NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Espoo

Katon korjaus Espoo – Kattokorjaajamme ovat valmiina laittamaan sinunkin kattosi kuntoon! Kattosi voi tarvita niin sanotusti pientä pintaremonttia tai jotain isompaakin kunnostusurakkaa. Olipa kyse kattoreikien paikkauksesta tai vaikkapa painuneen katon oikaisusta, ota yhteyttä ja pyydä hyvä tarjous avaimet käteen -periaatteella tehtävästä kattokorjauksesta. Tiedämme oikeat tavat katon korjauksen ja katon paikkauksen tekemiseen riippumatta siitä, mistä kohdasta katto on vaurioitunut, mikä vauriot on aiheuttanut ja miten laajalle ongelmat ovat jo levinneet.

Omakotitalon tai mökin katon ongelmat voivat liittyä vaikkapa katon läpivienteihin. On melko tavallista (joskaan ei suinkaan jokapäiväistä), että katto vuotaa jonkin läpiviennin kohdalta. Esimerkiksi lumen paino voi saada aikaan sen, että katto vuotaa savupiipun juuresta. Talvenjälkeen voidaan tarvita myös vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun ja kattoluukun korjausta. Mitä aikaisemmassa vaiheessa kattovuodon korjaus aloitetaan, sen parempi, sillä ripeän toiminnan ansiosta voidaan välttyä katon vesivahinkojen korjaukselta.

Vaikka katon korjaus Espoossa edellyttäisikin yläpohjan kastuneiden eristeiden vaihtamista ja kastuneiden kattorakenteiden kunnostamista, voit luottaa meidän ammattilaistemme aikaansaaviin otteisiin. Kun poistumme paikalta, kaikki on taas kunnossa. Tarvittaessa olemme tehneet myös aluskatteen korjauksen.

Tältä katonkorjauspalvelulta kannattaa tilata myös myrskyvaurioiden korjaus. Katon korjaus Espoossa sujuu näppärästi, vaikka peltikattosi, tiilikattosi tai huopakattosi olisi vaurioitunut siksi, että puu on kaatunut katon päälle. Katon korjauksen Espoossa voi maksaa rahoituksella, mitä yhteistyökumppanimme asiakkaillemme tarjoaa. Lisäksi muistuttaisimme siitä, että katon korjaus Espoossa oikeuttaa kotitalousvähennyksen hakemiseen, jos katon tiivistys on tilattu meiltä.

Työskentelemme myös saarikohteissa sekä muuallakin Uudellamaalla. Näin ollen myös Vihti, Nurmijärvi, Helsinki, Kirkkonummi ja Kauniainen kuuluvat palvelualueeseemme. Tilaathan meiltä myös pienimmät kattopaikkaukset, eli ota yhteyttä vaikkapa silloin, jos lumi on irrottanut lumiesteet ja kattoon on tullut reikiä.

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Espoo – Eittämättä tasokas huopakattokorjaus

Huopakaton korjaus Espoo – Eittämättä ammattitaitoiset huopakattoeksperttimme kunnostavat kattosi vaivojaan säästelemättä! Tilaa huopakaton ja palahuopakaton korjaus ja paikkaus meiltä riippumatta siitä, onko kyseessä jokin pieni kattotiivistys vaiko normaalia mittavampi huopakattourakka. Esimerkiksi huopakaton ja palahuopakaton reikien paikkaus on suorastaan malliesimerkki pienimuotoisesta huopakattokorjauksesta. Reikiä voi syntyä vaikkapa sammaleiden takia. Jos kattoreiät saadaan paikattua nopeasti, katon alapuoliset osat eivät kastu, ja elämä niin katolla kuin myös katon alla voi jatkua normaalisti.

Reikien paikkauksen jäädessä väliin voi käydä niin, että huopakatto tai palahuopakatto vuotaa. Ajan kanssa huopakattovuoto voi aiheuttaa laho- ja homevaurioita. Tilaa huopakaton ja palahuopakaton korjaustyöt – myös saaressa – meiltä siinäkin tapauksessa, että katon alla on kosteusvaurioita. Me kartoitamme tilanteen ja toteutamme sitten täyden palvelun huopakattokorjauksen, minkä yhteydessä puutumme kaikkiin havaittuihin vaurioihin, muutoksiin ja puutteisiin. Huopakaton korjaus Espoossa johtaa aina yhtä hyvään lopputulokseen, kun asialla ovat kokeneet, kätevät ja kattosi parhaasta kiinnostuneet ammattilaisemme!

Omakotitalon, autotallin, pihavaraston tai esimerkiksi rantasaunan huopakaton korjaus Espoossa on normaalia kattokorjausta (kuten juuri reikien paikkausta tai saumojen tiivistystä) isompi urakka, jos huopakatto tai palahuopakatto on vaurioitunut puu kaaduttua huopakaton päälle myrskyssä. Tällaisessakin tapauksessa huopakaton korjaus Espoossa kannattaa tilata tältä katonkorjauspalvelulta, sillä olemme toteuttaneet lukemattomia huopakaton ja palahuopakaton myrskyvaurioiden korjaustöitä. Löydämme varmasti oikeat ratkaisut myös sinun huopakattosi korjaamiseksi Espoossa.

Jotta huopakaton ja palahuopakaton tiivistys osattaisiin aloittaa pian vaurioiden synnyttyä, on katto syytä tarkastaa säännöllisesti. Voit tilata meiltä myös nämä kuntotarkastukset, joiden ansiosta harjakaton tai esimerkiksi tasakaton korjaus saadaan tehtyä ennen huopakattovuotoa. Kuntotarkastuksen aikana kiinnitämme huomiota myös katon pinnoitteen, kattoturvatuotteiden (kuten lapetikkaiden ja lumiesteiden), kattoläpivientien ja esimerkiksi sadevesijärjestelmän kuntoon.

Peltikaton korjaus Espoo – Ensiluokkainen peltikattopaikkaus on helppo tilata

Peltikaton korjaus Espoo – Kattopeltiseppämme ja muut peltikattoammattilaisemme vastaavat mielellään kattosi ehjyydestä ja tiiviydestä! Meille kelpaa vain paras mahdollinen lopputulos, joten peltikaton korjaus onnistuu aina ensiluokkaisesti. Peltikaton reikien paikkaus ei jää puolitiehen, sillä muutenhan voisi käydä niin, että peltikatto vuotaa.

Jos reikiä ei kannata alkaa paikata, tarjoamme kattopeltien vaihtoa. Se ei tarkoita samaa kuin peltikattoremontti (mitä tarjoamme vain silloin, kun muuta vaihtoehtoa ei kerta kaikkiaan ole). Peltikaton korjaus Espoossa voidaan nimittäin toteuttaa vaihtamalla vain yksi tai kaksi kattopeltiä. Saatat tarvita tällaisia peltikaton korjaustöitä myös saaressa, jos tuuli on irrottanut kattopellit tai peltilistat, sillä kattopellit ovat voineet samassa yhteydessä esimerkiksi vääntyä niin, ettei niitä enää kannata asentaa takaisin katolle. (Jotta et tarvitsisi tällaista peltikaton korjausta Espoossa, voimme tarvittaessa asentaa kattopeltien lisäkiinnitykset paikoilleen.)

Peltikaton korjaus Espoossa voi tarkoittaa myös peltikaton aluskatteen korjausta tai vaikkapa vuotavien läpivientien uusimista. Se, miten juuri sinun aaltopeltikattosi, konesaumakattosi tai esimerkiksi lukkosaumakattosi tulee kunnostaa, selviää viimeistään paikan päällä.

Peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt ja kaikki muut peltikattopaikkaukset on helppo tilata. Sinun ei tarvitse tehdä muuta kuin soittaa tai laittaa viestiä meille. Sen jälkeen otamme urakan vastuullemme. Kattourakka on kannaltasi erittäin helppo, koska sinun ei tarvitse osallistua mihinkään urakan osa-alueeseen. Joskus noita osa-alueita on vähän. Näin on esimerkiksi silloin, jos ei tarvita muuta kuin piipunjuuren tiivistys tai jonkin yksittäisen ruostevaurion kunnostus. Osa-alueita on enemmän esimerkiksi silloin, jos myrsky on kaatanut puun peltikaton päälle. Mikäli tarvitset kattopeltien naulojen tai kateruuvien vaihtoa uusiksi kateruuveiksi, osa-alueiden lukumäärä voi olla vähäinen, mutta kiinnikkeiden uusiminen vie aikaa. Työ kannattaa silti toteuttaa!

Tiilikaton korjaus Espoo – Entistä ehompi tiilikatto nostaa hymyn huulille

Tiilikaton korjaus Espoo – Erittäin asiantunteviin tiilikattoammattilaisiimme kannattaa luottaa kaikissa tilanteissa! Ehjä tiilikatto on iso ilo, mutta jokin ikävä sattuma (tai vain yksinkertaisesti normaali kuluminen eli niin sanotusti ajan hammas) voi viedä mennessään katon ehjyyden. Jotta joka ikinen tiilikaton korjaus Espoossa osattaisiin toteuttaa hyvissä ajoin eli ennen tilanteen huononemista, kannattaa katon kunto tarkastaa usein. Tilaa katon kuntotarkastukset meiltä sekä ennen talvea että talven jälkeen, niin esimerkiksi rikkinäisten kattotiilien vaihto saadaan tehtyä viimeistään noin puolen vuoden kuluttua tiilen hajoamisesta.

Tuona aikana ei pitäisi käydä niin, että tiilikatto vuotaa. Vaikka katon alle uhkaisikin päästä vettä rikkinäisen kattotiilen takia, ottaa aluskate vastaan vesikaton läpi mahdollisesti tihkuvan kosteuden vieden sen heti ulos. Jos kosteusrasitus on pitkäaikaista, voi aluskatekin hajota. Näin ei kuitenkaan pitäisi käydä, jos tiilikatto tarkastetaan usein, ja tiilikaton korjaus ja paikkaus teetetään heti vaurioiden tultua ilmi. Kattotarkastukseen kuuluu tietenkin myös aluskatteen tarkastus siltä varalta, että olisi aika teettää tiilikaton aluskatteen korjaus.

Tiilikaton korjaus Espoossa voi liittyä myös rajuilmaan. Ehkä puu kaatui tiilikaton päälle, tai kenties myrsky irrotti harjatiilen, reunatiilen tai jonkin muun kattotiilen? Tilaa tiilikaton myrskyvaurioiden korjaus meiltä, niin tiilikaton korjaustyöt aloitetaan nopeasti, myös saaressa. Ottamalla yhteyttä juuri meihin varmistat myös sen, että tiilikaton korjaus Espoossa tehdään mitä asiantuntevimmin ottein. Kattokorjaus voidaan viimeistellä jollain kattohuollolla, mikä tekee katosta kestävämmän ja kauniimman.

Entistä ehompi tiilikatto nostaa varmasti hymyn huulille, eikä hymy hyydy siinäkään vaiheessa, kun saat laskun tiilikaton korjaamisesta. Se, mitä tiilikaton korjaus maksaa, on tiedossasi jo etukäteen. Hinta lasketaan tapauskohtaisesti, ja hintamme ovat aina varsin kilpailukykyisiä.

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – Korjaus suunnitellaan huolellisesti sujuvan kattopaikkauksen varmistamiseksi

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoo – Korjaus etenee aina yhtä sujuvasti, kun tilaat sen kokeneilta kattokorjaajiltamme! Ammattilaisemme tietävät, mitä tarkoittaa sanonta siitä, että hyvin suunniteltu on puoliksi tehty. Tuota sanontaa ei tietenkään pidä ottaa aivan kirjaimellisesti, mutta siinä piilee kyllä paljon viisautta. Kattokorjaus ei etene hallitusti, jos kattokorjaajat eivät tiedä, mitä heidän pitää tehdä.

Kun kaikki on selvää heti alusta pitäen, on paikan päällä oikea määrä oikeita ammattilaisia juuri silloin, kun kattokorjauksen on määrä alkaa. Urakka etenee sujuvasti, kun kattokorjaajilla on käytössään riittävästi asianmukaisia työkaluja, kalustoa ja uusia materiaaleja. Esimerkiksi aluskatteen korjaus toteutetaan usein uusimalla aluskate osittain. Myös kastuneet villat pitää uusia sen sijaan, että ne kuivatettaisiin. Rikkinäiset tiiletkin on parasta korvata uusilla tiilillä, sillä mikään liima tuskin pitäisi riittävän hyvin katolla vallitsevissa olosuhteissa. Sitä paitsi rikkinäinen tiili on usein muutenkin haurastunut, joten se voisi varsin pian hajota uudestaan jostain toisesta kohdasta.

Kun siis tarvitset katon oikaisua, myrskyvaurioiden korjaamista tai esimerkiksi katon korjausta vuotavan savupiipun kohdalta, tilaa se meiltä. Otathan yhteyttä myös silloin, jos kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoossa. Meiltä sujuu takuuvarmasti katon korjaus myös vuotavan viemärintuuletusputken, ilmanvaihtoputken ja TV-antennin kohdalta.

Ensin selvitämme, onko kyse vain siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoossa, vai tuleeko urakan yhteydessä korjata myös muita kohtia. Kun kaikki on selvillä, aloitamme kattourakan, minkä jälkeen ei ole enää pelkoa siitä, että kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Espoossa.