NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Forssa

Katon korjaus Forssa – korjausten, tiivistysten ja paikkausten ansiosta kattosi saadaan pidettyä toimintakunnossa. Vuosien varrella korjaustarve saavuttaa väistämättä katon kuin katon. Katteeseen syntyy vaurioita, kuten reikiä, halkeamia tai repeämiä, tai sitten katto saattaa vuotaa läpiviennistä tai sauman tai kiinnikkeen kohdalta. Myös muun muassa rännit tai kattoturvatuotteet voivat olla vaihtoa vailla. Joissakin tapauksissa haasteita löytyy aluskatteen ja yläpohjankin kohdalta. Aluskatteen vauriot tai toimivuusongelmat aikaansaavat kondenssivuotoja, kastuneita yläpohjan eristevilloja sekä lahonneita rakenteiden puuosia.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssassa voi tulla eteen monestakin syystä. Ensinnäkin katto kuluu ajan myötä sekä sään ja ympäristön rasituksissa. Kosteus, lehtiroska, ruoste sekä sammal aiheuttavat omat haasteensa, samoin auringon voimakas uv-säteily ja toistuvat lämpötilanvaihtelut. Tai ehkä lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, ja seurauksena kattoon tuli reikä. Tai sitten rakenteita rikkoutui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Toisinaan vuoto-ongelmat paikantuvat katon läpivientien kohdalle, niin että täytyy tehdä vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistys ja korjaus. Kattohuollon laiminlyönti saattaa vaikuttaa osaltaan korjaustarpeen syntyyn, ja vielä eräs mahdollinen vaaratekijä ovat alkuperäisen asennuksen virheet.

Meiltä saat avun, kun katto vuotaa savupiipun juuresta tai jiirin kohdalta, tai kun muuten tarvitaan katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjausta ja paikkausta Forssassa. Kattovuodon tiivistysten lisäksi hoidamme myös laaja-alaisemmat korjaukset, kuten kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä myrskyvaurioiden paikkaukset. Kauttamme hoituvat niin haastavat jiirityöt kuin revenneen aluskatteen korjaukset, asiakaslähtöisenä avaimet käteen- palveluna laatutuottein sekä -menetelmin. Paikkaamme ja tiivistämme kaikki katot kohteen mallista tai materiaalista riippumatta – pelti-, huopa- sekä tiilikatteet harjakatosta tasa- ja taitekattoon. Toimialueeseemme kuuluu laajalti muukin lähiseutu ja Kanta-Häme; Jokioinen, Koijärvi, Humppila, Tammela, Ypäjä ja Hämeenlinna. Lisäksi hoidamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Sivujemme kautta voi kuluihin hakea joustavaa, luotettavaa rahoitusta, ja kattotyömme kannattaa tietysti hyödyntää myös kotitalousvähennyksessä verotuksessa. Kun siis tarvitset omakotitalon, autotallin, -katoksen, varaston tai mökin katon korjausta, on kattosi kannalta viisas ratkaisu kääntyä osaajiemme puoleen!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Forssa, tehokas palvelu kattosi tarpeisiin

Huopakaton korjaus Forssa – kattosi saa meiltä sujuvan palvelun harjalta räystäille saakka. Kun huopakatto tai palahuopakatto vuotaa, oireet löytyvät yleensä katepinnasta. Selkeitä merkkejä korjaustarpeesta ovat huovan muutokset ja vauriot: reiät, repeämät, painumat ja vekit sekä halkeilleet tai auenneet saumat. Palahuopakatolla voi näkyä irronneita tai repsottavia bitumipaanuja, tai katteen ovat saattaneet pullistaa kupruille niin sanotut huopakaton höyrypussit.

Tyypillisiin huopakaton uhkiin lukeutuvat mekaaniset ja kemialliset rasitukset, kuten kosteus, lehtiroska, ilmansaasteet, uv-säteily ja lämpötilanvaihtelut. Liitoskohtiin iskevät sammaleen juuret sekä talvella lumikuorman paine. Kun suojaava sirotepinta iän myötä kuluu, kate altistuu herkemmin vaurioille. Lisäksi kermeihin saattaa syntyä äkillisiä mekaanisia vaurioita, vaikkapa osaamattoman puhdistuksen tai lumenpoiston vuoksi, tai myrskyvaurioiden toimesta. Ehkä huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon päälle, tai kun myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky muulla tavoin vioitti kattoa.

Suoritamme huopakaton tai palahuopakaton korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Forssassa, yksittäisen tihkuvuodon tiivistyksestä tulitöihin ja laajempiin paikkauksiin. Käsittelemme kärsineet saumat ja kiinnitämme ylösnousseet huopanaulat tai bitumipaanut. Kunnostamme katepinnan kulumat sekä asennamme paikkapalat vauriokohtiin. Jos kosteus on pullistanut katteen kupruille, leikkaamme huovan varoen auki, jotta pääsemme tasoittamaan höyrypussit ja tiivistämään katteen kuntoon. Toteutamme korjaustoimet myös huopakaton alushuovan tai umpilaudoituksen suhteen. Lisäksi saat meiltä tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Samaten hoidamme huopakaton tai palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaukset Forssassa, sekä kaikki huopakaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa.

Peltikaton korjaus Forssa – paikkaamme peltien kulumat ja kolhut

Peltikaton korjaus Forssa, vahvalla taidolla ja tuotetuntemuksella kattosi parasta ajatellen. Myös peltikaton korjaustarve paikantuu yleensä katepinnan erilaisiin kulumiin. Reiät, kolhut ja ruostevauriot ovat tyypillinen näky katteessa, tai sitten peltikatto saattaa vuotaa esimerkiksi sauman tai kateruuvin kohdalta. Katolta voi löytyä törröttäviä nauloja tai tuulessa rämiseviä peltejä. Pahimmillaan kosteus on tehnyt tuhojaan myös aluskatteen ja rakenteiden osalta. Tai ehkäpä peltikatto kaipaakin osakseen myrskyvaurioiden korjausta. Kenties tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle.

Vauriot peltikatolla saattavat liittyä sään ja ympäristön kulutuksiin. Esimerkiksi toistuvat lämpötilanvaihtelut saavat kattopellit elämään edestakaisin. Kuluttavan lämpöliikkeen vaikutuksesta liitokset ja kiinnikkeet höltyvät, jolloin peltikaton naulat pumppautuvat ylös, ja saumat alkavat irvistää. Kosteus ja lehtiroska puolestaan edistävät ruostevaurioiden syntyä. Korroosio syövyttää puhki etenkin hoitamatta jätetyt pellit.

Meiltä saat moitteettomat peltikaton korjaukset ja tiivistykset Forssassa, samoin kaikki peltikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Rämisevät pellit tai irvistävät saumat korjaamme kattopeltien lisäkiinnityksillä, ja samalla voimme laajemminkin vaihtaa nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Suoritamme saumojen tiivistykset sekä peltikaton reikien paikkaukset, samoin yksittäisten kattopeltien vaihdot uusiin, jos se kohdekatolle on kätevämpi ratkaisu. Hoidamme myös peltikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Forssassa. Kattopeltisepiltämme saat pätevän avun kaikissa peltikaton pulmissa.

Tiilikaton korjaus Forssa – taitavat tekijämme hoitavat kattosi kuntoon

Tiilikaton korjaus Forssa, tiivistykset pitävät katosta huolta sekä vesikatteen että rakenteiden osalta. Yleisimmin vauriot löytyvät katepinnasta esimerkiksi tiilien murentumien muodossa. Tiilet ovat saattaneet myös halkeilla, lohjeta tai liikkua pois paikoiltaan. Tai sitten tiilikatto vuotaa jiiritaitteiden, saumojen tai läpivientien kohdalta. Joissakin tapauksissa katto on painunut silmin nähden notkolle. Lisäksi aluskatteen vauriot johtavat lahohaittoihin yläpohjassa.

Tiilikaton korjausta Forssassa saatetaan kaivata ajan myötä, kun erilaiset ulkoiset rasitukset ovat vieneet katosta veronsa. Sammal syö tiilistä mineraaleja ja tarraa juurillaan katteeseen. Lumi taas voi rikkoa tiilikaton saumat tai painaa rakenteita notkolle. Kosteus yhdessä säänvaihteluiden kanssa pakkasrapauttaa katon, ja kun murentunut tiilipinta antaa periksi, vesi pääsee lahottamaan ruodepuut. Tai ehkä katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, tai kun tuuli tai myrsky irrotti harjatiilen, kattotiilen, reunatiilen tai tiilikaton pellitykset.

Tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys hoituu sujuvasti kauttamme, irronneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdosta myrskyvaurioiden korjaukseen. Kunnostusten lomassa teemme tarpeen mukaan suojakäsittelyn tai uudelleenpinnoituksen tiilille, jotta katto pystyy jatkossa paremmin suojautumaan ulkoisia uhkia vastaan. Suoritamme saumojen tiivistykset sekä painuneen rakenteen oikaisut, samoin paikkaukset jiirien ja laudoitusten sekä muiden yksityiskohtien suhteen. Lisäksi saat meiltä tiilikaton aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Forssassa, sekä kattavat tiilikaton kunnostukset myös kaikissa saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssa, tukemassa osaltaan yläpohjan terveyttä

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssa – meiltä löytyy asiantuntevat ammattilaiset kohteeseen kuin kohteeseen. Aluskatteen vauriot ovat haastavia havaittavia, sillä ne jäävät usein katseilta piiloon. Aluskatteesta voi kuitenkin löytyä ikäviä reikiä, venymiä tai repeämiä, jotka kehittyvät laajemmiksi vaurioiksi, jos tilanne muhii katolla pitkään. Joskus aluskate on osittain roikkuva tai tyystin irronnut paikoiltaan. Tuloksena voi syntyä kondenssivuotoja ja rakenteiden kosteushaittoja.

Miksi tarvitaan peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Forssassa? Aluskatteen tiiveyttä heikentävät tietysti sään ja iän tuomat kulumat. Myös myrskytuhot, kuten kaatuva puu, voivat rikkoa rakenteita yläpohjassa. Valitettavan tyypillisiä aluskatteen kohdalla ovat myös asennukseen liittyvät virheet. Ehkä aluskate on asennettu väärästä suunnasta, väärinpäin tai väärälle kireydelle. Tai sitten aluskatteesta puuttuu ylösnostot tai ilmanvaihtoputkista eristeet.

Hoidamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Forssassa läpivientien kohdalta, kuten ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta. Suoritamme laadukkaat limitykset sekä toteutamme tiivistämisen savupiippuun, ja meiltä saat aluskatteen korjaukset sekä paikkaukset myös jiirin ja sisätaitteen kohdalta. Paikkaamme reiät ja vaihdamme repeämiin uutta aluskatetta tilalle. Uusimme kastuneet villat sekä lahovaurioiset rakenteet. Tarvittaessa parannamme myös ilmanvaihtoa eristystä tai tuuletusta lisäämällä – tämä varmistaa aluskatteelle parhaan toimivuuden koko katon alueelta.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Forssa – korjaus pitää loitolla kosteushaitat

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Forssa – korjaus palauttaa katolle vesitiiveyden ja estää ennenaikaiset remontit. Läpivientien tyypillisiä ongelmia ovat vesivuodot, ja puutteellinen tiivistys luo myös lämpöhukkaa. Tilanteen jatkuessa pitkään syntyy rakenteisiin lahohaittoja. Pahimmillaan falskaava läpivienti päästää vedet sisätilaan saakka.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Forssassa, syynä voivat olla niin asennusvirheet kuin sään ja ympäristön rasitukset. Tiivistykset hapertuvat tai kovettuvat niin, ettei vedenpitävyys enää ole priimaa. Myös puutteellinen tai osaamaton kattohuolto saattaa jouduttaa korjaustarvetta. Suoritamme katon korjaukset vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun kohdalta, samoin savupiipun, ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken tai muun vuotavan läpiviennin kohdalta.

Autamme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Forssassa – ota siis yhteyttä ja pyydä meiltä tarjous katon korjauksesta sekä paikkauksesta!