NÄYTTÄVÄ JA EHJÄ KATTO HUOMATAAN
Korjaamme, paikkaamme ja remontoimme kattosi korkealla ammattitaidolla!

Katon korjaus Inkoo

Katon korjaus Inkoo, tukemassa kattosi täyttä toimintakykyä, kun laitat töihin kokeneet osaajamme. Aikaa myöten katolle kuin katolle syntyy jonkinlaista korjaustarvetta. Katepinnan reiät, halkeamat ja repeämät kuuluvat yleisiin haasteisiin, ja epäkohtia saattaa paikantua myös vaikkapa saumojen tai kiinnikkeiden tuntumaan. Lisäksi katto voi vuotaa savupiipun juuresta tai muualta läpiviennin kohdalta. Tai kenties päivitystä vailla ovat sadevesikourut ja kattoturvatuotteet. Joskus toimivuusongelmat ulottuvat myös aluskatteeseen ja yläpohjaan. Pienikin vuoto saattaa ajan kanssa kehittyä laajoiksi lahohaitoiksi.

Katon korjaus, paikkaus ja tiivistys Inkoossa voi tulla yllättäen eteen, jos kunnostuksia tarvitaan myrskyvaurioiden tai talven lumikuorman jäljiltä. Ehkä lumi irrotti tikkaat, kattoläpiviennin tai lumiesteen, niin että kattoon tuli reikä. Tai sitten vahinkoa syntyi, kun puu kaatui myrskyssä talon, mökin tai katon päälle. Yleisimmin kattoa kuitenkin kuluttavat sään ja ajan arkiset rasitukset; muun muassa lämpötilanvaihtelut hapertavat pikkuhiljaa tiivistyksiä. Kosteus, lehtiroska ja uv-säteily iskevät katepintaan, ja vanhemmiten katolle voi niiden vuoksi pinttyä sammalta tai ruostetta. Tilannetta saattaa edelleen pahentaa, jos katon huoltoa laiminlyödään. Kokonaan oma tarinansa ovat vielä mahdolliset asennusvirheet.

Meiltä saat avun katon vesivahinkojen ja vuotovaurioiden korjaustoimiin Inkoossa, kattovuodon paikkauksesta jiiritöihin sekä aluskatteen ja rakenteiden korjaukseen. Teemme vuotavan kattoikkunan, kattovalokuvun tai kattoluukun tiivistykset ja paikkaukset, kastuneiden villojen tai laudoitusten vaihdot sekä kattovarustelujen korjaukset. Paikkaamme ja tiivistämme harjakatot, tasakatot, auma- sekä mansardikatteet, kaikki materiaalit tiilestä peltiin ja palahuovasta bitumikermikatteeseen. Toteutamme korjaukset avaimet käteen- palveluna, laatutuottein sekä -menetelmin. Kattotöihimme voi hakea joustavaa rahoitusta, ja ne kuuluvat kotitalousvähennyksen piiriin. Tarjoamme tasokkaan katonkorjauspalvelun kohteena koko Uusimaa; Siuntio, Lohja, Raasepori, Hanko, Kirkkonummi ja Vihti. Lisäksi suoritamme katon korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Kun siis etsit luotettavaa omakotitalon, kesämökin, autotallin tai varaston katon korjausta, käänny kokeneiden osaajiemme puoleen, niin palautamme kattosi kuntoon!

Pyydä tarjous katon korjauksesta

Täytä tarjouspyyntölomake, niin tulemme tarvittaessa tarkastamaan kattosi tilanteen ja annamme tarjouksen kattosi kunnostuksesta.

Laadukas toteutus alusta loppuun

Lähetämme kokeneet kattoammattilaisemme paikalle. Meiltä löytyy erityisen laaja osaaminen ja tietotaito katon korjaustöistä.

Huopakaton korjaus Inkoo – paikkaus pitää rakenteet parhaassa turvassa

Huopakaton korjaus Inkoo, kohentamassa huopakattosi vesitiiveyttä ja kokonaisvaltaista suojaa sekä toimintavarmuutta. Huopakaton tai palahuopakaton korjausta voidaan kaivata esimerkiksi myrskyvaurioiden vuoksi. Ehkä myrskytuuli riepotteli huopavuotia tai myrsky irrotti pellityksiä katolta. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vaurioitui, kun puu kaatui myrskyssä talon tai katon päälle. Myös katepinnan reiät, repeämät ja painumat kertovat paikkaustarpeesta, samoin palahuopakaton törröttävät huopanaulat tai repsottavat bitumipaanut. Tai sitten huopakatto tai palahuopakatto vuotaa auenneiden saumojen kohdalta. Olivatpa vauriot pieniä tai suuria, täytyy paikkauksiin ryhtyä ajoissa.

Huopakaton korjaukset Inkoossa voivat tulla tarpeeseen katon vanhetessa, sillä ikääntyminen kuivattaa huopia niin, että halkeilua tapahtuu helpommin. Kermejä syövät myös sadevedet, uv-säteily, lumi sekä lämpötilanvaihtelut. Sammal ja jäkälä puolestaan pureutuvat etenkin saumakohtiin. Kosteus voi kermien väliin päästessään pullistaa huovan kupruille, ja pahimmillaan tällainen niin sanottu höyrypussi saattaa puhkoa pinnan rikki. Myös osaamaton käsittely tai vääränlaiset välineet voivat koitua huovan kohtaloksi. Esimerkiksi puhdistus tai lumenpoisto varomattomin ottein voi synnyttää mekaanisen vaurion.

Meiltä sujuu huopakaton tai palahuopakaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Inkoossa, katepinnan kunnostuksista tulitöihin sekä myrskyvaurioiden korjauksiin. Paikkaamme huovasta repeämät, reiät, kulumat sekä muut vauriot, ja tiivistämme kärsineet saumat sekä kiinnitämme bitumipaanut ja huopanaulat paikoilleen. Hoidamme taidolla ja laatutuottein haastavatkin korjaustoimet, jos vaikka höyrypusseja täytyy leikata auki, tasoittaa ja tiivistää uudelleen. Saat meiltä tarpeen mukaan huopakaton alushuovan ja umpilaudoituksenkin vaihdot, samoin rakenteeltaan poikkeavan tasakaton korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Lisäksi teemme huopakaton tai palahuopakaton korjaustyöt saaressa sijaitsevissa kohteissa. Meiltä saat pätevän ammattipalvelun kaikissa huopakaton haasteissa.

Peltikaton korjaus Inkoo, asiantuntevasti ja laatutuottein

Peltikaton korjaus Inkoo – tyylipuhdas palvelu peltikatollesi järjestyy laatutiimimme kautta. Myös peltikaton kohdalla korjaustarve näkyy tyypillisesti katepinnasta. Esimerkiksi peltien reiät ja kulumat vaativat välittömiä toimia. Lisäksi vuotoja voi paikantua saumoihin, kiinnityksiin ja liitoskohtiin. Toisinaan löytyy nauloja, jotka ovat nousseet törröttämään katepinnasta, tai peltien saumat voivat näkyvästi irvistää, tai pellit voivat rämistä tuulella. Mahdolliset vauriot aluskatteessa heikentävät osaltaan tiiveyttä. Pahimmillaan tilanne on ehtinyt kehkeytyä kosteus- tai lahohaitoiksi.

Peltikaton korjaus Inkoossa voi olla seurausta myrskyn tekemistä tuhoista. Kenties katto kärsi vahinkoa, kun myrsky kaatoi puun peltikaton tai talon päälle. Tai sitten tuuli tai myrsky irrotti kattopellit ja peltilistat, tai myrsky muulla tapaa vioitti kattoa. Merkittävin uhka katolle ovat kuitenkin päivittäiset sään ja ajan rasitukset. Lämpötilanvaihtelut aiheuttavat pelteihin kuluttavaa edestakaista liikettä, joka löystyttää liitokset ja kiinnitykset, niin että saumat alkavat irvistää. Vanhemmiten katolle asettuu taloksi myös reikiä puhkova ruoste. Johtuivatpa vauriot mistä tahansa, voit luottaa taitaviin kattopeltiseppiimme.

Suoritamme mallikkaat peltikaton korjaukset ja tiivistykset Inkoossa, samoin kaikki peltikaton kunnostukset myös saaressa sijaitsevissa kohteissa. Toteutamme huolelliset pohjatyöt sekä peltikaton reikien paikkaukset. Mikäli vauriot keskittyvät selvästi tietyille kohdin kattoa, teemme yksittäisten kattopeltien vaihdot. Tiivistämme kattopeltien saumat hoitamalla lisäkiinnitykset tarpeen mukaan, ja samalla vaihdamme laajemminkin nauloja tai kateruuveja uusiin kateruuveihin. Saat meiltä peltikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset, samoin yläpohjan vaurioiden kunnostukset, kun peltikatto vuotaa rakenteisiin. Lisäksi hoidamme kaikki peltikaton myrskyvaurioiden korjaustyöt. Tuloksena saat tiiviin ja turvallisen katon parhaalla toimivuudella.

Tiilikaton korjaus Inkoo – tavoitteena katon täysi turva ja hyvinvointi

Tiilikaton korjaus Inkoo, paikkaukset ja kunnostustyöt pitävät kattosi suojassa suuremman kokoluokan haasteilta. Tiilikatonkin tapauksessa korjaustarve näkyy yleensä katepinnan vaurioiden muodossa. Katolta löytyy ehkä murentuneita, lohjenneita tai paikoiltaan liikkuneita tiiliä, tai tiilikaton rakenteet ovat saattaneet painua silminnähden notkolle. Tai ehkä tuuli tai myrsky irrotti ja vei mennessään harjatiilen, kattotiilen tai reunatiilen. Tai sitten myrsky kaatoi puun tiilikaton tai talon päälle, niin että rakenteita rikkoutui.

Kun tiilikatto vuotaa Inkoossa, korjauksen syyt voivat vaihdella. Yleensä ne kuitenkin jotenkin liittyvät arkisiin ympäristön uhkiin. Kosteus ja säänvaihtelut luovat katolle pakkasrapautumisen kierteen. Murentunut kate puolestaan päästää vedet lahottamaan ruodepuita. Vanhemmiten tiiliin pinttyy lisäksi sammalta ja jäkälää, jotka syövät katteesta ravinteita sekä tuovat kosteutta tullessaan. Talvisin katolle kertyvä lumikin aiheuttaa omat haasteensa. Lumi saattaa painaa rakenteet notkolle tai työntää vettä sisään saumoista.

Meiltä hoituu sujuvasti tiilikaton korjaus, paikkaus ja tiivistys Inkoossa. Kohteen mukaan räätälöity palvelumme ottaa huomioon kattosi tilanteen. Teemme lohjenneiden, haljenneiden, paikoiltaan liikkuneiden tai rikkinäisten kattotiilien vaihdot. Tarpeen mukaan saat meiltä myös suojakäsittelyt kohentamaan katteen turvaa. Kunnostamme pellitykset ja kattoturvatuotteet sekä oikaisemme painuneen rakenteen, ja toteutamme tiilikaton aluskatteen korjaukset, tiivistykset sekä paikkaukset. Suoritamme samaten kaikki tiilikaton myrskyvaurioiden korjaukset, sekä tiilikaton kunnostukset saarimökillä ja muualla saarikohteissa.

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Inkoo, ajoissa tehdyt paikkaukset ovat järkevä ratkaisu

Aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Inkoo – aluskatteen kunnostus pitää yläpohjan rakenteet kuivina ja terveinä. Aluskatteen ongelmia on joskus vaikea havaita, ennen kuin niistä tulee jo laajoja. Aluksi katteesta voi löytyä yksittäisiä reikiä, kulumia tai muita epäkohtia. Tilanteen muhiessa pitkään syntyy kattavampia lahohaittoja.

Miksi tarvitaan peltikaton tai tiilikaton aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys Inkoossa? Aluskate on haastava toteutettava, ja vaatii erityistä taitoa. Siksi varsin yleisiä aluskatteen kohdalla ovat alkuperäisen asennuksen virheet. Taitamaton tekijä voi aiheuttaa katteeseen kondenssivuotoja ja toimivuusongelmia. Tietysti parhainkin aluskate kohtaa myös sään ja iän tuomat haasteet. Etenkin jatkuva altistus kosteudelle haperruttaa vähitellen katetta.

Hoidamme aluskatteen korjaukset, paikkaukset ja tiivistykset Inkoossa läpivientien kohdalta: ilmanvaihtoputken, viemärintuuletusputken, kattoluukun, savupiipun, kattoikkunan ja kattovalokuvun kohdalta. Suoritamme aluskatteen ylösnostot sekä tarkan tiivistämisen savupiippuun, ja toteutamme korjaukset sekä paikkaukset myös vaikkapa jiirin kohdalta. Paikkaamme aluskatteen reiät sekä vaihdamme uutta aluskatetta irronneen tilalle, ja kunnostamme katolta myös yläpohjan kastuneet eristevillat ja rakenteet. Tarpeen mukaan kohennamme ilmanvaihdon toimivuutta asiantuntevin täsmätoimin – näin aluskatteen korjaus, paikkaus ja tiivistys tuo katollesi suurimman hyödyn!

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Inkoo – korjaus on kauttamme taidokas paikkaus, joka estää pahemmat vauriot

Kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Inkoo – korjaus tiivistää epäkohdat kuntoon ja palauttaa käyttövarmuuden. Läpivientien ongelmat näkyvät lämpöhukkana ja kavalina vesivuotoina. Jos vauriot ovat vaivanneet jo pidemmän aikaa, löytyy yläpohjasta omat ongelmansa. Näihin voivat kuulua lahovauriot ja muut rakenteiden kosteushaitat.

Kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai jokin muu kattoläpivienti vuotaa Inkoossa, tyypillisiä syitä ovat falskaavat tiivisteet tai muut vaurioituneet läpiviennin osat. Ehkäpä läpivientien tarkistusta ja huoltoa on laiminlyöty jo jonkin aikaa. Tai asennusvirheet voivat vaikuttaa siihen, ettei katto toimi kunnolla. Toteutamme katon korjaukset vuotavan ilmanvaihtoputken ja viemärintuuletusputken kohdalta, samoin savupiipun, kattoluukun, kattoikkunan, kattovalokuvun tai muun läpiviennin kohdalta.

Käänny puoleemme, kun kattoikkuna, kattovalokupu, kattoluukku tai kattoläpivienti vuotaa Inkoossa – kattosi saa laadukkaan ja luotettavan palvelun, kun pyydät paikalle ammattitekijämme!