuu, tai kenties eristys on jäänyt riittämättömäksi ilmanvaihtoputkien kohdalta.

Hoidamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Hangossa läpivientien kohdalta: kattovalokuvun, ilmanvaihtoputken, kattoluukun, savupiipun, viemärintuuletusputken ja kattoikkunan kohdalta. Toteutamme aluskatteen ylösnostot sekä huolellisen tiivistämisen savupiippuun, ja suoritamme korjaukset sekä paikkaukset myös jiiristä ja sisätaitteesta. Paikkaamme reiät ja repeämät sekä vaihdamme vauriokohtiin uutta aluskatetta, ja kunnostamme tarpeen mukaan kastuneet villat tai lahovaurioiset rakenteet. Lisäksi voimme kohentaa välikaton ilmanvaihtoa eristystä tai tuuletusta lisäämällä – näin aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys tuo katollesi kattavan hyödyn!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hanko – korjaus auttaa pitämään kattosi tiiviinä ja turvassa

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hanko – korjaus hoitaa kattosi turvaan ja uudistaa käyttövarmuuden. Läpivienteihin voi paikantua lämpöhukkaa sekä vaarallisia vesivuotoja. Mikäli falskaava läpivienti ohjaa kosteuden huonetilaan tai rakenteisiin, on käsissä pian vakavia kosteushaittoja ja laajempaa korjaustarvetta.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Hangossa, syynä voivat olla hapertuneet tiivisteet tai muut vioittuneet läpiviennin osat. Myös asennusvirheet voivat vaikuttaa siihen, ettei katto toimi kunnolla, tai läpivientien huollon laiminlyönti saattaa lisätä korjaustarvetta. Hoidamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, sekä savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun läpiviennin kohdalta.

Autamme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hangossa – ota siis yhteyttä, kun tarvitset katollesi luotettavaa laatupaikkausta!