NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Hamina

Katon korjaus Hamina – kunnostamme taitavasti kohteen kuin kohteen ja palautamme kattosi käyttövarmuuden. Vuosien mittaan katto voi viestittää monella tapaa korjaustarpeesta. Reikiä, halkeamia tai repeämiä saattaa ilmestyä katepintaan. Tai katto voi vuotaa savupiipun juuresta tai jiirin tai kiinnikkeen kohdalta. Joissakin kohteissa korjaustarve paikantuu katon yksittäisiin elementteihin: vaikkapa rännit tai kattoturvatuotteet voivat olla kunnostusta vailla. Aluskatteen vuodot tai toimivuushaasteet taas näkyvät yläpohjan ongelmina. Ajan myötä rakenteisiin muodostuu erilaisia kosteus- tai lahohaittoja.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Haminassa voi tulla eteen monestakin syystä, esimerkiksi myrskyvaurioiden tai lumikuorman tuhojen takia. Ehkä puu kaatui talon, mökin tai katon päälle, niin että rakenteita rikkoutui. Tai sitten lumi irrotti lumiesteen, kattoläpiviennin tai tikkaat, ja tuloksena kattoon syntyi reikä. Arkisetkin sään ja ympäristön kulutukset koettelevat katon tiiveyttä, vaikkapa sade- ja sulamisvesien, uv-säteilyn ja lämpötilanvaihteluiden muodossa. Materiaalista riippuen sammal tai ruoste pinttyvät katepintaan. Myös asennusvirheet tai kattohuollon laiminlyönti jouduttavat paikkaustarvetta.

Meiltä hoituu mallikkaasti katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaus Haminassa, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdosta yksittäisen kattovuodon paikkauksiin. Teemme vuotavan aluskatteen, kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja korjaukset, samoin kunnostukset välikaton ilmanvaihtoon, eristykseen ja rakenteisiin liittyen. Hoidamme korjaukset laatutuottein ja avaimet käteen- palvelulla, pelti-, tiili- sekä huopakatoille harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Toiminta-alueeseemme sisältyy koko Hamina ja Kymenlaakso; Pyhtää, Virolahti, Miehikkälä, Kotka, Kouvola ja Vehkalahti. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kattotyömme kuuluvat henkilöverotuksessa kotitalousvähennyksen piiriin, ja sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta. Kun siis tarvitset omakotitalon, kesämökin, varaston tai vaikka autotallin katon korjausta, viisas ratkaisu on kutsua paikalle pätevät ammattilaisemme!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Hamina, paikkaus vahvistaa tuntuvasti koko talon turvaa

Huopakaton korjaus Hamina – paikkaukset kohentavat katon tiiveyttä ja samalla koko talon suojaa. Huopakaton korjaus saattaa tulla ajankohtaiseksi vaikkapa myrskyn johdosta. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui talon päälle myrskyssä. Myös kermien kuprut, reiät ja repeämät kertovat korjaustarpeesta, samoin haljenneet tai aukeilleet saumakohdat sekä muut mekaaniset vauriot. Huopakatto tai palahuopakatto saattaa vuotaa läpivientien kohdalta. Huopakaton onnistunut korjaus vaatii aina huolellisen kartoituksen oireista.

Huopakaton korjaus Haminassa voi tulla tarpeeseen iän myötä. Uv-säteilyn rasituksesta huopa kuivuu ja halkeilee, ja suojaava sirote kuluu pois. Sammal sekä lumikuorma nakertavat kermejä etenkin liitoskohdista. Myös sään- ja lämpötilanvaihtelut vaikuttavat ajan mittaan katon tiiveyteen. Jos kosteus pääsee kermien väliin, voi se näkyvästi pullistaa huovan, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi rikkoo jopa katteen pinnan. Huopakaton kohtaloksi saattaa koitua myös katon osaamaton käsittely. Puutteellinen tekniikka tai vääränlaiset välineet voivat synnyttää mekaanisen vaurion.

Meiltä hoituu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Haminassa, samoin huopakaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa. Käytössämme on aina laatutuotteet sekä kohteen mukaan valikoidut menetelmät. Näin katolle saadaan pitävä työnjälki ja paras mahdollinen toimivuus. Kunnostamme katepinnan kulumat sekä asennamme paikkapalat vauriokohtiin, ja kiinnitämme ylösnousseet huopanaulat tai bitumipaanut paikoilleen palahuopakatolla. Kuprut eli höyrypussit taas viillämme auki, tasoitamme ja tiivistämme uudelleen. Hoidamme samaten huopakaton tulityöt sekä alushuovan ja umpilaudoituksen vaihdot. Saat meiltä vaativatkin korjaukset, kuten tasakaton tiivistykset ja paikkaukset. Lisäksi teemme huopakaton sekä palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustyöt.

Peltikaton korjaus Hamina, ajoissa tehdyt paikkaukset ovat järkevä ratkaisu

Peltikaton korjaus Hamina – paras palvelu katollesi järjestyy ammattiosaajiemme kautta. Peltikatonkin vauriot liittyvät yleensä tavalla tai toisella katepintaan. Peltien reiät ja kulumat voivat päästää vedet lävitseen. Toisaalta peltikatto saattaa vuotaa myös saumojen tai kiinnikkeiden kohdalta. Peltikaton saumat saattavat irvistää, tai pellit voivat rämistä tuulella, ja joskus katteesta on saattanut nousta ylös törröttäviä nauloja. Peltikaton vuodot tai toimivuushaasteet voivat näkyä myös aluskatteessa. Tällöin rakenteistakin saattaa paljastua home- tai lahohaittoja.

Kun tarvitaan peltikaton korjausta Haminassa, voi se johtua ympäristön rasituksista. Toistuvat säänvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Kuluttava lämpöliike löystyttää peltien kiinnikkeet ja liitoskohdat. Kun saumat alkavat irvistää, on vesitiiveys mennyttä. Korroosio ruostuttaa peltejä puhki varsinkin vanhemmiten, kun taas uudenkin katon voivat hetkessä yhyttää myrskyn tekemät vauriot. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat jättäen katon säälle alttiiksi. Tai sitten katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Peltikaton korjaus ja tiivistys Haminassa on yksilöllinen palvelu kauttamme, suunnittelusta ja pohjatöistä toteutukseen sekä viimeistelyihin saakka. Kunnostamme rämisevät tai irvistävät kattopellit lisäkiinnityksillä tarpeen mukaan, ja samalla vaihdamme kuluneita nauloja tai kateruuveja laajemminkin uusiin kateruuveihin. Toteutamme saumojen tiivistykset sekä peltikaton reikien paikkaukset, samoin yksittäisten kattopeltien vaihdot uusiin, kun vauriot jäävät luonteeltaan paikallisiksi. Saat meiltä taidolla ja tyylillä peltikaton myrskyvaurioiden korjaukset, samoin aluskatteen ja yläpohjan tiivistykset, korjaukset sekä paikkaukset. Lisäksi suoritamme peltikaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Puoleemme voit kääntyä luottavaisin mielin kaikissa peltikaton pulmissa.

Tiilikaton korjaus Hamina – tarjoamme paikkauksiin tapauskohtaisen palvelun

Tiilikaton korjaus Hamina, paikkaus lujittaa kattosi tiiveyttä ja samoin käyttövarmuutta. Myös tiilikatto saattaa kärsiä esimerkiksi myrskytuhojen takia. Ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle. Tiilikaton korjaustarve saattaa näkyä myös halkeamina katepinnassa, ja yksittäisiä tiiliä voi olla jopa liikkunut tai irronnut paikoiltaan. Tiilikatto saattaa lisäksi vuotaa aluskatteen ja yläpohjan tienoilta, tai katto voi olla painunut notkolle ja siksi vaatia korjausta.

Tiilikaton korjaus Haminassa tulee eteen tyypillisesti tiilten ikääntyessä, kun sammal ja jäkälä pinttyvät katteeseen ja nakertavat sitä juurillaan. Talvella lumi voi painaa rakenteet notkolle tai rikkoa tiilikaton saumoja. Lisäksi kosteus ja lämpötilanvaihtelut pakkasrapauttavat tiilet.

Meiltä saat tasokkaat tiilikaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Haminassa, liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjauksiin. Tarpeen mukaan hoidamme suojakäsittelyt tai uudelleenpinnoitukset katteelle. Tämä auttaa tiiliä jatkossa torjumaan paremmin ulkoiset uhkat. Saat meiltä tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, painuneen rakenteen oikaisut sekä yläpohjan lahovauriokorjaukset. Kunnostamme samaten tiilikaton saumat, rännit sekä kattoturvatuotteet. Lisäksi toteutamme tiilikaton korjaustyöt kaikissa saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hamina – toimiva katto pitää rakenteet turvassa

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Hamina, meiltä saat kattotyöt luotettavasti sekä vahvalla tietotaidolla. Aluskatteen vaurioita ei aina ole helppo havaita, ennen kuin niistä tulee jo laajempia. Reiät, repeämät tai muut epäkohdat viestivät korjaustarpeesta. Jos kosteus saa rauhassa edetä yläpohjaan, syntyy rakenteisiinkin lahohaittoja.

Miksi toteutetaan peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Haminassa? Vaurioiden luonne ja laajuus vaihtelevat tietysti riippuen kohteesta. Aluskate on haastava toteutettava, ja vaatii erityistä taitoa. Siksi asennusvirheiden riski on suuri nimenomaan aluskatteen kohdalla. Ehkä jiiripuiden väliin on jäänyt rakoa, tai aluskatteen ylösnostoja puuttuu, tai sitten aluskate on asennettu väärästä suunnasta tai liian löysälle tai kireälle. Tietysti aluskate kohtaa myös päivittäiset sään ja ympäristön rasitukset. Altistus kosteudelle sekä iän tuoma kuluminen heikentävät aluskatteenkin kuntoa.

Suoritamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset muun muassa läpivientien kohdalta – ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun, savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta. Hoidamme tunnolliset ylösnostot, kuten aluskatteen tiivistämisen savupiippuun, ja toteutamme korjaukset sekä paikkaukset myös jiiristä ja sisätaitteesta. Paikkaamme reiät ja repeämät sekä kunnostamme irronneen tai roikkuvan aluskatteen, ja tarvittaessa voimme vaihtaa vauriokohtiin uutta aluskatevuotaa tilalle. Kunnostamme yläpohjan kosteusvauriot sekä kohennamme ilmanvaihdon toimivuutta – näin aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Haminassa tuo katollesi suurimman hyödyn!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hamina – korjaus on kattosi ylläpitoon kannattava sijoitus

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Hamina – korjaus pitää läpivientien tiiveydestä huolen niin vesikatteen kuin yläpohjan osalta. Läpiviennin haasteet näkyvät vuotovaurioina ja tarpeettomana lämpöhukkana. Jos vesi pääsee läpiviennistä rakenteisiin saakka, on käsissä pian laajempia haasteita. Tuloksena voi syntyä lahohaittoja tai jopa ikäviä sisäilmaongelmia.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Haminassa, syynä ovat tavallisesti päivittäiset sään ja ympäristön kulutukset. Tiivisteet hapertuvat ajan myötä, tai suojapellit alkavat falskata. Myös kattohuollon laiminlyönti tai asennusvirheet voivat rapauttaa katon toimivuutta. Suoritamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Meiltä löydät avun, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Haminassa – saat tiiviin, tyylikkään ja toimivan katon, kun teetät korjaukset kattotiimimme kautta!